• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: :D

Mam Hype jak prase :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OMFG
    vsechno je jinak ted :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: To je jako rikat o vinu ze je dobre nebo spatne. Bud ti chutna nebo nechutna :) To same s tim jak hrajes poe. Kazdeho bavi neco jineho..
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    RADICETA: SSF je strasne nudne pac se nedaji testovat ingame napady.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    aktualni CM docela provokater - tohle se da prelozit jako jasne "vime co si prejete, ale nasrat"

Nick
    @withoutagout
    13595+ words
    ctrl + F Sentinel: 0
    🙂
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    Mě teda nejvíc na tyhle starosti typu trade, TFT, co je efektivní, kdo co hraje a tak pomáhá ssf. Od doby co hraju ssf mám min postav na ligu, víc mě to baví a dostávám se dal. To se mi právě líbí, že není žádný správný a pravý způsob jak hrát Poe
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: melee liga byla, jsi mel boneshatter :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ja tajne doufam ze bude nejakej mega giga Melee buff uz konecne :D

od 3.15 snad nebyla zadna melee liga tak uz by mohlo neco prijit.

Bych oprasil sveho ikonickeho Cyclone Slayera :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja to treba mam tak, ze mi dela nejvetsi radost kdyz dokazu produkovat neco, co ostatni kupujou, tj. vymyslet pokazde jinou strategii, jak toho dosahnout... :-) Nutne to neni proto, ze bych tu currency potreboval do buildu. Jsem jeste ted v dobihajici lize asi desetkrat uplne resetnul atlas tree abych zkusil neco jineho, co treba neni takovej profit, ale bude to vic sedet memu stylu (kdy vetsinou hraju extremne pomalu, chodim malo map za den, a zasadne nedelam dlouho stejnou vec).

Jinak starter podle me neni to, co zabije vsechno pro 4 voidstony, ale to co ziska 2 voidstony, a tim padem muze farmit T16.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako zrovna ten guardian summon bych si tipnul dostane nerf, protoze je ocividne prestrelenej
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Taky moc nechapu, jak se nekomu vubec chce tradovat.
    Ale kdyz maji lidi ocekavani, ze budou davat uber uber bosiiky skoro hned s prstem v nose, tak se nedivim, to se bez tradu neda.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: Covece, hraj co te bavi a neres co hrajou ostatni ;)
    Ja si obcas rikam, ze z toho mate tolik prace, ze vas ta hra ani nemuze bavit. Kdyz musis mi 4 voidstony treti den nebo prvni tyden, abys vubec neco mohl ;)
    Ake me neber v požtaz, ja to hraju jinak nez vetsina.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ORBIT: tak potrebujes aby jsi stim odemkl 4 stony a neco stim daval a to s 3k buildem bez dmg po kampani mit nebudes a pak uz ten scaling bohuzel je dost smutnej takze cokoli co budes chtit upgradnout tak bude stat 5-10x tolik co non meta build.

Takhle je to kazdou tuhle ligu treba kazdej moula hral na zacatku Hexblast Minera [ac na to Palsteron udelal peknou guide na Maxrollu a navic to jeste hral jako LS kazdej unique nebo i malej gem co mel Mine throwing speed stal 10-20x tolik co ligu predtim :D

Priklad treba : Sandstorm Visage coz je docela mandatory item na ten build stal prvni den 1500 chaosu 3 den porad pres 1000 chaosu.
    Profane proxy coz je bezcenej ring stal 100+ chaosu normalne stoji tak 3c

Takhle je to se vsema streamer buildama +- nerikam ze je ten build spatnej je fakt dobrej sam jsem ho zkousel skrz kampan a po prvnim labu je to fakt jizda ale vim urcite ze to hrat nebudu.

To si radsi LS nejkou Elementalistku nebo Inquisitora kde sice budu mit pomalejsi kampan ale pak to dozenu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: A to vadi cemu?
    Je to dobrej starter. Taky zvazuju ze to pojedu na rozjezd nadropovat nejaky supporty a pak se uvidi.

WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Toje marny uz 2 streamer z asi 6 co sleduju pojede toho SRS Guardiana skoda ten build je fakt super.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Spis premyslim ze se asi zacnu vic angazovat v boji proti tomu pac kdyz to ted vidim zte druhe strany tak je to fakt zlo.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: :DDD

Ani ne diky to radsi ozelim TFT a budu tajne doufat ze stim neco GGG udela.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: poe uctu si taky muzes zalozit spoustu :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: No podle me ti to uz nepomuze nove musis mit linknutej poe account s jejich discordem a tim padem maj pristup k tvemu unique account Poe ID.

Coz je dalsi vec co absolutne nechapu proc jim tohle GGG vubec umoznilo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ja jsem se teda umysle uz od TFT odstrihnul v bulku nic neprodavam, 5way ukazoval Belto jsou i na globalu kdyby bylo treba, a mody jsem neprodaval ani nekupoval nikdy.

Ale predpokladam jejich ban je smesnej, si muzes proste zalozit jinej ucet, pokud neprovozujes nejaky serveris tak nevadi, ze je novej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam