• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ty bys to stejne nedostal ne? ten kdo je v parte dostava z truhly random odmenu, ne to o co se hraje?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Ja se s detma preklopil do stavu, kdy nemuzu hrat hc vubec, takze si uz par let uzivam ssf a je to parada.
    Ted zkousime s kamaradama group found v privatni lize a je to dobre.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    CHA1NDLER: já na HC nemam nervy :) Hraju jako oddech, na HC bych byl neustále napjatej jak struna, to by moc odpočinek po práci nebyl. Navíc mam docela shitty pc a obzvlášť po poslednim engine updatu mi to zlobí víc než dřív, takže riziko chcípnutí v nějakym freezu je vysoký a to bych se zvencnul, obzvlášť u charu s vysokou časovou investicí. Dál jsem pořád docela nováček v endgame contentu, nikdy jsem ještě nedal jedinýho ubera a maven jen jednou a o fous, takže bych se v HC nejspíš dostal do engame a pak ripnul na první ball fázi exarcha. Siruse jsem třeba ještě nedal nikdy, ten fight mi nějak nejde.

Ale beru to tak, že jsem zdaleka nevyčerpal potenciál tý hry, což je fakt skvělý. Když mě začne nudit liga, jdu si trénovat fresh league start a crafting na SSFSC, a až budu zkušenej, dokonale vyklidněnej poe matador v důchodu, tak třeba vyzkoušim HC.

A nenudí mě poe jako takový, ale nudí mě opakovanej twink průchod aktama.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    CHA1NDLER: spoustu lidí preferuje jeden char per liga.
    A nedivim se, nucenej průchod aktama se po čase docela zají, a málokdo to dokáže dát v profi čase. I pro mě je obvykle konec ligy když mam "hotovej" druhej třetí char a zaboha se mi nechce dělat zase znovu akty. První průchod v nový lize je výzva, každej další s twink gearem už je jen nuda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: predpokladam myslim to s cim jsem startoval, EoW mana miner, to vubec neni papirovy, jen proste musis vedet co je tvoje jedina defensiva (regen). Ale udelal jsem s tim i tu challenge na 100% delirium max sextant/scarab 100+ quality Maven guardian bosse, s asi jen jednou smrti.

Nicmene jsem uz swapnul do hexblastu a mrzi me, ze jsem to neudelal driv, o moc vic dmg, o moc lepsi preload dmg na bosse, a navic se s tim krasne beha sanctum. Proti EoW mas hlavne freeze (o kterej se tam dobrovolne pripravujes sufferingem).

Takze ted sedim na 38/40 challenge, a budu chvili uzivat sanctum kde nic neplnim, aby mi liga dele vydrzela... :-) Chybi mi jen 6x scriptorium a 3 endgame grindy. Resp. vlastne jeden v sanctu delam, jsou tam super expy i pro 99 level, takze tam dam solo stovku nakonec, jelikoz je dost tezky tam umrit.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    CHOBOT: *a k harvestu expedici
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    CHA1NDLER: EA ele, naprosto hladkej progres z lvl1 do t16 map, snad jedinou mapu jsem nemusel při plnění atlasu opakovat. Strašně dobrej starter. Mam ale kvůli rodině teď hrozně málo času na hraní, takže mě teprve čekaj pinnacle bossosvé, ale podle jednoduchosti guardianů to nejspíš bude procházka růžovym sadem. Trialu jsem se ještě ani nedotkl, zatim mi stačí sanctum a dodělávání atlasu.

CHA1NDLER: a k harvestu a expedici. S tim novym atlas keystone na jeden výbuch odpadá bývalej nejhorší voser mechaniky, tj. pokládání výbušnin, a je to taky jednoduchá mechanika. Gwennen můžeš ignorovat, stejně z ní nic neni, na roga časem přijde při troše snahy každej a k tujen neni třeba komentář.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    CHA1NDLER: Mě to moc nechytlo. Byl jsem v Aréně asi 2x, jestli má někdo návod ne anglicky co proč koho jak atd tam dělat tak tomu dam ještě šanci. Build jsem zkusil to co jede Evil. Je to nechutně papírový mapy t9,10 mě ripuje insta každá ptákoviny. Osobně tomu dám pár pokusů a se*u na to :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    insane

Path of Exile 2 - Gamescom Druid Gameplay Walkthrough
    https://www.youtube.com/watch?v=buc4-NTomSU
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jezis marja :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    datamined challenge, imho asi nejlehci v historii

PoEDB, Path of Exile Wiki
    https://poedb.tw/us/Ancestor_challenges
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nic moc teda, normalne se ohlasujou odmeny nekolik dni pred ligou, ted to je par hodin - tak bud se bali reakci, nebo na ne zapomneli a tohle spichnuli pres noc... :)

Ancestor Challenge Rewards
    https://www.youtube.com/watch?v=YXzUJZhuv1o
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem se nudil tak jsem nechal AI napsat utilitu do POE, co "hlida" vas cas straveny ve meste pri levleni... :)

[POE] 3.22 - just a small utility to reduce the time you spend in town while leveling... :)
    https://youtu.be/Q3-vWbt4Alo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vysel itemfilter, takze uz vime, ze tetovani bude 87 druhu! to je docela masakr, tolik nove currency co stackuje jen po 10, a jelikoz to neni v core tak skoro jiste nemuzou releasnout extra stash tab, takze si rovnou pripravte quad na to :-)

bohuzel zatim nevime co bude delat vsechno, to se uvidi az z gamedat jakmile vyjde patch, ale ten sloupec nalevo jsou zjevne ty leps, co meni +30 stat nody na +1 all skill apod, a je jich dost... 8-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: for the science jsme napsali autorovi POBu na redditu do vlakna o nove verzi, a ukazalo se, ze vlastne taky nevi urcite, a taky si pocka az to testneme... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: jo taky jsem behem prekreslovani rychle zjistil, ze za prve vlastne nevim uplne jiste, ve ktere chvili chci vypnout ten Wandering Path, protoze pravdepodobne v te dobe nebudu mit na to, abych respecnul komplet strom na neco, co jsem si vybral, a navic asi nebudu mit ani level/build na farmu T16 tak rychle. Takze jsem, stejne jako ty koukam :-), zjistil, ze vlastne i jen ty male nody davaji 70 procent sanci na skoro kazdou mechaniku, takze proste poberu to, co je v casti stromu kde uz jsem (a z ceho si v budoucnu necham jen expedici).

Par veci bys mel vzit do uvahy myslim:
    - stream of conciousness, stoji te jen jeden bod za 50 procent sance na vsechen content, a na zacatku stejne v device nepouzivas zadnou currency
    - 60% increased effect of Modifiers on your Non-Unique Maps znamena, ze vsechno bude o moc tezsi, nez si asi ted myslis :-)
    - ty novy velky mody nespadaji pod omezeni Wanderingu. Takze muzes vzit dobry veci jen za par bodu - single vybuch do expedice, nemizici delirium, blight damage apod. Specialne kdyz jedes kolem dokola tak si fakt muzes vyzobat co chces.
    - dance of destruction je super mod na start, kdy vetsinou problem neni defensiva ale maly DPS

Takze zatim to ja vidim takhle, s tim ze start do wanderingu, pak posbirat 100 procent sance na connected, a pak misto odnaucovani proste pobrat mechaniky, co nejak fungujou i bez notable nodu, a davaji na zacatku ligy nejakou currency. Resit neco cilene budu az ve chvili, kdy si budu moc dovolit to prekreslit bez nejakych kompromisu. Tu craftitelnou vaal zonu tam mam jen abych nezapomnel ze existuje, ale pockam si jaky exkluzivni mody se tam daji nacraftit nejdriv.

https://poeplanner.com/atlas-tree/BAAKAHQAXK1fPg-Bludl8okRTPXqNR7XMNaLLkxkORhK0AJYhCr-xVqBif6n4kZW1Ll4ZpSDUmiWULVmpdrOWsn9jeptq5PyT_fZWxe6rzoBrR19i-F9kZtYJ3Xe_s7apjT2_Af0JKXXK3tgh53QxuwPAsVJxAKuKY14wjCJiiZ-K3DjRZeCUYjoAmsykdJwAPndg7PH4RAZCn21Io7rX6VtxIW8SU4botAX3TUwJDLEHxN90p6r5SzoO1KRiWKuwa8Lcf4lVxSP5QB_c0Qzxpioyf6JT9Vp2VypQ_rltWNmH9Rs1TmH1Pn70Cgm5hQAH4sIAAAAAAAAAwMAAAAAAAAAAAA=
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: for science ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tady je pripadne vlakno, kde ty zodpovezene otazky pribyvaji...

Announcements - Path of Exile 2 and Path of Exile: Trial of the Ancestors Recently Asked Questions - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3408278
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam