• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to na webu neukazuje dobre, ale myslim mu to hazi asi 25k ES - ja mam 13 tisic jen s tim random equipem co mam a i to staci.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ta kombinace toho eva armoru s tim Maji je silena, tolik es z jednoho kusu jsem asi jeste nevidel :D

Tan builkd je hodne dobre postavenej. Ta rekukce dmg ktery dostava je naprosto silena. 28%phys dmg zmizi uplne, dalsi x less general dmg, melding. Kolik ma toho ES poolu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jinak ta draha verze toho co zkousim rozjet se pouziva pro farmeni mageblood/headhunter ve void mapach, a je k videni tady:

View Profile - Path of Exile - CaptainLance9
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/CaptainLance9/characters?characterName=LanceTableDestroyer
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ne, ale zkousim zero DPS ephemeral Trickstera. A asi jsem to rozbil nejak. To je jako normalne drahej build co jede od zacatku mageblood, ale ja to udelal na budgetu z veci co jsem sam naspamoval esencema na fracture base, myslim tak do 5 div (mam na to 70 ale zatim nevim do ceho je ucelne je vrazit, nebo jestli setrit na mageblood kdyz je ted lacinej).

A normalne, jsem zkusil par bilejch map, a rovnou jsem nastoupil na T16 full juice wisp. Je uplne jedno kolik wispu nasbiram, nikdo mi nic nedela. Teda, ja obcas jim taky ne... :) Ale je zajimavy, ze prestoze to juicuju presne stejne jako svym minerem, tak je tu MNOHEM vic potvor, co maji MNOHEM min lootu. Jsem to musel nejak rozbit tim jak nic nezabiju, protoze obcas to proste ani nechce prestat spawnovat, na jedny T16 jsem dal dokonce CTYRI levely, a furt tam byly potvory, ale uz me to nebavilo a sel jsem na dalsi.
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    Ciao, hrál teď někdo SRS Guardiana? Je to asi první charakter, kde už na konci žlutejch map trošku struglim s dmg a těch možností na navýšení krom x divinových itemů moc neni…teď trošku řeším zda v tom pokračovat nebo zkusit něco jinýho…
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    prvni smysluplnejsi popis toho, jak najit v lese Kinga

https://nitter.net/NeverSinkDev/status/1735341602724352212
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobrej naladovej veletoc, tady uspesne da mapu s magebloodem na konci, kde riskuje void te postavy.... jen aby mu hned potom nekdo hacknul ucet a vsechno mu vybilil :)

if I clear the map = Mageblood, if I die = character deleted
    https://www.youtube.com/watch?v=2CjhuFZe8u4
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Tak tím lépe, že to není rng :-) dík za osvětlení. TfT m*dam... nechápu lidi ze to vyuzivaj a sypou do toho živý $ mě baví si na tu mechaniku přicházet sám a ne to vykoukat na internetech nebo si to koupit od někoho a je jedno jestli za ingame menu nebo živý. Každopádně každého věc ať si hraje každý jak ho to baví. Já bych neměl radost z toho kdybych si to sám nepotkal a nezabil :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RNG to neni, staci si zapnout na TFT co lidi prodavaji, a uvidis jak tam nekdo prodava furt dokola co lidi nemuzou najit jinak, vetsinou bud Kinga nebo Black Morrigana. Proda cele parte a za pet minut ho nabizi znova, proste zjevne umi cist tu slepou mapu dobre. Pritom Blacka zrovna neprehlednes jeho arena je pres celou obrazovku - ale stejne jsem ho sam nikdy nenasel.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Já bych řekl, že to je klasický rng. Už se mi povedlo potkat na jednom běhu lesem 2 ty čmoudy na ascendancy a navíc vendora co šulil jen unikáty plus oltář a studnu. Sice jen jednou. Ale evidentně se tam spawnujou random..... Jinak za mě jak píše Gordhart, best mechanika za posledních 5 lig minimálně a bavím se náramně.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHOBOT: Ono to jde trochu jlídat tím, že člověk běží jen po jedný barvě a tudíž mu zůstanou při východy jen wispy jedný barvy a posílený moby nemaj víc než jeden buff
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Ale já to vcelku bral tak, že to proběhnu, dostanu náhodnej encounter, a pak dostanu v mapě loot piňatu a dál jsem to nijak nezkoumal :D
    A občas kvůli tomu nedám mapu, protože to narolluje nehoráznou kombinaci keywordů u random rare potvory
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    GORDHART:
    EVILMIND: aha, díky. O těhlech informacích jsem vůbec neměl šajn.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Jinak za mě osobně je to nejzábavnější mechanika za dlouhou dobu. Jedu si to na ssf a vcelku naslepo bez informací z internetů a bavím se jak dlouho ne.

Plus teda asipomáhá to, že mi poslední ligy (tota nebo sanctum) fakt nesedly, vyhovuje mi, že se zase hraje liga, která se týká tý hry a nepřidává tam samostatnou oddělenou mechaniku s vlastníma pravidlama. :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: problem totiž je, že musíš dojít doslova na metr k tomu NPC, nebo na něj aspoň ukázat myší, jinak se neobjeví. Takže je třeba si pamatovat vizuální nápovědy - například ty tři ascend masteři vždycky stojí u ohně, tj. vidím oheň, jdu až k němu. Nebo ten hlavní boss, jeho arena se objeví když klikneš na takový tři rohatý totemy - dokud jsem to neviděl na obrázku, tak by mě nenapadlo to udělat.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHOBOT: choď po konkrétních barvách, každý npc má svojí barvu, na který sedí.

Ty modrý budou prej ještě někaj urpavovat, aby byly víc vidět
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: taky mi ta mechanika leze krkem, navíc už asi 50 průchodů bez potkání jinýho NPC než jednoho a toho samýho. Nevim jestli dělám něco blbě nebo mam jen smůlu, ale ani se mi nepovedlo najít žádný info, co dál.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Musim rict, ze to behani ve tme me teda dost sere, nevim proc to nekomu prijde jako dobrej napad. Aspon kdyby to ukazovalo uz odkrytou plochu nebo tak neco, fog of war klasicky. Plus ty modry vubec nevidim, doufam to nejak poladi jeste.

Jsem si myslel jak pojedu ultimatum od zacatku, kdyz jsem videl ty odmeny tak jsem swapnul do blight/esence radsi... :-)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    CHOBOT: lol, takhle hladkej průchod actama jsem neměl ani s twinkovanýma one with nothing buildama
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    MAD_CADDY: taky, ten solar guardian je prej jak cheating až do žlutých map, tak jsem na to zvědavej. Navíc se to dá jet s MOM, což jsem plánoval už dvě ligy zkusit jako def option, ale nikdy jsem se k tomu ještě nedostal
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A fronta bezi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam