• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    btw dalsi bossove, kde je dobry bejt primo u nich je ten jouda u Water Goddes nebo Collosus (u toho specialne kdyz stojite primo TESNE u nej, tak nikdy nedostanete vubec zadnou dmg (nevim jestli intended nebo ne).
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    MARSHUS: s MoM jsem prezil ten jeho slam i v a6 1.1k life, 1.5k mana.. plus jsem nasel pasek, kterej dava instantni flasky, poklud jsi low.. takze boss skoro oneshot a ja za chvilicku opet full

KOKES: nemas na tom support?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    docela dobrej tech je pouzivat Blink i kdyz jste class co to neumi, pokud nemate lepsi pouziti pro weapon sety
    takze si misto kuse nastavim wandu/stit, odeberu body z DPS nodu (bo defensivu chci stejnou), a pro druhej set je narvu do inty, pres kterou si dojedu jeste na movement speed apod
    pak se muzu mezernikem pohybovat po mape o moc rychlejc, ale soucasne me to samo prepne zpatky jakmile pouziju libovolnej granat (protoze ty jsou prirazeny k weapon setu 1)
    plus, a to jsem ani necekal, ani nevadi, ze nemam dost spiritu dohromady na windancera i blink, reservuju to kazdy jen v jednom setu, ale buffy z windancera mi zustavaji

jsem si to prehozeni setu hodil na dalsi tlaciko mysi, celkem se rychle na to da zvyknout i jako na panic button kdyz chci od neceho rychle pryc
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: zel je to EA musime byt pripraveni na vse, jen proto, ze jsme netrpelivi :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: aha, já si to myslel že je to bug. to musím vždycky vyžrat všechno:-) např. při každém spuštění se mi resetne grafika do fullscreenu a vsync do off. ale s tím žiju.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: nene, to je spis nejaka chyba. Mel by ti normalne fungovat
    KOKES
    KOKES --- ---
    čemu nerozumím, když mám spirit 60 a skill gem požaduje 60 a jinak nemám spirit rezervovanej, tak mi skillgem píše not enough spirit. musím mít 61 nebo co?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jinak opice v a3 slam bere 700hp, kdyby to někdo chtěl taky zkoušet :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: jo v a1 boss se hodí nějaká aoe dmg, jako granáty :D
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    LIQUIDFREAK:
    hele tohle je hodne individualni.
    A2 boss je hodne mechanickej - prvni fazi jsem zjistil, ze je je nejlepsi byt vylozene na telo jen kolem nej, on pak nedela spoustu aoe utoku, a kdyz se naucis skakat skrz, tak za celou fazi nedostanes skoro zadnou dmg.
    Faze 2 je naopak long range - tam proste beham z jedny strany na druhou. Ta arena je obrovska a na dalku neni nebezpecnej.

Me ze vsech bossu nejvic vadi A1.
    Jako caster nemam moc armoru, a ta faze, kdy udela mlhu a spawnuje addy je nejhorsi mechanika. Nejsem dost rychlej abych jim utekl, nemam defense na to, abych je vylozene tankoval a do toho na tebe skace ten picus.
    1/3 pripadu se mi stane, ze me obklici a rip. a 2/3 me proste pomalu umlati nebo ze me vytahaj flasku, ktera pak chybi. U drtivy vetsiny ostatnich bossu vim, ze kdybych se opravdu naucil mechaniky, tak nedostanu dmg, ale tady tu konkretni fazi zatim nevim jak vyresit.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: kup si vetsi bagly a proste to tam cpi :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    CHA1NDLER: mel jsem to podobne.. trochu farmil, posteloval jsem build, upravil strategii a pak jsem toho nesmyslnyho bosse dal uz napodruhy..

jen me mrzi, ze nejdou (zatim) migrace ze SSF, ssf si v tomhle ruthless modu moc neuzivam
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jdou tam nejak davat rozsahy ? to ilvl:X je dost na prd, muj problem je ze nepoznam dobry item podle prvniho pohledu, jako rozsahy uz se ucim ale tohle by pomohlo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to neslo ani v mnohem filtrama prolezlejsi poe1
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    LIQUIDFREAK: asi 30% light resist. no a 4link na explosive grenade
    NESS
    NESS --- ---
    Nejde nejak vyhledavat v truhle podle T? Rekneme vyfiltruj mi predmety co maji na sobe T7 ?
    KOKES
    KOKES --- ---
    EVILMIND: tohle maj suprově vymyšlený. kvůli tomu skousnu i to plazení po terénu:-)
    i když je to zatím EA tak za mě 10/10 ..skoro
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    na nástěnku jsem dal odkazy na trade, databázi a maxroll plus mobalytic
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MARSHUS: tak jsi mel dmg, stesti a lightning resist :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak nevim, Jamanra na poprvé. i když teda občas tam byly nepěkný momenty :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam