• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WHITEANGEL: ja vim :D uz, kdo to je
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Spousta End game bossu bude behind wall nejakych fragmentu pojud tohle pujde i endgamu tak GG.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jak "na vyber"? checkpoint je vzdycky venku mimo bosse, takze si ho tim neskipnes, ty ho jen restartnes.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    NESS: No pokud je pravda to stim checkpointem na vyber tak jakejkoli bossing s kterym si dali tak zalezet je uplne k nicemu pac kazdej normalnejsi clovek si kazdeho bosse 20x skipne pres checkpoint.
    NESS
    NESS --- ---
    Slysel sem uz vtipne oznaceni pause core :-)
    NESS
    NESS --- ---
    WHITEANGEL: Minimalne ze startu ne ale podle toho co rikal Jonathan v tom rozvoru se Zizaranem, maji v planu pauzu naopak jeste boostnout, jako z pohledu HC je to svacina, ale z pohledu normalne fungujiciho rodineho tvora je to neskutecna vyhoda
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    NESS: Doufam ze to bude nejak omezene jinak je to strasne broken.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    LIQUIDFREAK: Ten Tatar je jeden z nejvic exprienced ARPG hracu na svete :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: nejlepsi je jak ma ty sluchatka na ty kapuci D: to bude naky tatar ne? :D
    NESS
    NESS --- ---
    Brekot nad pauzou zapocal https://www.youtube.com/watch?v=NKuvwf7fDCw osobne tuhle moznost vitam, moznost to cele na chvilku zastavit a vyresit problemy realneho sveta je super, nehlede na to zda sem zrovna nekde na mape nebo u bosse.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: taky myslim ze to je easy to adapt. Ale von chce urco WASQ :D WASQ: Vid? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ono si to neuvedomujes, ale diky tomu se vlastne zastavujes.

Jsem byl nejdriv proti, ale pak jsem si vzpomnel, ze na svych prvnich pocitacich jsem vzdycky mel tyhle klavesy rozmlacene, takze jsem to asi nejak/nekdy ovladal... to bude tak kolem roku 1986, to se urcite hrave naucim znova... :-) I kdyz mozna to jeste byly tehdy 4 klavesy vedle sebe (kde prostřední byly nahoru/dolu), Kempston standard se to tusim jmenovalo. Na PC bych rekl se WASD chytlo ve chvili, kdy jsi ziskal moznost se rozhlizet mysi, takze najednou uz neslo se s ni soucasne hejbat. A to je presne situace tady, kdy se chces pohybovat jinym smerem, nez chces strilet.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ale jinak teda nemuzu si pomoct, ale prijde mi ze look a vicemene secko je az moc poe1?!
    Cekal sem vice hrabnuti do ui, vzhledu a vseho ostatniho. Mno uvidime
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dialogue and quest states will differ if you skip lore
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Tak Merc je vlastne strilecka, tak do skatulky arpg moc nezapada, ja tomu dam sanci a uvidim jestli to jde stihat, navic 4 tlacitka je dost.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ale todle vypada na easiest/fastest way :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mno tak ted sem ete vic v pasti nez predtim. Zkusim ale nakonec bud chronomancera, deadeye nebo titana. Mno ufidime :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    Zajímavý. Nikdy mi nepřišlo, že tohle v ARPG potřebuju. Prostě klikám, kam mám běžet a do toho mířím, kam to valit. No uvidim
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Mas pak rozdelene chozeni a mireni, zalezi na buildu, treba u merce vyhoda znacna, vem si treba ze chces manevrovat/uhybat pri couvani dozadu a pritom strilet dopredu, bez WASD tohle nejsi schopny udelat. Problem samo je ze ti dochazeji prsty ale zase pokud mas na mysi vic tlacitek/skillu ktere ti nahradi aspon cast prstu co jedou WASD, tak to pujde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam