• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: stash taby potvrdili, cekal bych ze ty specialni, ktere ztrati smysl, budou proste nahrazene minimalne obyc public tabem. Neni to ani moc ojeb, protoze vetsina specialnich tabu, kterych se to muze tykat, ma stejnou cenu (flask tab treba . Vyjimkou je asi jen map tab, ten je drazsi - tam nevim presne jak tam co bude padat, pochopil jsem ze asi misto map nic. Klidne bych bral 4 taby treba za to... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: ty toho woe rikas tolik, ze uz sem se v tom ztratil way long time ago :D :D
    NESS
    NESS --- ---
    Jo to rikal opakovane a je to taky duvod proc to EA bylo spozdene o 3 tydny, otazkou je zda vsechny stash taby, pokud tam nebudou ty same ale jinak kosmetika 100% jo
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    A chapu spravne ze secky mogy z poe1 pojedou v poe2? Tedy mogy, peti, portaly, ciparny? Thx
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: ja kupoval primo u nich na webu, jako dycky. imo je to asi jedno, ten klic je videt aktivovany v acc managmentu, pripadne tam mas steam key. Evil to nekde nize daval.
    WASQ
    WASQ --- ---
    A mám to teda koupit přes Steam, nebo GGG klienta?
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Hoj ve spolek taky budu kupovat key, kupoval jsem i u jednicky. Nejsem zadnej HC hráč a pojedu spíš jen tak má pohodičku. Na pátek se se těším, ale mám obavu :) .
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak jsem to nevydrzel a uz koupil. Tak snad to bude v patek bez problemu?!? :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já počkám, až bude mít Trik všechny chary na 90 a řekne, co je nejlepší a to pak rozjedu jako druhý char. Takže počítám 13. prosince :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: tak jasny, ale ja se asi stucku na jednom charu, uvidime :)
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Asi nejlepsi bude zkusit vsechno a pak si vybrat, jak klasu/ascendet, tam na co se zameris v endgame. Ja rozjedu wara, merce a witch v prvni vlne a ten zbytek az casem

Merc grenadyr https://www.youtube.com/watch?v=fLP1oODaZTE
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: takze zadna lehci verze noveho poe, furt stejny mrdnik kdy bude clovek vedet hovno co je best focusovat :D
    SKUNK23: Vidim to stejne, prvnich par mesicu pokus omyl, ale vlastni! :D
    NESS
    NESS --- ---

vs
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jasny, navic to vypada fakt pekne tak proc se ochudit o pozitek z okolniho sveta :-) Tak mas necely tyden, dost casu :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja mam ted celkem starej comp, i5 devaty generace a 1660 Ti. Coz po upgradu RAM na 32 stacilo aspon ted, ale uz jsem treba nemohl streamovat, protoze to nedavalo absolutne. Treba delirium jsem nemohl hrat vlastne nikdy, ani na nejmensi detaily co standardne mam. Verim by to mozna v POE2 na nejaky totalne low detaily bezelo, je to v podstate nad minimalnima pozadavka a teste pod doporucenejma req, ale jako proc riskovat, ze se budu zbytecne trapit, ze jo.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Já se těším, až si vše objevím sám. Viděl jsem jen trailer. Koukat na bambilion videí co pouštějí ven, tak už by mě to ani nebavilo hrát. Přeji všem spoustu úžasných zážitků a ať vám to běží bez problémů na každém železe :)
    NESS
    NESS --- ---
    Sem koukal na ty doporuceni a celkem ok, na cem ti to pokulhava ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Peer pressure je hrozná věc, tolik známejch si kupuje nový PC na POE2, že mě taky donutili. Tak aspon si jednou i POE1 zahraju na nejvetsi detaily... :-)

BTW potvrzen preview MTX na tvoji postave:
    https://www.youtube.com/live/YCe-SB0XHTk?si=tSYCKpVH36xwSYPG&t=2775
    NESS
    NESS --- ---
    Strom, ale ne uplny, ale aspon neco :-)

https://marcoaaguiar.github.io/poe2-tree/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak tady to sanctuary nevypada tak hrozne, jen jedno patro...
    NESS
    NESS --- ---
    Pekny video na Ascendancy

PATH of EXILE 2: Ascendancy Explained + Trial of the Sekhema First Look - Hands-on Gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=I68bBRA8aa8

EVILMIND: Jako ta ukazka bleskovyho archmaga taky nebyla spatna
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam