• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to tady musim crosspostnout, imho asi nejvic hardcore vec co jsem nekoho v PoE videl udelat :-)

YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: I gear občas padne prodejnej, jednu ligu mi třeba padnul Headhunter (samozřejmě ale poslední den, co jsem ji hrál ;-)).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: tak to je currency ta má cenu pořád, proto máme tu radost z marketu. Já myslel, že když říkáš "klacek", tak to myslíš doslova, a že máš problém s upgradem equipu.
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Tak například jsem nikdy nepotřeboval exalty - jeden dva pokusy, jestli mi na něčem náhodou procne použitelná property, neměly moc smysl. A ty cenu měly pořád.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: pokud nejsi nejakej top 0.1 procent hrac co farmi endgame v patek o pulnoci, tak prodat "co uz nepotrebuju" bude nejspis nemozne, protoze uz to v te chvili nema hodnotu. Je zaklad se s tim smirit... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: ale dá. Ty kámoši se kterýma hraješ a tradujou ti to můžou pořídit, abyste byli na stejném levelu gearu.
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Jako hrát na tradu a netradovat, jen používat ten currency exchange na craftění, zní zajímavě. Ale pořád to neřeší můj problém, že bez tradování se nedá hrát se spoluhráčema, kteří tradujou.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: Vendor prodává a kupuje klacky.
    Akorát musíš místo klacku začít zbírat ten bordel ze země. čím víc barevný, tím lepší.
    Nejlepší jsou ty kouzla moudrosti, ty dokážou udělat z naprosto nezajimavýho hnědýho předmětu, něco naprosto unikátního :D

Jiné hráče nepotřebuješ a nebo napiš kámošům.
    Imho tenhle auction house na currency je něco co mě dává důvod se zase vrátit na trade, protože mi to usnadní craftění a doplňování chybějícíh fragmentů, aby mě míň sralo rng a mohl jsem to mitigovat. Víc ve hře nepotřebuju. Ale já mám nahráno nebožský hodiny..
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Super návod! Ještě bych potřeboval doplnit, jak ve hře prodat klacek, kterej už nepotřebuju, a koupit lepší klacek bez toho, abych musel otravovat hráče whisperama ;-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: Na to se používá ten klacek co sebereš ze země.. A když ten nestačí, najdi zvedni lepší klacek. Když tě něco bouchá, choď v kruhu a bouchej to klackem.
    + tam je několik drobností navíc pro pokročilé :D
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Je to určitě krok správným směrem, ale pro mě to bohužel nic neřeší, protože currencí moby nezabiju :\
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Announcements - Path of Exile: Settlers of Kalguur Recently Asked Questions - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3532389
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tim bych si mohl konecne trosku uklidit na standardu, mam tam jeste furt taby z doby, kdy neexistoval currency tab, takze jsi alty apod mel v celem tabu po 20... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Velky upgrade i tak
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vypada to teda fakt dobre a promyslene

Path of Exile: Introducing the Currency Exchange Market
    https://www.youtube.com/watch?v=tXCY88yWV9M
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: aha, takze to jen to co bylo doted v trade okne... tak tu sucks
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Tohle je presouvani jednoho typu itemu. Nikolik celeho inventu obecne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je masivni QoL! :)
    jeste by to chtelo teda aby to umelo parkovat nejakej item, ze ho vysypat nechci... ale asi je rychlejsi si proste vzit ty portaly znova z banky

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1e80ti1/one_of_the_biggest_qol_improvements_in_325/
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Detonate Dead is ... Dead :)))
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: díky, perfektní pro mě. Nějak se k pročtení těch plných patchnotes nemůžu odhodlat :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam