• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    LIQUIDFREAK: to neni o tom jak velkej ten... monitor mas. je to o jeho funkcnosti ;)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MPEGYNA: Jo urcite :D prijde mi to velmi podobne. A esi myslis ze to na ty 32'' nevidim tak gg :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    PHOW_SAATCH: by me zajimalo, kdo je cilova skupina techto hernich magazinu v dnesni dobe... pac koho to nezajima, ten to necte. koho to velice zajima, jde primo ke zdroji - PoE web, streamy; koho to zajima trochu, podiva se na nejaky shrnujici video na YT; kdo neumi anglicky a jakkoliv se o to zajima, ten se podiva na oblibenyho ceskyho streamera dane hry. (ok, mozna PoE nema zadnyho vetsiho ceskyho streamera, to nevim, pac ceskou YT temer nesleduju)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    LIQUIDFREAK: PoE 1 a PoE 2 ze vypada stejne? sis asi zpomnel zapnout monitor. :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: taky mi prislo, ze se snazi crafteni zjednodusit, dokud neprisli v Q&A s napadem, ze by fosil a podobny ligovy crafty byly jen treba na body armor, coz je imho naprosto debilni napad a povede to nakonec jeste k horsimu systemu nez je ted, pac bude otravny znat ktery crafty jsou na co a pro crafteni celyho gearu "nutnost" farmit i veci, ktery clovet farmit nechce.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ja si nestezuju, jen konstatuju ze jke to tak prejebane tema ligama, ze je to tak akorat otravny. Hrat hru kde pulku casu resis hovna z dropu je proste pakarna. Specialne pro lidi co nemaj povedomi poradne
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: samozrejme to furt bude free hra bez p2w elementu. Resp. obe hry budou, protoze POE1 i POE2 budou dal pokracovat nezavisle soubezne (se stridanim startu lig aby se to nekrylo).

Jako tohle treba nechapu, ze si lidi stezujou ze v POE je toho moc co delat - pritom je to zjevne lepsi nez kdyz se neda delat nic (jako v D4). To neni zadnej nucenej FOMO efekt pritom, nemusis to delat kdyz nechces, proste si vyberes co te bavi z mnoha moznosti. Ja ignoruju nejake mechaniky kazdou ligu, protoze me nebavi, navic mam v atlas strome moznost je uplne vypnout, co vic si prat? A nijak me netrapi, ze mi unikaji uzasne prilezitosti v nich.
    I kdyz mam pocit, ze tuhle ligu se to zmeni, protoze kdyz vidim ty zatim oznamene nove atlas nody, tak jestli i ostatni budou na stejnou notu, tak asi budu hrat spousta veci co jsem vynechaval... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ale jeste predtim se naopak crafteni vic zkomplikuje, jak ted v nove lize bude ten item, co predpovida vysledek nasledujiciho pouziti currency na item, bez jeho pouziti... Coz jsem zvedavej jak bude omezeny, uvadeji tam priklad ze se muzu podivat co mi prida exalt orb predtim, nez ho pouziju - ok, ale co jina currency, ze jo? Dokaze to vaal orb? :-) A jak to pozna, jakou currency chci pouzit?
    Mam trochu obavu to bude mit nejake specialni pouziti pro 0.1% craftery, takze to bude stat 3-5 divine, a vsichni to proste jen prodame.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Zrovna tady si nejsem jisty jestli je to lepsi nebo ne? Pac v poe jak vidim "random" cervenaj mi oci. Asi to bude vyborny, cely, ale ja cekal hlavne ze to bude driv. Pac z aktualniho poe mam fakt bolehlav, hlavn eproto ze poradne nevim na co se vubec focusnout, vcetne toho ze nevim pro jaky focus se rozhodnout. Bude to zas f2p nevis?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jak stejne, to vypada uplne jinak! :-) Graficky o generaci. V tech exilecon videich je prednaska od grafika o technologiich co pouzivaji ted - a btw od tohohle patche cast z nich je i v POE1, i kdyz v jinem panelu tam nekdo vysvetloval, proc to naopak muze vypadat hur, i kdyz je technologie lepsi.

Kazdopadne nemusis umet crafit, v POE2 se bude zjevne craftit uplne jinak ted. Zadny alty, zadny scoury, chaos orb dela tohle

Zadnej craft bench, ruzne zdroje crafteni budou udajne nejak zjednoduseny/spojeny, uplne to ten developer nespecifikoval, ale cilem je, aby prave nebyla nutna znalost toho jak kombinovat sest zpusobu crafteni na tvorbu neceho.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: vis, moje obecne povedomi o poe je minimalni. Neumim kraftit, pulku veci nevim jak kombinovat, nikdy sem poraden nevedel jak kde co poradne farmit. Takze pulce veci o kterych mluvis nerozumim :D Mne hlavne pri prvnim pohledu na to game video "nasralo" ze to vypda furt stejne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nejzajimavejsi body z QA, ktere prave skoncilo, co jsem hazel na nas discord:
    - za ty goldy je ve meste vendor, co ti da random nejakyho base, a klidne to muze bejt uniq, tj. neco jako to gamble npc z expedice
    - vubec nebude crafting bench, a nahradi to tenhle vendor
    - muzes chytat potvoru do gemu a pak ji pouzivat v summoner buildu... POKEMONI! 🙂
    - no lab - ascend quest v A2, 3 a 4
    - no quicksilver flask 🐌
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo a supported packy zase obsolutne cool... ale dobre ze jsem nekoupil nakonec ty minule, bo se to na dost pozicich kreje, takze jsem si ted rychle koupil aspon medveda do delve, a vezmu tyhle novy :) ten portal device cywe :)

Path of Exile: Shade Series Supporter Packs
    https://youtu.be/RcJrEFHl-Uc

Path of Exile: Disciple Series Supporter Packs
    https://youtu.be/v1anlwqxo50
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jako ale stoji to za to :) ted koukam na ty dalsi videa z nestreamovanejch panelu (zrovna bezi na twitchi pred live show co zacne pred pulnoci), kazdej malej miniboss je hard as fuck, se spoustou mechanik, a tunou vychytavek, je to bozi proste uz ted

Navic nemam obavu ze nebude co hrat do ty doby, z predstaveni novy sezony jsem doslova nadsenej, a to i presto, ze zatim uplne nechapu tu samotnou "sachovou" mechaniku - resp. zatim jsem nevidel co mi brani v tom to proste zabit vsechno sam nejakym gigachad buildem. Ale uvidime. Kazdopadne uz ted miluju:
    - itemizovane sanctuary
    - expedition na 1 obri vybuch pres dve obrazovky, presne proto jsem ho vzdycky prestal postupne poustet ze to zdrzovalo
    - tetovani stromu vypada OP jak svina
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: tak to je blby, cekal sem to mnohem mnohem driv :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    POE2 ACT3

Zizaran gets CRUSHED in first look of Path of Exile 2 [Exilecon 2023]
    https://www.youtube.com/watch?v=6MMPF1NbK40
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    na twitchi jsou drops, bohuzel kridal uz pryc, na portal je cas do nedele... a je peknej :)

ExileCon 2023 Twitch Drops
    https://youtu.be/dz_EgrjEiP8
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    sanctum v core!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    close beta - v cervenci za rok
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zive z exileconu prave ted

Twitch
    https://www.twitch.tv/pathofexile
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    CHOBOT: mě to přijde celkem ok - už se těším až si pro svůj endgame charakter koupím pořádně potuněnou zbraň (nepočítám že by mi jen tak padla)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam