• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NESS
    NESS --- ---
    Co myslite SSF nebo trade ? Jak rychle se trade rozpadne ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jj, jen nemuzes predem udelat portal no, to v boss room ted nejde
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: S HC je to docela zajimave pac i HC muze defakto kdykoliv utect aniz by ho to zabilo (pokud stihnes zmacnout escape), presne tahle cast https://youtu.be/4lB3TM5FrsY?t=834 + cely oddil predtim, primo tady rika https://youtu.be/4lB3TM5FrsY?t=791 ze kdyz jde slam ty muzes dat escape a zdhnout driv nez te to trefi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak udajne prijdes o ne, ale neni to nic co by bylo schvalne a na cem by jim zalezelo, takze se to mozna tlakem hracu bude menit v prubehu EA
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    uvidíme uvidíme. furt je to early access a do releasu je kolik? rok možná více, toho se ještě může změnit.
    ten povinný MF je teda dost pruda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je IMHO docela nahovno ovsem, player rarity je multiplikativni s map rarity

https://www.reddit.com/link/1h56uke/video/wcmerjpcai4e1/player

coz, v kombinaci s predchozim infem, ze nove rarita ovlinuje tier currency a tier modu na itemech (tj. muzes mit tolik rarity, ze uplne eliminujes moznost, ze item co ti padne bude mit nejaky shit mody), znamena, ze vsichni musi hrat MF buildy, jinak jsou v pici
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to nevim, ale v zadnym pripade to nebude jako v D4, ze ti ta runa vypadne :-) Tipuju bud nedostanes nic nebo se to zapocita jako stat a bude z toho fragment neceho.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jak se zachova socketnuty predmet s runama pri rozlozeni ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    klicove body z vcerejsiho interview, komu se nechce koukat
    - z tema stashkama to je jak jsme tipovali. Pokud stash nedava smysl, jako blight treba, tak v EA nedostanete nic, ale jakmile pridaji blight mechaniku do hry, koupeny stash se objevi
    - bohuzel se to netyka guild stashek, coz muze byt pro nekoho problem, bo ty jsou o dost drazsi
    - behem boss fightu nejde menit equip, ja to teda nikdy nedelal ale vim, ze existujou experti co prohazujou cele kusy equipu a linku v soucasnosti :-) Taky nejde odejit portalem.
    - 6s disconnect timer, plus instance se pauzuje pokud jste v lagu vetsim nez 100ms. Zajimave pro HC. Jsem zvedavej jak rychle nekdo prijde na to, jak to zneuzit.
    - pokud nelognete postavu dele nez rok, nekdo jiny si muze udelat stejne jmeno, a vy se musite prejmenovat po dalsim loginu
    - socketnuty runy nejdou vyndat ani nahradit. Tady vidim velky spatny, doufam si to rozmyslej.
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    Announcements - Path of Exile 2 Early Access Pre-Download Information - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3591631

With Path of Exile 2 launching into Early Access soon, we've had a lot of players asking for pre-download to ensure they can play on launch. To accommodate this, we’ll be making the standalone PC client available for download at 5pm on Thursday, December 5th (PST), or Dec 06, 2024 2:00 AM (GMT+1) in your local time. Please note that when patching begins for Path of Exile 2 Early Access you may also have a few remaining files that you’ll need to update as well.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: normalne by me to sralo, prochazet akty, ale jelikoz to je novy, tak mi prijde se s tim snadno smirim. Mohli by to navic snadno obejit tim, ze to sice nedovoli, ale konecne umozni skipnout kampan uplne v release verzi, problem solved! :-)

NESS: no co psal Gazzy tak ty jeho navody navic vychazeji z nejaky tiskovy verze. Kazdopadne mam pocit oni se boji leaku konkretnich cisel na veci asi, nevim teda proc, ja bych rad mel POB2 uz od zacatku, kdyz u spoustu veci neni ani vzdalene videt, jak budou ovlivnovat damage apod.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak to EA bude jeden velky test, kdy budes chtit vyzkouset pokud mozno vse pac minimalne ze startu bude kazdy vedet pendrek, proto mi to rozhodnuti prijde divne, pokud to pak do plne hry daji zamknute je dost jedno :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    přemýšlím, kdy jsem v poe specoval ascendancy. jestli jednou či dvakrát maximálně za ty roky a to spíše na vyzkoušení jiného buildu, protože se mi nechtělo levelit další char.
    NESS
    NESS --- ---
    Sem vcera poslouchal tohle https://www.youtube.com/watch?v=s2LLvLPfMhU Zaziran+Carndarak+Steelmage theorycraft rozhlasova hra, padlo tam ale par zajimavych veci, treba ze 1str = 2hp, co me ale zaujalo je tak unifikovana nespokojenost s nemoznosti respecnout ascendancy, stim ze nejde o technicky problem ale ciste designove rozhodnuti, sem docela zvedavej, jestli je tlak komunity presvedci tohle rozhodnuti zmenit, nebo se toho budou drzet dal
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Se bojej dataminu, potom co jim to press leaknul cele ? :-))) Jestli to v patek pobezi, tak budu maximalne prekvapeny, ale vubec stim nepocitam, navic sme si pozvali na sobotu na obed matku, takze v sobotu to pustim nejdriv az vecer, do te doby to doufam uz bude stazeny a bezici :-)
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Já teda PC, ale říkal jsem si že zkusím ovladač. Na to jak se to bude hrát sem fakt zvědavej.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: nehraju to jinak 30let :-P
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako s WASD jsem byl mistr. Ale to bylo tak v roce 1986... :-) Nevim jestli si mam troufnout tak neco hrat zase.

Dneska me trochu vydesilo, ze prej Jonathan nekde rekl, ze nebude zadnej preupload, ze pustej ven jen holyho klienta bez dat, aby jim ho datamineri nerozebrali. To uz je teda tuplem jisty, ze si v patek nezahrajem, kdyz to zacne hromadnym stahovanim 100gb...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: xbox controler poprvy. bude to fuska, ale :) 75" neces nechat ladem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam