CHA1NDLER: tak ma to spoustu vyhod napriklad se velice rychle zbavis vsech 1-15 map, co bys jinak uz do konce ligy nesel... :-) Zatim s nima nechodim T16, protoze na to nemam setup, ale doufam po dnesnim patchi naberu nejaky max levely a uz to pujde. Vysledky jsou prekvapive v pohode, jen z behani bilejch map uz prinesli par divine, klice, valdo box. Vetsinou je to jen nejaka low tier currency, ale je to proste uplne pasivni prijem, a treba harvest sam nechodim, takze se hodi, kdyz obcas prinesou par set life force. Bordel equip z nich pak sypu rovnou vedle do baraku rozbijecum.
Hlavne je to fakt bezpracny, proste vytahnes mapy, alch na vsechny, nasypes jim je do fronty a mas od nich pokoj na nekolik hodin. Je to teda absolutne nejvetsi zrout goldu, protoze ty npc jsou hrozne drahy, ale s tim nemam problem, ve meste ted mam asi 1.5 mega goldu vlozenejch, takze me nezruinuje nechat je bezet chvili. Kdyz je pustim vsechny tak mam ted asi 75k goldu/hodinu platy, coz jsou furt max 2 mapy po 4 minutach, takze nechapu fnukaly na redditu, ze to neuzivej.
Na redditu jinak samozrejme jsou i lidi, kterym prinesli mirror, i na nizkejch tierech. Ale to by me asi nasralo, kdyby moje NPC dropli mirror driv nez ja... :)
Jinak shipping fakt doporucuju kdyz uz posilas kovy, tak posilat na konkretni base. Bud pro dobry veci, nebo aspon pro vysoky tiery, co muzes treba hodit yolo do rekombinatoru.