• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: No jelikoz to ted hraje kazdej druhej streamer tak to bud dostane hammer a nebo na to kazda blbost bude stat nesmysl as always...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak je OP jen pro levelovani ne? Bleky ho vzdal docela rychle pak... :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ja osobne doufam, ze predalaji nekolik dalsich ascendancek
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: Ten guardian je hodne op a nepotrebuje vlastne nic ;)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: jj videl jsem diky bohu :D

Jeste doufam ze nenrfnou toho Guardiana a mam super LS :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Trial of the Ancestors won’t be going core in 3.23
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Krangled odmeny rozlosovany... :-) jsem rikal tam bude nejvetsi sance neco vyhrat

Congratulations! You've won Clockwork Ice Golem Pet as a prize for your achievements in the Krangled Passives. Press "N" in-game to check it out!
    Congratulations! You've won Gryffon Wings as a prize for your achievements in the Krangled Passives. Press "N" in-game to check it out!
    Congratulations! You've won Deicide Wings as a prize for your achievements in the Krangled Passives. Press "N" in-game to check it out!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ja ted jedu rutless private ligu a naprosto si to uzivam. Zadny eventy me netankujou :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    WHITEANGEL: ja to ignoroval. nebavilo me to (tzn. sralo) s mym buildem. pak jsem stravil x hodin v pobu, abych si udelal na to special build. myslim, ze jsem to vypiplal temer k dokonalosti (se ssf gearem). nez jsem to vyzkousel resp. naleveloval, tak me poe zase prestalo bavit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako bych si klidne vsadil, ze tetovani se do coru nedostane v tehle podobe, sanctum taky zustalo az kdyz z nej orizli relicy pro tvou psotavu...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Hele to je asi uhel pohledu nas je docela slusna komunita cca 50 lidi a vsichni nezavisle na sobe jsme se shodli ze je to deep shit :D

A to ze je to zabavne to teda tezce nesouhlasim, easy profit to je toje asi taky duvod proc to nekdo hraje.

Sanctum je za me ok tam musis pro ty huge rewardy aspon neco hrat a nebo mit godly build, ale Ancestral toje jinej joke.

Ja tajne doufam ze tohle se do Coru nedostane ale bohuzel se moje prani asi nevyplni pac tatoos too strong.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: hele to si fakt nemyslim, to by mohli delat lidi s kazdou predchozi ligou to ignorovat. Je to proste super profit, je to zabavne, nepotrebujes na to vubec zadnej build abys mohl neco delat, a neztracis tam expy. Ted ten prvni event jakmile jsem potreboval konkretni currency, chance orby, hned jsem tam vlezl, chvilku jsem hral, a 40 orbu mi stacilo na prvni mapy. A tak podobne. Je tam spousta dobrej odmen uz od zacatku. Muj jedinej problem s temahle druhama contentu je, ze se zpravidla nepocitaji do zadnejch challenge grindu, takze kdyz mam nejak omezenej cas na to, tak tam proste chodit nemuzu. Navic hodne lidi hraje Sanctum, coz je presne pripad toho, jak suprove se neco uplne mimo hlavni hru da intengrovat do core. Jinak myslim, ze krome Ultimatum, ktere slibovali dlouho a vratilo se jako jen vlastne na boss fight (nejspis kvuli podobnosti s Ritualem), se GGG vlastne vzdycky dari core verzi mechaniky fakt vymazlit, takze ja jsem uplne spokojenej s tim jak to delaji, jen at pokracuji.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Vis proc je Ancestral tak uspesnej pac ho 90% uplne ignoruje proto je realne ta liga tak uspesna.

Jak uz jsem psal drive myslim ze by uz konecne bylo na case aby delali max 3 tematicke ligy za rok a minmalne 1 ktera celej ten circuit nejak fixne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak je zajimave, jak jsem tuhle ligu testoval ten start se 100% drop connected map, co jedes za prvnich 70 bodu, tak asi neni vubec treba. V obou eventech ted jsem v klidu drzel sustain i bez toho, ted v tom co bezi jsem dokonce map nody umyslne uplne ignoroval, a jedu si abyss na expy a blight na dropy. Mam pocit, ze hype na tuhle taktiku maji hlavne speed runneri, kdyz jedu v klidu a neinvestuju tak mam atlas sice az den po nich, ale bez toho abych se musel snazit - a muzu zatim delat cokoliv jineho...

WHITEANGEL: jako Ancestral si myslim je jedna z nejlepsich/nejuspesnejch lig ever, to sorry jako. Ale videl jsem lidi jak volaj po nejake mechanice, co by byla proste soucasti mapy/hry, nebyl by to extra content uplne mimo. Schvalne koukam, a za posledni ctyri roky takova liga byla jen 3x - Sentinel, Ultimatum a Ritual. A z toho jen Ritual zustal v core.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ty remombinatory bych prave chtel.

Jinak me overall ty posledni ligy prijdou dost slabe.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako jsem spokojenej, zkousim po x letech melee build, a sentinel je bozi proste, v podstate umiram jen na to, ze si to nabuffuju sam pekne... :-) Podle me by meli proste dat do core sentinely a ten jejich ovladaci board a jeste ho vylepsit, a na rekombinatory se vysrat (pokud to je duvod proc se jim ho tam nechce dat). Fun je proste v tom snadnem juicovani contentu.

Uz si nepamatuju jak jsem to delal v lize tehdy, ale jelikoz v dalsi sezone chci jet blight, tak to testuju tady jako starting taktiku, a na blight je ten statickej sentinel uplne paradni, vystunujes stovku potvor kolem pumpy a pak to odpalis. Akorat... obcas to zapricini, ze najednou uz na ne stun ani freeze nafunguje... :-))

Kalandry mi teda jako lito naopak neni, ze neni v core, je to relativne pouzitelne na easy currency, ale skaluje to nesmyslne obtiznost s tim, ze odmena tam fakticky relevantni neni, krome nadeje na nejakej ciste rng bonus. To dobry zrcadlo jsem mimochodem ja nevidel nikdy treba, paradise jsem mel ted za vikend jednou.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ja doufam 3 sezony ze pujde sentinel do core. Jedina normlani nahrada za Harvest po to fiasku se swapem Exaltu za Divine.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dneska dalsi event start v 23, musel jsem si normalne pustit tenhle recap, bo si ale vubec nepamatuju, o cem Sentinel byl (bo se nedostal do core)... a az do dnesniho rana jsem si myslel, ze to bude Synthesis (takova ta manipulace s malou mapou co se taky nedostala do core) :-)

POE 2023 Sentinel Mechanics Recap - Blast From The Past Event - Path Of Exile 3.23 Waiting Room
    https://www.youtube.com/watch?v=0hmm77Jb2ys
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak za me nejlepsi event za dlouhou dobu (ale nehral jsem ten samej kdyz byl na jare tak je to novy)
    ale ted jsem dvakrat chcipnul na 90% expu a jsem zpatky na nule, tak na to jebu uz tenhle vikend, na boj o top10 stejne nemam dost casu v tejdnu, ale tech lvl 95 asi zkusim, by nemuselo moc lidi dat, neni zadna sranda udelat defensivni build...

btw z tech 3 eventu jdou ziskat jen DVE truhly za lvl 50 na account, takze asi vynecham ten pristi, fakt se nebudu znova ucit rekombinace kvuli tyden dlouhymu eventu :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady se postupne odhaluje strom

https://moiavhod.info/krangled-3.22/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    toz jakou strategii mate na dnesni krangle event? ja jsem to nejak minul na jare, takze vubec nevim jestli cekat az lidi kolektivne odkrejou strom a objevi se tam nejakej easy build (s rizikem resetu), nebo proste jit minimalne pro lvl 50 mtx bednu s necim na jistotu, bo jako to umlatis i s random nodama, a stejne nemam cas hrat intenzivne ve vsedni den tak nemam sanci na jinou vyhru

rikam si, ze nejspis bude spatne cokoliv, co zavisi na nutnosti neco mit na 100% (crit, sanci na cokoliv vlastne, evasion, atd), protoze nebudou zadny "kolecka" nodu, co by clovek mohl sebrat
    takze asi cold dot? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam