• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    CHOCHA: ja sem spokojeny, pokazdy kdyz narazim na kehojo jinyho tak dostanu vyprask dokud se neprizpusobim, jak taktikou tak vybavenim, jen mi prijde ze koukani na gameplay pred releasem bylo nanic podle pouzitych skillu ty jejich chary byli mnohem dal, treba u toho Zalarila pouzival i Hammer of g, pritom ja nemam ani sunder co je od dve tridy pod kladivem
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Tvl já jsem z toho normálně unavenej. Člověk se musí furt soustředit :) . Ale je to super teda fakt si to užívám.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: upravil jsem svuj profil na nastence, jak jsem zadal i po vas :D easy :)
    NESS: sak to je spravne, mas odpocivat nez te dostatecne predezenem, takze cajk GGG :D
    NESS
    NESS --- ---
    Si rikam kdy se mi naposled povedlo propadnou mapou a asi to byl daggerfall :-) ten tim byl povestny, ale vypada to ze tenhle boj asi nevyhraju :-)))

NESS
    NESS --- ---
    Celkem mam pochybnosti ze Zelmu nekdo poradne testoval, pac se da dostat i pod stul

NESS
    NESS --- ---
    Nedostatek der sem nakonec vyresil ze kupuju u vendoru co nejlevnejsi ekvip s dirou a to pak rozpoustim, staci deset rozpusti a je dira na svete, z dropu sme mel jen 2 vseho vsudy asi tak na 18 run
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: hraju minion witch...
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: Tak to si neber ciste melee, nektery bossove jsou dost nehratelny dokud nemas neco ranged, ted jsem u Zalmaratha a pulku casu nemam do ceho mlatit jen cekam az da ruce na stul a mezitim tancuju mechaniky
    GURBON
    GURBON --- ---
    na U mapu vidim, na 3 mistech mam ty "Kuly" nebo co to je, ale kdyz tam jdu, mam tam vyclearovanou mapu, a to uz asi na 3 mistech
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND: když mají skill pointy a tak mají na ikoně +
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: normalne na U mas nahore v rohu aktivni questy, a ty ti rikaji kam jit a co delat. Plus na te mape vidis ikony lebek, to jsou minibossove co bys mel zabijet, bo muzou mit dulezite veci, i mimo questy.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ano, loadingy mam dlouhy, ale to je prkotina....
    GURBON
    GURBON --- ---
    chybi mi nejaky desecrate a vubec ty miniony vyvolavat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jo dneska jsem prehodil hru ze stareho PC na novy, a musim rict rozdil je jen v loading time. Primo ve hre to bezi i na starem krasne - samozrejme zatim to neni zadnej juice s deliriem, ale i tak super prace.
    GURBON
    GURBON --- ---
    a abych jeste vyblil svoji frustraci, jako minion witch me naprosto serou bossove, vsechno ti sezerou, moznost obnovy nula a nechapu co se po me chce :(
    GURBON
    GURBON --- ---
    kdybych chtel sve zmateni sdilet v nyx guilde, jak se tam dostat? liquidfreak not exist....
    GURBON
    GURBON --- ---
    btw jsem nadsen jak to na mym pravekym kompu chodi
    GURBON
    GURBON --- ---
    tak jsem po smutnym vcerejsku maznul vsechny pokusy a zacal znova, do lvl10 jsem neumrel, nicmene ted jsem naprosto ztracenej v lokacich a questech
    je to jen zavada na mym prijimaci, nebo ten postup dava smysl i nekomu jinymu?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    jde zapnout abych videl dmg numbers? beztak prd coz?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, tajne jsem to sel solo, abych si potvrdil ze problem je v parte, a mam ascend :-) solo je boss lehkej, nejvetsi problem jsou pasti, jak neni movement speed
    NESS
    NESS --- ---
    Jako ne ze bych si stezoval, ja mam strategie rad :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam