• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jo jsem rozhodnutej hrat EoW, jen s tim ze zacnu obycejnym a pak vyzkousim obe ty trans verze, kterej bude mit lepsi pattern rozstriku damage v realu na clear tak vyhrava... :-) Porad verim, ze oba v pohode dostanu v prvnich dvou labech, nebo budou v nejhorsim stat par chaosu. Jestli se ukáže, že je lab nejakou nahodou fakt furt profit, tak je to ideální labrunner pro dny, kdy bude lab krátkej, jinak mám v plánu jet all-in esence (ktere ale nebudu prodavat ale budu s nima slamovat stygiany) a full blight s oil extractor setupem (oleje drzí cenu celou ligu). S tim, ze tahle postava proste ma za ukol se oblíknout tak lehce do 5-10 divine aby mohla v klidu farmit T16, a generovat profit pro dalsi build, ktery vyberu az podle toho co se zajimaveho objevi, a az je ukaze ultimatum tezky.

Jsem projizdel ze starejch wiki ty ultimatum mody, a idealne asi chces hrat neco, co je muze ignorovat vsechno, a vzit v atlase 13 vln s random modama. Coz nebude snadny, protoze tam jsou dost pakarny, a navic jim ted pribude 4. obtiznost plus udajne vymysleli nove veci. Ani si nepamatuju jak fungujou ty inscript ultimata (jako kolik vln defaulne beres), ale koukam v tehdejsim endgame grindu jsem jich dal 600, takze to asi slo... :-) To byl jeste atlas rozdelenej na sektory, to je hodne davna historie.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: prave ze neni, na to jsem videl polemiku hned jak si zacal stezovat - je to horsi gem vyhradne pro tu pohx verzi, jiny RF buildy jsou v pohode.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Uz mas jasno co pojedes ja to musim rozesknout dneska ale asi to bude TR Raider do nejakeho PF ?

May be jeste polechtam Penance Brand Inquisitora to vypada hodne nadejne.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: No to sice bude ale ten default je uplnej shit proti tomu staremu :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jj to do nedele stihnes :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: nema duvod, stejne bude expit s tim defaultnim ze jo, vsechny tyhle informace co na ne lidi zurive cekaji jsou vlastne navic, muzou vzdycky hrat (posilene) zakladni verze. Ty trans verze jsou beztak vesmes vlastne nove spely, akorat kdyby to releasnuli jako nove tak by lidi rvali jak moc se to podoba starejm a jak to ma stejnou grafiku, takhle nikdo ani nepipne... :-) Az me trochu desi jak zatim reddit je veskrze pozitivni, to bude asi nejakej launch pruser.

Ostatne zrovna posledni Ultimatum liga byl nejhorsi launch v dejinach prece, jak nejdriv omylem zapnuli soucasne s nim migraci databaze uzivatelu, takze nikdo nemohl hrat, a pak udelali prioritni fronty jen pro streamery, aby meli lidi na koho byt vztekli... :-) Tak doufejme se to nebude opakovat, kdyz to tentokrat startuje v prijemnych 20:00 naseho casu, tak doufam se dostanu aspon do map nez pujdu spat.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: A nic.. nebo to porad jeste balancujou. Ale dost mozna to proste bude jiny :)
    Ale nezavidim mu to. Ale holt, když je one trick pony..
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Chudak Pohx ceka uz 3 dny na normalni RF gem :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    4. varka gemu (a furt jich dost jeste zbyva)

Announcements - Transfigured Gems Part 4 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3452554/page/1#p25162710
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: spanek a zivot, dve z veci, co se nejvic precenujou! V zimnich liga se k tomu pridavaji jeste Vanoce.

WHITEANGEL: tak to je v pohode, dneska je vsude na horach internet ne? :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ORBIT: njn uz jsme stary :D

ja zas jedu 5 dni po zacatku ligy na tyden na hory :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ale ty novy gemy jsou parada, mam z toho radost a uz se tesim az si zahraju, snad bude trochu casu a zbude neco i na spanek. S detma je to tezky najit cas na pareni :) Navic ktomu nejakej zivot :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: No koukl jsem na a zadna cisla k POE tam nejsou. nerikam ze to tak nemuze byt, ale rozhodne tam nejsou zadna jasna fakta ani dukazy. Ale netravil jsem ti zase prilis mnoho casu. Ale ze by bylo cele tft ciste to necekam, to ze jednaji jako banda curaku vim od kluku z guildu co jedou trade :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ORBIT: Precti si treba tohle je to 2 roky stare + je to slabej odvarek toho co se deje ted.

Je to porovnani TFT s kauzou Gallywix ktere koncem roku 2021 otrasla celou WoW herni komunitou.

General Discussion - Change my mind, TFT (The Forbidden Trove) Is the Gallywix boosting service of POE. - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3164777/page/1
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ORBIT: To jsou leaknute data od ex-TFT Managera mirror shopu ktery uz nehraje a po dramatu s Beltonem promluvil o tom jak to v TFT Mirror shopu funguje. (jsou to vsechno veci tkere se daji dohledat na netu nebo u Beltona v jeho videiích se screenshotama konverzaci.)

Obecne je to ale zname a ja si osobne myslim ze to cislo bude vetsi.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: Odkud cerpas data?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    3 varka :

Announcements - Transfigured Gems Part 3 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3452473
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: No po mem poslednim pruzkumu me prijde ze to je takove obecne info ale pravda je nekde napul.

Strasne moc lidi kupuje divene orby pres RMT hlavne na zacatku ligy a je to i pochopitelne protoze spousta lidi proste dnes nema cas hrat tyden nato nafarmit 200 divu a udelat si build co chteji tak si koupi za 40$ 200div coz je pro vetsinu pracujicich par hodin v praci. Nemam to jak overit ale myslim ze zdroj je clovek co za :

A) nema jakykoli prospech ztoho si neco takoveho vymyslet.
    B) ma dostacny vliv nato aby tuhle informaci mohl mit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: RMT ovšem imho generuje jen jediná část TFT, a to je jich mirror servis. A ty použije naprostý minimum lidí (byť to pak ovliňuje nás ostatní díky manipulacím s cenama). Kdyby neměli faktický monopol na všechny ty ostatní bulk/service věci, tak je to stejně nijak neomezí v tom na čem vydělávají, tohle je jen takovej dětinskej power creep navíc.
    V podstatě by stačilo, kdyby nějakej velkej streamer rozjel konkurenční discord server, klidně s okopírovanou strukturou.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Dneska stebou souhlasim ale pokud to na sebe vztahnu zpetne kdy jsem byl relativne novacek. Tak prave system tradu bylo to proc jsem to 3x prestal hrat po par hodinach.

A nezavisle od par jinych lidi u nas v guilde to vnimaji uplne stejne.

Takze tady si myslim ze si GGG tezce sere do huby :D

Veterani uz tu hru neopusti kvuli spatnemu trade modelu, ale casual hraci nebo novacci tam je to otazka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam