• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ja mam podobnej problem s kompletaci atlasu, mam 115/115 ale do challenge se mi zapocetlo jen 113. Tak doufam kdyz takovejch problemu je vic ze na to bude casem fix, respl nejakej prikaz jako je na prepocitani achievmentu.

GURBON: hele ale ono to fakt dava smysl, obranu to ignoruje proto, ze tam nic nedava nejakou velkou damage, nemas proste dostat zadnou. Az ten beyond boss uplne na konci tam bojujes ciste za sebe.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: Vzhledem k tomu, ze jsem si na ligu vybral nevhodnej build, ligova mechanika mi prijde uplne naprd ( tupe opakovani tehoz s pochybnymi odmenami a ignoraci jakychkoli forem obrany ), takze jsem si stanovil jiny cile - napr. vcera jsem sundal vubec poprve Maven.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON
    GURBON --- ---
    K tem challengum, splnilo se vam tohle? Nebo je zavada jen na mem prijimaci? Oboje jsem prokazatelne i opakovane splnil.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja hraju tak lacinej build, ze fakticky ani nic uz nepotrebuju... :) Dneska jsem dal konecne cely Sanctum, pravdepodobne s historicky nejmensima odmenama, takze nastal cas se vrhnout na challenge...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Na co Delve?
    Mechanika je zajimava a hezky se to rozehrava. Je fakt zajimavy jak se to clovek uci, tak je to cim dal zabavnejsi :)
    Jen bych si nadelil vic casu na den, tech 24 hodin na den, je desne malo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je fakt peknej guide na sanctum a obecnou strategii v nem
    zatim jsem to teda nedal ale o to vic je to motivujici, pres pocatecni skepsi si myslim je to fakt zabavna mechanika, a v mape vubec nezdrzuje (chodim to v kazdy mape, nestackuju si jich 8)

Beating the Sanctum has never been so easy - a guide
    https://www.youtube.com/watch?v=zNEcRUBITGw
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    GORDHART: no tak jsem to uplne nemyslel. grafici a sound designeri opet odvedli vybornou praci. ale ruthless me zklamal, dost jsem se na to tesil, jako na finalni "ssf ligu" pro me. ale hrat to nebudu, hlavne kvuli tem movement skillum. hodne fightu je balancovano na tom, ze mas okamzik na uskoceni, jinak proste umres. ale jako doplnek, kdyz te omrzi liga to muze byt dobry
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem teda v ruthlessu dal nějakých 40 levelů a je to solidní bolest místy. Nicméně, až mě liga omrzí, tak jako když najdu.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    K0COUR: tyjo, já nevím, jak to můžeš považovat za fail celý společnosti, když oni opakovaně říkají, že to fakt není pro všechny plus je to volnočasová věc, co dělá pár jejich lidí po večerech.
    KOKES
    KOKES --- ---
    GORDHART: jo jsem blb, uz to mam. diky:-)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    tak jsem zkousel ruthless mode a beru to jako dalsi fail od ggg. to neni hard mode, to je masochist mode. hlavni stopka pro me byla absenece movement skillu
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    KOKES: nesmíš být uprostřed sanctum runu.
    KOKES
    KOKES --- ---
    jsem ve forbidden sanctum s divinii, mam oteverenej altar a locker a v nem relic. jak dostanu relic na altar?
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    failed to connect to instance.. zpatky na konci fronty. to se dalo cekat
    GURBON
    GURBON --- ---
    boha ja to rozkopu jeste nez zacnu hrat :( ve fronte neco malo pres 6K, hned jdu na radu a nemam misto na novej char a starej mi nejde smazat protoze prej timeout :(((
    GURBON
    GURBON --- ---
    WHITEANGEL: tak RF je tam sekundarni a nehral jsem to roky, ale na firestorm nejak nikdy nedoslo
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Btw mame nejakou nyx guildu ?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    GURBON: Zajimave ale RF jsem hral posledni 2 ligy nejdriv jako Inq a pak Chiefta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam