• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: Zatim nic neposilej prosim te. koupil sem tri kusy ze svyho, a ness a kalty poslali, ale nic nedorazilo. GGG to ma bugle, resi to. Tak kdyztak pak. Diky
    GURBON
    GURBON --- ---
    KOKES: no prave ze nektery jo, nektery ne, proto se ptam
    LIQUIDFREAK: Diky
    Btw psal jsi do guildy, ze se da nejak donatnout, aby se koupili dalsi taby do gstashe. Jak se to posila? Klidne par zlatek ozelim.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: funguje
    SHADOW__: ty slevy nejsou tak silene aby te to muselo moc mrzet ;) Ale psal jsem to
    KOKES
    KOKES --- ---
    GURBON: já ho koupil, tak asi ano. jiný stash taby se převedly
    KOKES
    KOKES --- ---
    SHADOW__: nápodobně:-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    docela bych ocenil taky neco na runy
    GURBON
    GURBON --- ---
    nevite nekdo, jestli gem stash tab funguje i v poe2?
    KALTY
    KALTY --- ---
    SHADOW__: tak ono se to dalo čekat trochu no :)
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    LIQUIDFREAK: No jistě, pár hodin potom, co jsem utratil všechny svoje coiny za základní taby. Skvělý. :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: Ja na to sral a pral vsechny curency do gearu, pac sem se dlouhodobe cejtil hrozne skleneny. Vendori davaj prd, dropy sou exkluzivne pro jiny klasy takze tak.

Kazdopadne s monkem jsem skoncil jak to tak vypada :D
    Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/trade2/search/poe2/Standard/dRE33KOsJ
    GURBON
    GURBON --- ---
    KOKES: craftim jen modry ( jsem ted v A3) a vetsinu zbrani jsem mel od vendora pac mi klasicky pada presne to, co vubec nepotrebuju
    KOKES
    KOKES --- ---
    craftili jste v 1-3 aktu? stáhli drop regalu, takže craftím jen modrý a to je slabý.
    na začátku hry jsem chytil pár +1 lvl věcí a od té doby nic kloudnýho. wandku a štít mám furt z prvního aktu:-(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    AVATAR: je to hrozne otravna part, hlavne ty vagony, kde na tebe skacou ani nevis odkud :D A ten boss, to je bez komentare :D
    KALTY: J diky, neboj to nabehne. Ja zatim koupil dva premium ze svyho este. Za tech 35, tedy presne cos poslal se to vyplati. 4 jsou levnejsi nez normalni quat za 145 :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    lvl bude rozdíl určitě. budeš mít víc pasiv ve stromu. já taky dělal freadnought asi 3x než jse se dostal k bossovi.
    KOKES: 31. Mozna v tom je rozdil. Nebo jsem lama, no :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    no 34:-) a ty?
    KOKES: jakej mas lvl?
    KOKES
    KOKES --- ---
    AVATAR: já jel ve stromu hned nahoru do build freeze. jamanra na druhý pokus dole s ASC frost a lvl 34. boj nic moc, stačí jen uhýbat a mrazit:-) na normal.
    KALTY
    KALTY --- ---
    LIQUIDFREAK: No já právě se divil že se to nepřipsalo :)
    KOKES: gl;hf :)

Ja mam mozna build uplne na houby, klikam to jak se mi zlibi, tak treba to pujde lip :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    AVATAR: bez ASC to je na normal jo? hm, mam frost a zrovna k němu jedu. To zas bude:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam