• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NESS
    NESS --- ---
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: diky
    NESS: v poe1 sveho casu taky logscreen vysaval grafiku, dlouho, nez to fixli
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: hra je nadrazena, dnes uz vcetne vsync nastaveni ovladacu pokud vim.
    NESS
    NESS --- ---
    evidetne POE2 nebere v potaz sve vlastni nastaveni maximalni fps a vytahuje z grafiky maximum
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: yy
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    btw mame nejaky nyxi discord, tak sem vytvoril poe2 mistnost. kdybyste narazili na nejaky zajimavosti, klidne to tam perte. A pro ty kdo nemaj inv, nize ;)
    Nyx
    https://discord.gg/xsYU5EJE
    KOKES
    KOKES --- ---
    v kolik to vypukne? ve 20:00?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: zaloz ty hele, ja dopadnu jak s d4, hype jak sfin a pak pff :D ty jsi takovy nas wowhead@maxroll@nejvetsidrtic, takze idealni persona :D Ale imo to ete nepojede, pokud nekdo nezminil :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: vsync, a EA. Projed nastaveni, tam bude nekde zakopany pes
    NESS
    NESS --- ---
    Tam bude nejaka hodne divna optimalizace, jinak nechapu proc ta logovaci obrazovka si bere 84% utilizaci na rx7900xtx, ta grafika jede na plny koule sosa 360W a pritom to je jen logovaci obrazovka :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Co gilda zalozite nekdo ?

Jinak 3,4k lidi ve fronte :-)
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    ORBIT: a proč nestáhneš stand-alone?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Akorat jsou ted nejsou dostupné klice na steam, takže si to stehna az někdy později.. :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    jinak down jede paradne (1000Mb/s, tedy max co mi sit dava) (zacinam doufat v hladky prubeh)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: ja asi nakonec zkusim monka nebo sorcku. Ale sou hodni ze uvedli jen tech par klas, ansto protoze bych byl ete vic rozpolcenej a nerozhodnej :D
    NESS
    NESS --- ---
    Tak aspon muzeme planovat build, komplet passiv skill strom je venku https://poe2db.tw/us/passive-skill-tree/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: tak ja myslim, ze do pulnoci snad hrajem. Ale je to obecne čičovina, a problem je dycky u tak vyhajpovanych veci mno :D
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Realne sobota vecer, spis nedele rano
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jete ve 2,45 to nejelo. A toho infa sem si nevsim. A obavam se ze vecer bude stejnej pruser
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: zatim me trochu sralo, ze mi to pokazdy z tech par restartu (musel jsem vic bo vcera vysel novej Nvidia driver a bez nej se to nepusti) nabidlo automaticky HongKong server... :-) To uplne vidim jak si nekdo nevsimne, a bude pak nadavat.

Kazdopadne moje nacasovani neni nejlepsi, PC prijde do boxu az zejtra, monitor taky a musim pro nej do mesta na pobocku, a stul privezou dokonce az odpoledne. Navic mam chripku jako prase, a jestli to bude jako pokazdy, tak mi krasne vydrzi celej ten tejden, co jsem si vzal dovolenou. Ale narozdil od ligovejch startu nestresuju, stejne zadna konkurence nebude mit novej content az do unora, takze na POE2 bude casu dost... :-)

Jinak koukam trade web asi bude na stejne adrese, je tam novej prepinac na platformu, kde jsou ted tri POE1, hadam to tam proste pribude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam