• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Já jsem si konečně zkusil něco craftnout na hřbitově, ring jsem s nákladama asi 10c prodal za 2d, ale byl jsem toho schopnej jen proto, že jsem většinu mrtvol měl skladem.
    Nákup mrtvol je solidní osina v zadku.

    A je to naposledy, co hraju animate guardian a spektry, dokud to nějak nepředělaj. Že je mrtvej guardian drahej mi ani tak nevadí, jaktěživ bych do toho neinvestoval nic, co bych neměl navíc, ale ta otrava s tim... A cílení mrtvol v lvl1 desecrating poolu je aktuálně moje nejmíň oblíbená činnost.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: co to je?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jak je to s tou zlatou horeckou - kdyz vypukne, prodavej jim lopaty? Jedna mi zrovna padla v temple... :)

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: dopadl jsem tragicky... :-/ I přes 95% sanci jsem nedostal dalsi craft, takže jsem měl jen tři, ani v jednom případě nemám 3 fracture mody co by dávaly smysl pro recraft (vrchol je T1 fracture rarita na prefixu i suffixu soucasne), ani na jedne kopii nesepnul suppress (coz nejde vynutit takze je to proste o stesti). Jen jedna kopie mela haunted mode, fracturnutou imunitu na neco.
    Navic podobne boty je snadne udelat, takze se ani nedaji draho prodat uz.

    Jako kazdopadne mam upgrade pro sebe, coz byl primarni cil, ale mohl jsem ho dosahnout i mnohem lacineji, takhle jsem do toho zahucel cca za 7-8 div - byla to blbost, protoze proste cena tech addu se odviji od 50 div craftu zbrani, co s nima delaji, takze kdyz je pouzijes na neco jineho, vzdycky prohravas. Taky jsem se poucil, ze ty 40% increase nody jsou sice krasny na obrazku, ale managovat pak hrbitova tak, abys pouzival jen jeden konkretni druh rakvi z pěti, to je masakr, vetsinou mi treba 1 chybela kupovat to a vysvětlovat nekomu, ze fakt chci tu jednu konkretni a ne libovolnou s tim statem... Stalo me to nejmin 2 hodiny casu, prestoze teoreticky jsem vlastne mel vsechno nahunteno sam.

    S těmahle jedinejma jde ještě dělat něco lacino, počítám bych mohl esence spam na triple staty nebo suppress, s tim že můžu kdykoliv zadarmo smazat ten prefix a mít crafted životy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: ja teda jeste nikdy nemusel pro Roga kupovat scrap metaly, koupim proste logbook, a vzdycky jich napada dost. Vetsinou ani nezapinam expedici primo v mapach prave proto, ze tam nasbiras prd, v porovnani s logbookem. Ale beru z nej hodne veci, obecne vsechny dobry base i kdyz nemaji staty, pak vsechno co uz ma nadejne staty, vsechny jewelly, atd. Takze toho spotrebuju fakt hodne, nez potrebuju pretocit.

    Jinak tuhle ligu tam jsou i allflamy na expedice, ktery taky dropujou dost expedition currency, kdyz se to hodi na nejaky top mod v mape.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: mam to stejně, jen teda od bílých map obvykle zapínám very strict filtr, protože mě nebaví sbírat hromady sraček :)

    A proto jedu každou ligu expedici. Dám pár map, pak pro změnu pár logbooků, pak si chvíli nakupuju u tujena, gamblim u gwen, craftim u roga. Efektivní to samozřejmě neni, včera večer jsem zrovna koukal na nějakej velkej návod jak na Roga a samozřejmě to začíná "kupte 200x scrap metal..."
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    totiž to jak popisujete je to už full time job a ne hra na relax.

    a ne každého ten speed grind baví.

    viz. evilmind

    mám to stejně, prostě nevydržím dělat dokola to samé delší dobu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja se ani nesnazim uz nic takoveho napodobovat, proste to neni pro me styl, ale holt kazdej mame neco - sice mam 126 map jen, ale i tak mam dve high level postavy s equipem tak za 200 divine, takze proste muj styl "dve hodiny v kazde mape a bereme i wisdom svitky po jednom" ma taky neco do sebe zjevne... :-) Plus to mam spojeny s tim, ze nebavi delat dlouho to same, takze dam tri mapy, a uz koukam co bych kde zkusil jineho zase, treba jdu zkusit nejakou challenge, nebo se vrtat v atlase s teorycraftem jak dat dalsi mapu jeste pomalejc... :-)
    I Alvu, kterou delam rad a je hlavnim zdrojem meho prijmu na startu, nejsem schopnej proste dat vic jak parkrat, zatimco kdyz jsem se pred ligou dival na statistiky nekoho, kdo ji beha na profi levelu, tak on da tech corrupt templu 50-150 za den za sebou, s jednim itemem, druhej den to samy s dalsim itemem apod. To nemam ani za celou ligu jako.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: btw diky tomu, ze je na red mapy se scarabem challenge, tak ted muzu videt, ze mam 2 tydny po startu ligy zatim celkem jen 126 map... takze lidi, co jich daji 300 za vecer uplne jako nepobiram. A to by se urcite nasli pomlouvaci, co by i o me tvrdili, ze to hraju hodne... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: lol, jj Ben to je takovej upne beznej hrac hele asi to ukoncim stebou to evidentne nema cenu nejdriv mluvis o beznym hraci a pak das priklad Bena :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: tak dej vdet jak jsi dopadl :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Jak nechas wtf ? :D

    Pokud tu hru chces hrat na plno tak jak to ty ovlivnis ?

    pokud 20% lidi vydelava nesmysl tak se te to primo dotyka uz jen treba na cene fragmentu T17 map proste veskereho endgame contentu viz scarab co stal vcera 40 divinu.

    Pokud me chces tvrdit ze ty rozhodnes o tom jestli se te to dotkne tak evidentne kazdej hrajem jinou hru :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    craftofexile pridal i haunted modifiery... takze dneska zkusim udelat tohle jako upgrade pro sebe


    tady jsem si na to nakreslil hrbituvek co by to mel vyrobit, melo by to teoreticky udelat 4x item s triple fracture modem - fracture proto, ze je HODNE moznosti co bude ten 1 "volnej" prefix a suffix mit, takze budu doufat ze kdyz nehitnu co chci, tak aspon hitnu neco, co pujde pak dal craftit jinak
    ukazuje to jako docela vysokou cenu, ale vetsinu tech coffinu uz mam, vcetne tech drahejch 20% additional, takze naklady budou spis pod tou dolni hranici (a bez add coffinu jsou do 1 div odhadem)

    PoE Graveyard Calculator
    https://necropolis.pathoftools.com/53444c0b-5cac-40c5-9f25-6f53ec1aefe9
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw celej ten nocni patch je super

    Significantly reduced the volume of triggered Warcries, Blood Rage, and Detonate Mines in combat areas, with these severely reduced in Hideouts.

    to ocenuju jako nekdo, kde vetsinu casu ve hre travi v hideoutu :-)

    Patch Notes - 3.24.1 Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3508375
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    WHITEANGEL: IMO si pod pojmem "běžný hráč" představuješ elitu, nikoliv běžnýho hráče.
    WHITEANGEL: já tu hru bezmála dva roky hraju v kuse a přijde mi docela dobrá. Až poslední dvě ligy mě štvou performance issues, na druhou stranu si uvědomuju, že hraju na muzeálnim železe, takže je to spíš můj problém. Co ale konkrétně myslíš tou "totálně rozesranou hrou"?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tentokrat to ovlivnilo spis pozitivne, cena HH/mageblood letela prudce dolu. Nicmene, nocni patch to fixnul, aspon se teda pokusil, uvidime co na to streameri...

    Navic kazda takova masove "nejlepsi" taktika znamena pro me, kdo hraje neco jineho, ze za tu svou dostanu vic, kdyz to nikdo dalsi nedela, viz cena corrupt room temple jak pekne vylezla uz na 1 divine. Jsem si kvuli tomu prepnul dokonce atlas zpatky na 3 Alvy na mapu, bo mi doslo, ze diky tomu scarabovi, co itemizuje posledni incursion v mape, mam o jednu sanci vic na ten divine prave... :-)

    Jinak mam radost, muj tri-stacker hexblast inkvizitor je furt jeste vicemene na budgetu, a uz ted je to nejsilnejsi char, co jsem kdy hral, aspon soude dle contentu co jsem zatim daval - 70% Feared do challenge instant vseho co vylezlo treba.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHOBOT: Tak at tz mechanikz nepridavaji a staraji se o hru jako celek ktera je totalne rozesrana vic jak 2 rokz v kuse.

    Sami hraci uz nekolikrat v nejakem rozhovoru zastavaji nazor at proste jednou do roka vynechaji ligu a staraji se hlavne o hru jako celek proste takovej velkej balance patch kde opravi vsechny ty hovna co za ten rok nasekaj.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: No pokud hrajes SC Trade tak to ovlivnuje cele tvoje hrani.

    Jestlize nekdo dropuje 10+ mirroru denne znamena to ze si na tradu muze delat realne co chce pokud je takovych lidi 500 coz si myslim ze je jeste hodne podprumerny odhad tak znici ekonomiku cele ligy.

    PS : Nevim co si mam predstavit pod slovem bezny hrac tadz bude asi hlevni kamen urazu naseho pohledu. Pro me je to nekdo kdo hranim ma do 7 az 14 dnu Mageblood nebo ekvivalent 200-400 Div coz byva bezna cena v zavislosti na tom kdy ho kupujes.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: jj toje jeden z 1000 ten scarab co zrovna tohle dela je uplnej garbage.

    Ale ja hlavne resim fractured orby ktere jsou totalne bezcene diky te strategii :D
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Pri tom mnozstvi mechanik a interakci prece nikdy nemuzou dokazat domyslet otestovat uplne kazdou, to je blbost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam