• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: wtf?
    NESS
    NESS --- ---
    Pls neudelal by mi nekdo aspon hruby vycuc toho co ma cenu obchodovat, tzn co ma hodnotu vetsi nebo rovno jednomu exaltu ? Nejde mi o konkretni predmety spis ramcovy pohled , jednotlive si to muzu najit na netu ale nemam ani zakladni predstavu, nikdy sem neobchodoval :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: Mno tak hodne stesti, on je to celkem problem odladit vsem na 100%. predpokladam ze update driveru atd. mas uz za sebou ne?
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: aaaand.. nerfed :P
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: to jsem zkoušel taky:-)
    vypadá to spíš na konfigurační problém, něco co asi patchnou. stěžují si lidi co mají hodně rozdílný stroje. 90% padá u vendora, nebo inventář.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: To je hodně daleký výlet, jak často Ti monstra uhýbají? To asi bude endgame focus, co?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: vypni si dynamic resolution, podle mne by to mohl bejt ten problem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: Jsem ted v cekarne u doktora, ale jinak neberu v tehke casti stromu nic krom lightning veci. Misto critu jedu na daleký výlet pro resolute technique, kde stackuju int abych mohl mit conductivitu. Plan je ted k9mplet vymenit equip za dex/str a vzit iron reflexes, a bufovat armor, kdyz uz jsem dojel do te casti stromu. Bo me zneklidnuje absence defensivnich vrstev, nemam v t7 mapach ani resisty, bo zatim spoleham na electrifikaci.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: podělíš se o passive strom na projectily? já si tak nějak zkusil naklikat tohle https://maxroll.gg/poe2/passive-tree/mt8el03n

Jen tak.. zkusmo..Tak jestli to principielně chápu nebo ne
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: zkoušel, stejně jako lidi na netu, bezvýsledně. zkoušel jsem i zvětšit swap, nastavovat grafiku a sound, nic nepomáhá. někdy to běží hodinu, dvě, někdy to padá furt za sebou. Blbý je, že po crashi je default, takže musím nastavovat všechno znova.
    Nějak to přežiju.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je dobry, vcera mi teda prvni orb na 5L uz padnul tak to nepotrebuju, ale tady trik jak to udelat s corruptem

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/PathOfExile2/s/Ik1ovtXUup
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    The "Fart Dart" is the most OP build in Path of Exile 2
    https://www.youtube.com/watch?v=t-VFCzgD9MM
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: nic protoze je nepouzivam :) ale kdyby jo, tak bych vsude misto attack speed/attack damage bral veci na projektily, AoE.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Vulkan jsem zkusil vcera na RX5600xt a totalne to zmrzlo. Po restartu hry tam byl zpatky DX12.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: nepada, zkus vulkan. Misto dx 12. Pripadne pak dx11.
    NESS
    NESS --- ---
    Vcera ani jednou, dneska pri startu, bez hlasku bez niceho se to vypnulo a na druhy pokus uplne v poho
    KOKES
    KOKES --- ---
    často mi padá hra na "[D3D12] Failed to create resource for texture []" zdá se to jako častý problém aspoň podle netu. padá vám to?
    NESS
    NESS --- ---
    Jde nejak poznat v jakym aktu clovek je ? Ted sem udelal Sekhamu uplne ciste z zjistil ze dal nepokracuju, predpokladam ze tyim padem jsem na A2 a ne A5 ale ja to nedokazu urcit kde jsem. Podle mapy kdyz se prepnu na ACT2 v cervene (tzn akct5) tak mi totam porad ukazuje Monstr level 22

Aha reddit "they skipped a tier, so you get NO ascendancy points from floor 2. The next ascendancy points you get are 3+ floor coins. Likely around lvl 70."

Navic zalezi kolikatka ta mince je , sem slepej, pise se to tam primo kolik pater to ma mit
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Uaaa sem vubec netusil ze de pohybovat mapou sipkama jak ji ma clovek otevrenou :D
    NESS
    NESS --- ---
    Vcera sem zkusil Trial of the Sekhemas na A5 a musim rict ze to je mnohem vetsi oser nez na A2, vic pasti, ktere jsou slozitejsi, staticke i pohyblive turrety, mnohem zakernejsi monstra a 2x tak dlouhe. Jako jo vic honoru, s 1.6K HP se 1.6K honoru na startu muze zdat v poho, bohuzel v prubehu se doplnuje malo max tak par stovek.

Rozhodne to chce sikovne ruce (nemam), pak pohyblivej char (taky nemam) a pak char co se zvlada vyhybat (to nemam uz vubec), char co naopaka dmg sbira a rychle vydejchva ma smolika, uplnej hrebicek do rakvicky byl v pulce druhe etapy kalich (zabij monstra=napln pohar) ty elity zacali strilet driv nez sem je vubec dostal na obrazovku, takze sem tusil odkud to lita ale vubec sem netusil kdo co a kolik, strucne receno ani sem k nim nedobehnul/nedoskakal, skakat je mozne jen kam vidis a kam muzes dojit, takze cheesova pasti stim nejde, preskocit ty zidky a dojit do cile bohuzel ne, navic to vypada ze se to chova stejne pokud jsi ve vzduchu nebo na zemi takze ani nepreskocis projektil co po tobe nekdo strelil.

Jedine plus je ze ti nechaji odmenu za prvni etapu, potom co kuchnes lavoveho bosse, takze uplne na prazdno nevyjdes, odnesl sem si 2 pasiv skill tree gamy si ne pro moji klasu, ale to neva, jako je mi jasny ze stimhle kamarad nebudu.

Jak v nejakem rozhovoru Jonathan rikal ze v Sekhamu se monstra nebudou snazit te trefit ale ze se budou snazit abys udelat chybu, kecy v kleci, jak te vidi spousteji prehrazovaci palbu a jdou po tobe jak slepice po flusu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam