• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Navic pokud bude pdole jen na ty uplne common scaraby stejne podle me fixnou i ty Altary
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: A nerikali neco vtom prvnim rozhovoru ze Skittering orb nebude nebo tak neco ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha jsem pozadu, uz zname vsechny scaraby

Announcements - New and Changed Scarabs in Path of Exile: Necropolis - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3497694
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ja si spis rikam, kolik bude stat skittering delirium orb na scaraby :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: top tier jsou ty horned, tyhle jsou top tier jen v ramci mechaniky. Realisticky uz jsem nad tim premyslel, a i ted na startu bych za ne dal treba 20-30c, to by se melo vracet. Kazdopadne se to muze jeste zmenit, protoze porad vlastne zustava dve tretiny scarabu, co jsme jeste nevideli. Vlastne mi to, ze zatim ty scaraby vypadaji, ze chces hrat na nejaky jejich synergie, docela vyhovuje, stejne vzdycky smeruju k takovymu nastaveni atlasu, co me co nejmin zdrzuje pri hre - takze min mechanik, ale vytunenejch.

ORBIT: ja to citim stejne, ale stejne budu rushovat pro ten node, ze ti zadny scaraby nepadaji... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Po dlouhe dobe mam chut pouzivat scaraby, tahle predelavka se mi hodne libi!
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Me by treba zajimalo jak budou fungovat altary stema novejma scarabama.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Jelikoz je to Top Tier Scarab nemyslim si ze tohle bude fungovat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jako na redditu to vypada ze vsichni jdou jak slepice po flusu po tech scarabech na densitu apod, tak doufam incursion budou laciny... :-) Navic tohle znova otevira otazku, jestli je lepsi hrat na 3 nebo 4 Alvy na mape, coz nema podle me jasnou odpoved vzdycky, ale minimalne ted ji to ma v pripade, ze tam mas uz postavenou mistnost aspon na lvl 1 (coz muze byt dokonce pred prvnim otevrenim). Tj. kdyz napriklad na prvni mapu kde je 4x Alva udelam obe, tak se mi vyplati unspecnout ten mod, a zahrat to na 3+3+2, a mit 3x slusnou sanci na itemizovanej temple co stoji 1-2 div, a to bez ohledu na to, jestli ho sam dostavim.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tam myslim ze neni co resit, Maven se objevi proste jen u skutecneho bosse te mapy. Spis je zajimavy, ze tam je jeste dalsi podobnej scarab na sulphit hromadky.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Jsem zvedavej jak tohle bude fungovat s Maven Witness

WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Pravda :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: hlavne scarab tab je jen jedna ze 4 zalozek toho stashe, takze to je celkem no brainer
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Myslim ze jestli nekdo nemel scarab tab tak ted si ho koupi :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Tuhle ligu si nikdo nebude pamatovat jako Necropolis ale jako Scarab League.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je presne jako cileny pro me
    v podstate jakmile oteviras mapu, kde uz mas room, tak se to vyplati
    plus pro 3. mapu v serii se to vyplati vzdycky
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Tohle bude mega craft liga pro vsechny...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Je jich tam tuna OP ja sem postaoval kazdeho ale pak jsem to smazal :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: vysvetlil ze urcite nebude dropovat Witch, ale ze to v budoucnu mozna vratej v Ritualu

kazdopadne tohle

to je na prekresleni atlas tree :) OP jak prase
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam