• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    LIQUIDFREAK: no nejspíš pokračuješ v tom runu, cos minule nedokončil. resp. tak to bylo v poe1. po každém dodělaném patře se dalo sanctum přerušit a pokračovat příště, jestli si dobře vzpomínám.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: To asi neklapne :D Na zacatku dalsiho pokusu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele ja to teda nikdy nehral ale chtel sem zkusit treti staci ascendacky a ony aflictiony zustavaj? Neni to nejaka debilita? :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: oni to poladěj. pamatuju když vydali jedničku, zaboha jsem nemoh dát summonery v prison. prostě jsem se k nim vůbec nedostal. teď si jich ani nevšimnu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: az mas vysoky lvl tak na prodej, jinak na zasirani gem tabu :D

KAzdopadne musim rict, ze tak polovina map mne sere tak ze by mi praskl curak. Kopecky, dulky, balkonky, jezirka, picoviny, kdy mobky te davaj odkudkoli ale ty na ne nemuzes pac ti v ceste stoji kousek travy nebo koren a dycky zaverem odmena bezet nekolik minut pro rarku abys to dokoncil.
    Acty sem si uzil ale dal je to jen unfinished business, cast map je total grc. Aneb opet pouceni, ktereho se mi dostalo uz davno, nikdy nelez do EA.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jsou vubec aktualne na neco ty weapon skill pointy?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Dik mam, uklidnil jsi mne EVILMIND: Vyzkousim vdaka :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: je to desne jednoduchy. Otevri pasivky pres P. Pokud v pravem hornim rohu nemas 24 weapon skill pointu, tak jsi neco vynechal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: je to tam napsany, na fullscreen nejde overlay, stejna jako vsude, muzes mit ale windowed fullscreen.

Jako Awaken Trade to zdaleka neni, ale aspon na zakladni orientaci to ujde.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIJEN: Neni to pravda, obcas to zlobi. Taky zalezi z jakeho pohledu koukas. Melo by to tak byt ale u mne to neodpovida :)
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    LIQUIDFREAK: Ikonky na mape sviti bud bile nebo sedive. Sediva znamena, ze ji mas.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jsem si vice nez jisty ze jsem nekde v predchozich aktech nechal nejaky pasivky... Je nejaka moznost todle overit? Ta jejich world mapa je uplne na facku
    NESS
    NESS --- ---
    GORDHART: ooo diky :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    NESS: Vlevo nahoře je čudlík "legend", kterej si můžeš rozkliknout :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GORDHART: A ještě Mire. Teď jsem ho byl nucenej proběhnout a ten layout je k posrání.
    NESS
    NESS --- ---
    GORDHART: jj, mas pravdu cim vic sem toho odchodil tak semi to taky nestava, snazim se si delat taky mentalni list, jinak jsou tam nekde tyhle ikonky vysvetlene https://www.destructoid.com/all-path-of-exile-2-endgame-map-icons-explained/ nebo sem zase neco prehlidnul ?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    NESS: s tímhle jsem měl trabl na začátku hlavně ale teď, když už mám víc v hlavěa v rukách layouty, se mi to spíš nestává. Ale taky jsem si vedle udělal tabulku, kam si píšum jak dobrý který layouty jsou a do některých map už se snažím prostě nechodit (ahoj Seepage a Augury) :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    SUNBEAM: děkuju, gemcutting restrictions v options menu.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    KOKES: v menu v nastavení si odškrtni limit 1 skill nebo tak něco tam je.
    KOKES
    KOKES --- ---
    mám cold snap skillgem v linku a chci další cold snap jako trigger (cast on freeze), hra říká, že už jeden mám a nenechá mě udělat druhý.
    Přitom v builderch na netu je používaj. Nemůžu najít jak linknout/cut skillgem na trigger. Evidentně mi uniká něco samozřejmýho co všichni vědí. Nevíte někdo pls?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Dej pak info, dikec. By mne ale zajimalo proc nemuzu mit full screen :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam