• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: ja ted nekoho zval a jako neslo mi kliknout dobre, musel jsem kousek niz ale povedlo se
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    yee.. maj to bugly. me prave ten klasickej rightclik na jmeno a invite nefunguje...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    17 Jako porodni bolesti jsem cekal ale tohle je vic usmevne nez abusovani T17 map v PoE 1 :F
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    PoE community crying nad nerfame svejch postat mezitim Fubgun jiz 4 den luxovani T16 Map a zabiti Arbitera bez nerfu :D

4 Arbiter nejtezsi encounter ve hre :

Twitch
    https://www.twitch.tv/fubgun/clip/VastCoweringWheelResidentSleeper-W7X1elB0HEUeECH5
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    rada do map pro witchhuntery - vyserte se na lacine pozlatko cullingu, a vemte tu defensivu, je to bozi :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    A na pricecheck a podobny vylomeniny uz nejaky overlaye jsou?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHA1NDLER: nebo esi ho mas v pratelich, tak otevrit a na ten obrazek avataru pravym
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: prava mys na jmeno v chatu a invite
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    btw nevite jak nekoho pozvat do party ? takovy to klasicky tlacitko nejde zmacknout... ?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak jsem po 4 dnech a 9 hodinach (dve tretiny casu afk) uspesne dokoncil kampan a kdyz pominu, ze je zel v cruelu na chlup stejna tak cajk :) I bavilo. Horsi to bude vbudoucnu s dalsima postavama.
    ten SKIP to fakt chce
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Pokud se nepletu zaviti rare je must ;)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Neversink
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jj mam nejaky z forka, cyberion poe 2 ci co. Funguje a dobry!

Jinak zatim best luck, vec za 35ex, prodal sem za 34. Soul Core of Azcapa
    GURBON
    GURBON --- ---
    pouzivate ve 2 uz nejakej loot filtr? pripadne jakej? stve me jak mi vsechno vcetne exa pada sedivy
    NESS
    NESS --- ---
    CHA1NDLER: zalezi co tam mas za ukol, po splneni ti to napise ze to je hotove, pokud ti tam zustavaji nejake nesplnen ukoly tak ti to na ne nasmerruje, ala boss, rero, nebo vykopavky atd. Je to dost neprehledny abyyh pravdu rekl

Pokud ti to neukoncuje z zustavaji ti tam rera tak hadam ze ukolem je zabit ty rera, ale muzu se plest.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NEBUDTE PROSIM TAKOVI MAMLASI JAKO JA! Kdyz si otevrete support gemy, dole vlevo je zatrzitko "recommended". ja si ho nevsiml a trpim cely hrani, na manu. Protoze jsem si myslel, ze mana multiplier "inspiration" maj jen nektery klasy :D Diky za pozornost, liquid je vul (ale pst, nikomu ani muk) :D
    Obecne vzato mne to skill ui pekne toci, chce to jeste hooodne predelat imo :)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Panové dotaz - jak dokončim mapu ?
    Vymydlim to všechno až na pár rarek, který nejdou zabít kvůli modum, ale nemuzu nikde najit zadnyho bosse.. ?
    KOKES
    KOKES --- ---
    teda musím říct, že trial of chaos musel vymyslet retard kerýho celý dětství bili a ponižovali.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHA1NDLER: Mno todle mne prave v aktualni verzi hry sere, pac tydlety obstackly obcas fungujou a obcas ne. Casto dam mistnost z mobkama pres zavreny dvere, ale kdyz chci vyuzit nekde podobny sloup, casto to se mnou vyjebe :D
    NESS
    NESS --- ---
    Konecne sem nejakyho bose oneshotnul, trial of chaos 66 , 7 kolo, a chimera, sice to nebylo bum konec, ale dohorela :-)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    hehe, blackjaw... kdyz ho fajtite pres ten sloupek, tak vam neudela vubec nic, blokne to i ten flamer, firebally a trippleslam

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam