• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: super ze Jonathan mluvi dvoujnasobnou rychlosti nez normalni clovek, takze se do videa vejde dvakrat tolik informaci! :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ten Tawern Talk vcera s Ghazzym byl good dost veci se vyjasnilo.

Kdyztak : https://www.youtube.com/watch?v=pj8FxWMf4V4&t=5s
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Tak už vím

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tohle bylo nejvíc wtf v tom revealu, jak jsi kliknul na strongox a nic se nedělo, a hele - Jonathan confirms that the Strongbox footage where the monsters spawned 7sec after opening has been adjusted.

WHITEANGEL: ted jsem koukal možná se inspirovali víc než bych chtěl, to vypadá, že sice budeš mít map device s 6 portalama, ale pokud umřeš, tak všechny zmizí. Jestli jsem to teda pochopil dobře. Ale na rozdíl od LE je můžeš použít k odnášení věcí.
    KALTY
    KALTY --- ---
    GURBON: Jo dá. Ale klikneš na odkaz na balíčky a přesměruje ee to na Playstation. Com
    GURBON
    GURBON --- ---
    KALTY: neda se s tim PS uctem normalne prihlasit na webovky pathofexile.com?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: jako ono to neni moc jiny nez ted - v podstate jen misto scarabu na 1 mapu mas ted tu knizku na vic map. A jestli ten extra strom pro mechaniku bude znamenat, ze to proste uz nebude v atlas strome...

Jo btw mi doslo co se mi libi jeste - ze na vsech tech malych nodech si muzes vybrat stat. To by mohli dat i do POE1! :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jak se dá koupit ty balíčky na PSku?
    Na webu mi to odkáže na web Sony kde to není
    No a v PoE 1 to taky nevidím ve hře
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    mne se libi, jak vysekaji vsechny ty deliria, breache, ritualy a nemesisy z map pasivek do extra pasivek uplne mimo a navazany na vez pri ziskavani ascendacy.
    akorat nevim, jestli se mi libi, ze to clovek bude muset delat, aby si mohl delat special crafty z tech veci, nebo jestli to bude moct skipovat jako ted. a taky moc nemusim, ze misto trial labu tam bude sanctum, ktery nesnasim.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jj uz sem na to prisel, ze tam budou ritualy, deliria a dalsi. Ale bude to jen par veci, ne desitky veci :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jako... to mám pro tebe špatnou zprávu, tohle mi přijde bude ještě horší! :-) Už v kampani se budeš muset rozhodovat jaký ze (ve finále asi čtyř) druhů challenge chceš dělat pro ascend, a postupně to bude ta možnost volby jen větší. V endgame, jestli jsem to správně pochopil, si budeš muset úplně sám vybrat jaký mechaniky chceš mít v mapách, narvat je do tý věže, a až všechno kolem věže vybiješ, tak jít jinam, žádná farma na jednom fleku.

A líbí se mi třeba, že můžeš mít jaký skilly chceš s libovolnejma supportama. Ale každý support můžeš použít jen jednou! Až se začínám bát, jestli jsem si na to nevzal málo dovolené... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jakoze to taky asi scitaji rucne a posilaji po jednom, nebo nevim proc... :) Kazdopadne to nekdo dostal nekdo ne a GGG jen pise, ze lidi nemaj panikarit, ze do startu to posle vsem.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: jak jako postupne ?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Uprimne se nemuzu dockat, stary poe mne cini velmi zmatenym cemu se venovat nejvic, sam se nemuzu rozhodnout do ceho se focusovat a tak podobne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: asi půl roku, s tím, že další věci asi budou přidávat postupně (včetně classů/ascendů). Kdy to bude úplně full myslím nepadlo, ale jasně říkal, že ty akty 4-6 prostě nemají ještě hotový, proto v early bude Cruel obtížnost pro 1-3, aneb návrat ke kořenům... :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Padlo tam vcera jak dlouho ten early access pobezi a kdy planuji pusit plnou hru ? Ja u toho v pulce usnul tak jsem to neslysel cele
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FAQ pro early access
    Announcements - Path of Exile 2 Early Access FAQ - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3587981
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Vypada to vic nez dobre. Jen se bojim ze zas nebude moznost pridat gammu/brightness pro nas slepouse :D
    Bude dost problem se rozhodnout co hrat :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    - koukam ty early access pozvanky pry budou posilat postupne, uplne nechapu proc ne vsem najednou ale dobre
    - na ten reveal se divalo skoro pul milionu lidi v peaku na twitch, to je fakt husty
    - Last Epoch spustil slevu, vubec poprve v jejich historii, ve stejnej cas co zacal stream :-) v podstate je mi jich trochu lito
    - stash taby budou prevedene vsechny, u tech specialnich pokud jeste davaji smysl
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak urcite tam nejaka inspirace bude, ale LE je omezenej max vzdalenosti od stredu, tady to ma byt "neomezene" - coz, jak vime z Delve, bude jen nejaky cislo, co si v tehle chvili nekdo nedokaze priznat, ze hardcore hraci prekonaji... :-) Navic kdyz tu mapu failnes, tak tim tu cestu zablokujes. Nafurt. V LE ji muzes davat furt dokola, jen nedostanes odmenu. K tomu blokovani nafurt bych teda mel dotazy, skoda ze Ziggy se nezeptal, dovedu si docela dobre predstavit, jak se uplne na zacatku bloknes do vsech smeru...

A taky se myslim nezeptal na stash taby - mluvi se jen o tom ze budes mit vsechny MTX, ale me vic zajima, jestli budu mit i svoje taby, zvlaste kdyz vetsina tech specialnich ted zjevne je k nicemu.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ten map system me prijde vykradenej Last Epoch.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam