• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jste měli pravdu, červený 10ky ještě jakžtakž dávám, ale na 11kách už mě (nejen) bossové bez milosti vypnou :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    mohli by taky konecne udelat upgrade 4 premium stash tabu na quad...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jasne, jde to vsude kde je search box... ja to pouzivam v quad tabu hlavne bo tam mam prave vetsinou random bordel :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: To neni vec quad tabu ne? to je obecny..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: to byl jen příklad... mam třeba tab, kde mam všechny jewely a nevim, proč by neměly jít přesortovat podle barvy a item levelu... asi jsem divnej, ale v inventáři mám rád pořádek :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PHOW_SAATCH: nic takovyho mi uprimne v PoE ani nenapada jak by bylo uzitecne

filtrovat muzes pres regularni vyrazy v quad tabu :) ale radit podle dmg, proc?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CRACKY_: já je mám taky všechny :) myslel jsem řazení v normálnim stash tabu podle parametrů, třeba podle dmg, druhu apod. jako je to v jinejch RPG...
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Stash taby, je to placené. Já mám teda zaplacené všechny a vůbec si fungování bez nich nedokážu představit. Musí to byt hrozny bordel mít to všechno pokupe
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: existuje nějakej způsob, jak automaticky sortovat itemy ve stashi?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: pro mě je teď i každej malej krok docela skok :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: tak jasne, ale zatim pro nej bude imho skok i 10 na 11.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Ono je velky rozdil mezi mapama T11-T13 a T14+
    Sice je oboji cerveny, ale.. Navic musis valovat mapy na compeletition a to z toho dela riskantni podnik kazdou chvilku :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: obvykle to zacne bolet az vlezes do cervenejch map, neboj :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: ještě jednou dík za ty tipy, hraju teď mapy kolem tier 5-6 a rozdíl je v tom, že dřív jsem chcípal skoro furt a teď prakticky vůbec... zhebnul jsem asi 2x, ale jednou jsem se někde blbě zasaek/zastavil a jednou jsem moc rushoval (jakože mam to na háku) a dostal jsem tečku od bosse, ale mapy zatim plnim na 100%... no, jsem zvědavej, kdy zas přituhne :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: jo, super, jsem debil... teď jsem asi za 3 minuty na Aquaductu nahrnul skill na lvl 10 a už to funguje.. mam z toho druhý Vánoce :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: si to vyzkousej s CWDT1 a treba moltenshell 10 a uvidis ze to funguje
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON:no já naběh na Blood Aquaduct a nechal do sebe mlátit a nic se nespustilo.. ručně bez CWDTS to spust šlo.. tak já do sebe necham mlátit něco silnějšího asi :) v každym případě dík
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: Area of effect :D Proste je to plosnak, kdezto protector je strike.
    Veci spravne linknuty s CWDT rucne kouzlit nemuzes. Spusti je jen DMG do tebe. Musis si jen hlidat lvly gemu, aby to fachalo - pokud budes mit skill treba lvl 20 a CWDT treba jen lvl 10, fungovat to nebude a skill ti pujde kouzlit rucne, coz nechces.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: Prosím ještě o jednu radu, nahodil jsem guard (Molten Shell nebo Immortal Call), k tomu Cast when Damage Taken Support, ale nefachá to... CWDTS je level 9, guardy level 2 a opět - Skill Cant Be Used... zřejmě musim rezervovat víc many či co, zrovna se tim snažim prokousat....

You don't have enough unreserved mana to cast your MS when triggered.
    Notice that there is a 250% mana cost multiplier for each skill gem linked to CWDT as of 3.15.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam