• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: me to prijde super, proste je to jako co jsi driv mel na lahvich, ale muzes si to prubezne snadno menit.

MARSHUS: nejvic OP je corrupt. Uz trikrat jsem s nim smazal chaos damage z neceho, takze jsem instante sel na mizinu ve snaze to zachranit... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    jinak co rikate na ideu s CHARMAMA? Mne serou, navic stejnak vetsinou nosim antistun
    GURBON
    GURBON --- ---
    KOKES: to se neboj, to tak bude, snad ani v 1 nic takovyho nebylo
    KOKES
    KOKES --- ---
    když chci použít třeba chaos gem a supporty dá se nějak dostat na okno přehledu gemů?
    když ho otevřu s nejakým gemem, musím mít správnej gem-lvl, jinak nic neuvidím.
    Přehlídl jsem něco? to okno se jmenuje gemcutting. nebo stačí jakýkoliv okno s přehledem gemů a jejich lvl.
    bojím se, že jediný info je na netu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Tak sto lidi sto chuti. Je fajn ze asi nemusis resit kde jdes v podstate, ale to je spis otrava. Clovek se citi lost imo :D
    Nesmis se nechat trefit, jakoze vlitnes do veze, 30 mobek ti instantne posle treba dual projektil, tj pecka :D Viz ty sklepy, nvm jak se ta liga jmenovala. To sem fakt nedaval, jak si otevrel dvere a x mobek ti hned poslalo smrt.. :D A jo no, ten burning mne taky sere a spec charm na to moc nepomaha :D
    AVATAR: Ja vim, ale proste obcas to nasere. To poe delalo dycky a delat bude :D Uz napr. jen tim ze bere xp za smrti :D
    LIQUIDFREAK: je to early access ve verzi 0.1

Chill :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: zase bacha, ta idea atlasu mi prijde dobra. Vlastne si dokazu i predstavit, ze i tady muze byt problem v mem uvazovani, ze chci vzdycke zbesile neco filtrovat/hledat apod, ale je klidne mozny, ze to budu potrebovat jen ted na zacatku, kdy treba delam +2 boss mapy abych postoupil v odemykani bodu. Ale az to budu mit, neni zase tak nepredstavitelne, ze to nekdo navrhnul s tim, ze ti je vlastne jedno kam jedes a co jsi vynechal, kdyz chces farmit neco konkretniho muzes to vzdycky udelat ted a tady, toweru je vsude dost. A towery jsou v pohode, nesmis se nechat trefit! :-)

Burning me nesere ze neni videt, on je. Ale proste s 2khp a zadnym regenem musim furt mackat lahev i kdyz jen bezim prazdnou mapou, to mi prijde prepaleny.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: uz jen ta idea toweru, kdy na tebe mobky jedou z balkonku a ty na ne nemuzes :D vlitnes do veze a umres. Fakt parada :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jako, tydle fire shock aj. veci na zemi sou fakt dost blbe videt. Ale co si budem, v tech mapach je az zalostne videt, jak je to splacany na rychlo a bez rozmyslu, jen aby meli za co zit. Imo tomu meli dat jeste par mesicu, jenze hype je hype. A prachy sou prachy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Nove veci co me serou :-)
    - burning ground z POE1 ve hre, kde nejsou zadny normalni regeny, je prasarna. Charm ti pomuze na ten prvni, pak jsi v pici.
    - atlas je mizerne naverzenej, vypada super prvni dva dny, ale jakmile tech map jdete hodne, hned se ukazou problemy. Ani si nejsem jistej, jak to opravit, protoze ta otevirana plocha bude obrovska, takze ani hledani nebo zalozky nebo neco cim muzu najit veci co me zajimaji, nejsou k nicemu pokud to soucasne nebude odzoomovatelne. Vlastne je to jako stokrat vetsi Delve co je do vsech stran a orientujes se v nem jen vizualne.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    KOKES: jo to dělal nějakej intern na koleni. plus teda linky jsou sakra vzácný.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: to mne stve no, ze tvoris gem co si myslis ze nemas a mas. A je to uplne sileny to gem okno a managment :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    taky si zabrečím: gem management dělal někdo, kdo neměl ani tucha jak se to bude používat. na to abych si vyrobil/přidal/vyhledal gem musím postupně otevřít asi 8 oken. wtf? navíc jsou gem skills závislý na gem lvl. a velmi často vyrábím gem, co už v inventáři mám, prostě zapomínám začít tam.
    stačilo by trochu popřemýšlet, těch způsobů jak pracovat s gemy bude tak 5 možná víc ne.
    ale možná tomu nerozumím.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LOL jsem si rikal dam sanci Ultimatu, sice to musis dat trikrat na tri klice ale dobre.
    HOVNO TRIKRAT!
    Ten klic pada nahodne, takze proste musis behat tolikrat, nez ti padnou tri ruzne klice.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: hmm tak finalni sanctuary boss nam to vysvetlil, jsem mel prehlidku nejlepsich boonu a smazal nas jako nic... :-) mam pocit je to v parte na hovno, protoze honour ubiva vsem procentualne, priste jdu solo
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    HONCKA: ano. občas se mi hra zasekne při loadingu do města nebo do mapy a nejde nic než reset PC.

většinou už hru pak ani nezapínám.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONCKA: Ja taky a po predposlednim patchi to mam pomerne nehratelny :D chova se to dost divne. Zkus v biosu zapnout jen 1ccx, nekde je to jak nastavujes expo atp. Pripadne jak lognes do winu, zkus zhodit AMD 3d v cache proces, a pustit poe.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LIQUIDFREAK: jj 7800x3d
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo ja byl zhnilej si ho udelat ete. :D Jinak ty resisty, ze vcerejsich patch notes a toho statementu sem moudrej teda nebyl :D
    HONCKA: Nemas AMD x3d cpu? Pac to dela hodne lidem
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CHA1NDLER: na to obchodování by to chtělo nějakou automatizaci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam