• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: jo, pada to
    NESS
    NESS --- ---
    kua, 6x ta sama mapa, 6x diskonect a ono totam vubec neni :-) , udelal sem tam level a ono to je bugle tak kdyby nekdo hledal tinkers tools v mawdun tak chyba neni na vasem prijimaci https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3594733
    NESS
    NESS --- ---
    Uz poctrte prochazim tu samou mapu kuli nepodstatnemu side kvestu, jestli to padne jeste jendou tak na to pecu, jako jasny ea beta, ale cuka mi z toho uz oko, aha tak to padlo zase kurnik proc
    NESS
    NESS --- ---
    Pres noc to bylo prekvapie stabilni, cca 6 hodin v kuse bez padu
    KOKES
    KOKES --- ---
    Servery dole, 17.5k fronta
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jestli mne neco ale fakt sere a nelibi se mi, je to world mapa :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    aha, díky.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: jo jde v nastaveni, ja ho mel neprirazeny
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: dostanes/najdes. a neboj ono se to zrychli, to je hard start :D az pojedes dalsi klasu budes mit par rare veci a uz to bude rychlejsi :D Z disku bych to rozhodne pryc nedaval :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    btw sem blby nebo jaky, ale jde nabindovat portal nekde? Mozna sem jen slepy
    KOKES
    KOKES --- ---
    Teda první dojem - To je P O M A L Y Y! to je psaný v basicu ne?
    Došel jsem teda zatím jen k druidovi v I, ale myslím, že to půjde z disku. pomalý, než se něco stane, než někam dojdu, nešikovný, roztahaný.
    Asi nejsem cílovka.
    Zkusím ještě něco jinýho než witch a uvidím:-)
    Těžký je to asi jako Diablo I? což je dobře.
    Pls Skill gemy nekoupím, co? jen dostanu, nebo najdu..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    jak ste na tom s dropem curency? ja 2x exa, 1 regal a ted prvni alchemy
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: NESS: Mno s tim lootem mne serou, doufal sem ze budes mit aspon maly +% do toho aby ti padaly class/spec veci, ale stejnej oser jak v p1
    NESS
    NESS --- ---
    Stema dropama evidetne to neni nijak mireny na vybranou klasu coz je vlastne fajn aspon to nuti improvizovat :-) matro pada tak jako spis ze nepada, run mi padlo 4 celkem, bohuzel nepadaji diry tak si ty runy muzu dat leda na vystavku, zkousel sem nasbirat na diru rozkaldanim ale to je marny
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw prosim upravte si nastenku s profilama, trosku to predelali. Ja uz to udelal
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no to je naopak vyhoda, muzou ti spawnout nejaky pekny... :) Ja to teda v A2 ted moc nedavam na dmg uz no, takovej ten Kitava-like boss toho jsem vzdal, mi dava instant vsim a arena je moc mala. Nastesti je tam vic questu co muzes delat no.
    Ale pada fakt prd no, to vypada na tezkej grind uz tady v aktech.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Prvni unique :) k nicemu pro monka mno :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ma cenu kupvat uz g stash atd? to resetovat nebudou ne?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Nevyhoda to respawnu je ze ti to vyreseuje elity tzn pokud te vycvakne nejaka pekna elitka rikas si ze si date druhe kolo tak nedate, pac tam bude uz neco jineho.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: vidis to o tom respawnu sem netusil :) Ale vyuzivam to hh.

Btw jak je to s MF, ano, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam