• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MARSHUS: trosku pozde.....
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Tak brouka pry fixli :D
    NESS
    NESS --- ---
    Tzn bude deploy 0.1.0e
    NESS
    NESS --- ---
    PoE 2 servers are restarting in: 00:47:36.
    They should be back up in approximately 15 minutes.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Mne by zajimalo co rikas ty na mapy? augury, backwash, mire, seepage. Absolutne nechapu kery chuj to vyplodil..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: netes protoze mapy sou nejvetsi fail tydle hry. Kopecky, vecny nesmysly na zemi v ceste atp., pres kery ty nemuzes chodit/mastit ale mobky muzou.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Ach jo, sem znechucen. Proč proboha je Sanctum místo labu. Tuhle stupidní mechaniku sem plně ignoroval v jedničce a teď mě nutěj běžet to kvůli ascendancy??? Jako proč doprdele. Je to mrd*a na entou nenávidim to, timhle mě fakt nasraly. No nic dojedu akty a peču na to.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    dá se někde na poe trade nastavit kolik stojí divine? Teď mi to řadí itemy až k 5 ex a pak hned divine.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON: napodruhy to tu je hned u nosu. PROC KURVA? :( Do tech map se vyslovene netesim, kdyz tu ctu, co tu ctu...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Když jste pred last bossem 2. aktu, dingnete level, nechodte do mesta si potunit vybavu...protože pak se vám stane, že tunite moc dlouho, zmizi vám portal a mužete celej level cistit znova..

Vyzkouseno za vás
    GURBON
    GURBON --- ---
    ... paradoxne si nepamatuju, ze bych tohle kdy resil v 1. Ale muze bejt, ze jsem to za ty roky jen zazdil.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jinak teda za sebe musim bohuzel rict, ze i kdyz me ta dvojka bavi, mam nejak cim dal tim vic chut si po letech zase zahrat jednicku. Je tu tech nedomyslenosti a nedodelanosti takova hromada az nad tim zustava rozum stat. Ano je to jen EA/OB ale i tak.
    Zas jsem se ted po xty nasral jen v blby kampani, kde vymlatim komplet celou lokaci a to co tu ma bejt tu proste neni a vim, ze kdyz to reloadnu 2-3x tak to tu bude.
    NESS
    NESS --- ---
    Na interni currency exchange 1:42
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    no a divine na trade za 30ex.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    NESS: je suis SSF trade zdá se lol
    NESS
    NESS --- ---
    Tak se trade presunul na divine orby a u exaltu naskocila dalsi nula, teda u toho co sleduju,
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: protoze nejel oficialni web ze jo :-) budu pouzivat ten novej, je to proste port awakenu, neumi vsechno jen proto, ze i POE2 trade neumi vsechno, takze jsem na nej zvyklej
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: jo, ale i když to změním tak to padá.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: v poe1 mas dobrej char, kdyz se muzes prestat hejbat :) to tady, zda se, nehrozi
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    KOZLIKK: Musis se furt hejbat. To je zakladni pravidlo i v poe1, nikdy nestat na miste. Je to dobra obrana proti spouste random ranged veci, ale i proti krystallkum a ruznejm on-death blbostem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam