• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: Sedmimílový :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Rychly boty, hlavni jsou rychly boty co nejdriv .)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ok diky vsem za echo :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Za me muzu dat jednu obecnou radu - ne kazdej mob stoji za zabijeni. Tuhy rare skipuj, rozesety bily mobky ignoruj, zastavuj se jen u modrejch packu, jinak res jen co potkas po ceste, z hlediska expu a dropu nic jinyho nepotrebujes.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    TRIPLT: No Evil tim mysli, ze by nemel stat ve meste, ale misto toho stoji v hidoutu :D
    Ostatni tim mysli, ze bys mel porad bezet a nezastavovat. Zadny kontrolovani vsechn vendoru jestli nahodou neco nemaji apod :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Co se tim mysli town is lava? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TRIPLT: jedine pravidlo - "town is lava" :-)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    TRIPLT: učil jsem se podle tohohle: https://www.poe-vault.com/guides/quick-reference-leveling-guide-for-path-of-exile

Jinak obecný tipy: město je láva, item filtr, mít pořízený leveling uniques pokud jsi v trade lize, nezdržovat se zkoumáním každý píčoviny a vědět, jaký potřebuješ gemy/linky, znát layout triky (zizaran má na to myslím nějaký pěkný video, když překousneš, jak mluví). Nebo pořídit one with nothing a tabula rasu, doběhnout ke kitavě a umlátit jí pěti smitama :)

Jednou jsem dal celej záznam nějakýho streamera, co dojel acts za tři hodiny jako start league a dost mi to dalo. Už ale nevim na koho jsem přesně koukal, na yt je toho ale hromada.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kouknu diky :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    TRIPLT: Koukni na nějaká videa, namátkou třeba toto:
    HOW TO LEVEL THROUGH THE ACTS FASTER ft. Tytykiller - PoE University
    https://www.youtube.com/watch?v=7VPGwRlzqog

a Zizaran má celou část, kterou nazval POE academy, kde řeší různé aspekty hry, docela dobré místo, kde začít.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Dik za info.

A jak je nejaka nejlepsi strategie jak to co nejrychleji probehnout? Proste jit cilene po tech questech a nezabyvat se zbytecnostma?

S tou itemizaci to je horsi jeste tomu moc nerozumim, tak budu muset zjistit nejak jakej je lvling build :)

Btw endgame... itemy se nejak rolujou/crafti/dropujou na zemi?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TRIPLT: napodruhý už to bude rychlejší, napotřetí ještě víc, ale taky jsem s tim na začátku docela bojoval a spoustu času "ztratil " zkoumáním mechanik a sbíráním zbyečností... za všechny postavy jsem si doběh pro achievement za Dominuse na konci 3. aktu, abych měl trochu přehled v classách, do 10. aktu jsem doběh za tři postavy tušim, se dvěma cca do půlky map... ale poslední dobou mam tak málo času, že endgame grind už u mě taky nehrozí... pro relax jsem si dal nedávno 2x D2R, docela příjemná změna, jak je to pomalejší.. ale na PoE2 se těšim dost :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    TRIPLT: těch 10 aktů se dá dokončit za tři hodiny :) Ale to asi normální smrtelník nedá.

Jakmile máš nějakej leveling gear, tak je to probíhačka s prstem v nose.
    Heh, a s RF Juggem je to probíhačka s prstem v nose i s league starterem :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Tak ja dneska konecne dokoncil story mod, nedokazu si predstavit, ze s dalsi season to pojedu znova :D
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ORBIT: nojo, napsal jsem to, jak kdybych stranil redditu. Tak to ale není, je to imo prasárna a obecně mi dnešní trend zpoplatňování API absolutně nejde pod nos.
    Korporátní kultura redditu stála vždycky za starou belu, tohle neni jejich první exces.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHOBOT: Tohle je trochu moc strucny a vyzniva to jinak.
    Behem mesice a pul doslo ke zmene podminek (efektivne od 1.7.) a API je tak drahe, ze to za tak kratkou dobu developeri nestihnou predelat se vsemi svymi uzivateli.
    Vysledkem je to, ze by developerum prisel ucet, ktery nebudou mit jak zaplatit.
    Po snaze komunikovat a dohodnout se na realnych podminkach, hlavne prodlouzeni nez to vejde v platnost nebo postupny nabeh, tak na to nic nerekli a zacali mlzit.

Vysledkem je ze tim zariznou v podstate vsechny appky a 3rd party developery.

Kdyz se k tomu prida, ze do toho oni sami nepridaji nic navic, ani nezlepsi spatne fungujici api, je to ze to vsechny masivne nasralo.

Reddit stoji na komunite a z komunity vzesli i vsechny appky, to se proste nedela.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    TRIPLT: reddit s platností ke konci června masivně zpoplatnil přístup přes API, což odstřihává v první řadě 3rd party appky k používání redditu, v druhý řadě třeba různý boty.
    Reddit má dlouhodobý problémy s monetizací, 3rd party appky k přístupu používalo dost lidí, kde pochopitelně nemají reklamy, a ještě za to užívání platí třetí straně, takže to byl vcelku logickej krok.

Reakce komunity je uzavření mnoha subredditů, většina na pár dnů, některý na neurčito.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    EVILMIND: Huh o co jde na tom redditu?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: Peklo začíná v čajovně. Necro class je v kurzu :)
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Myslíš tu trojku, co dělali 12 let, až ji nakonec úspěšně totálně domrvili? :)

Diablo III: A Cautionary Tale | 12 Years of Development Hell
    https://www.youtube.com/watch?v=GCRzuvwMDUs
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam