• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: 75 idealne vsude, kdyz si v mape no. Kazdopadne byt alespon blizko tem petasedmdesati.

Jinak reforge bench = 3 stejny veci = jedna zkombinovana. Tedy napr 3x5mapa=1 6kova
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    KVIIIK: v rekombinátoru můžeš proměnit 3 stejnýho tieru za 1 o tier vyšší.
    GURBON
    GURBON --- ---
    KVIIIK: no ale tam jsem aspon vedel na co chcipu, tady prijdu, proleti nejaky tornada, 8K ES + 1K life behem vteriny pryc
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    GURBON: podobně to bylo i ve třetím: všechny patra bez ztráty kytičky a pak one shot na konci.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON: lehky, lehky, lehky a pak zdechnu na nevimco v posledni mistnosti :( zabava...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    ELIJEN: capnutý resist znamená 75%? A bavíme se o základním capu z vybavení, který je vidět na character screenu, nebo o resistu, který zbude po odečtení postihu za tier mapy? Nakupuju teď gear, tak mě docela zajímá, na jaká čísla cílit. (Základní resisty z vybavení mám kolem 90%, chaos 70%: kolik mi z toho zbude v mapě tier 15?)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ... aneb neresil jste nekdo namaz na minion witch co ma smysl a nestoji to nesmysl?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tvl ty ceny olejicku na amulety? Jsem si rikal ze bych si namaz a jeden olejicek co bych potreboval je za vic nez celej muj gear? wtf?
    GURBON
    GURBON --- ---
    ELIJEN: zatim nemam caplej jen chaos resist, proto jsem se ptal, ale to je otazka jednoho divinu co mi musi padnout. 8K ES by mi stacit mohlo :)

EVILMIND: mam lebky a houf minionu...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: pokud mas single target na bosse tak je to super easy. Staci si brat veci co ti nerozjebaji defensivu.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    KVIIIK: Progress a klic ti tam zustal. Akorat musis zpatky pres mapu a ne portal.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    LIQUIDFREAK: tak bylo potřeba 10x po sobě zabít toho questovýho dementa, aby z něj vypadla coina, i když jsem už jinou coinu měl v invu.
    CO je ale absolutní průser: po 30 minutách v trialu jsem se před koncem portnul do města vysypat invntář abych zjistil, že se nejde naportovat zpátky. A můžu jít tři hodiny farmit znovu další klíč.... Ta hra mě někdy neskutečně frustruje :(
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    KVIIIK: Kup od nekoho waystone. Muzes behat jaky lvl chces. Akorat se nevyplati umirat. Prijdes o bonusy na mape a odecitaj se expy.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: je to porad sekhemas, zona 22 kde vlozis klic a jedes.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Další dva dotazy:
    1) jak unlocknout Trial of Sekhemas pro 3. ascendancy? Padl mi lvl 68 coin, ale nevidím lokaci na mapě (ani na Desert mapě z karavany). Místo toho mě to pořád odkazuje questem na Traitors Passage, kde ale můžu běhat klidně hodinu dokola a nic novýho už nenajdu, z bosse další mince nedropuje. :(

2) nedá se nějak přeskočit nekonečný a neuvěřitelně nudný grind low lvl map? mám lvl 73 postavu s DPS přes 50k a musím běhat tier III mapy, přitom tuším, že zábava začne až tak za 20 hodin od lvl X a výš
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    GURBON: Capnuty vsechny resisty a dost HP aby te neoneshotnuli bossove. Ja radsi dal na 4. ascend Sekhemu po tom, co jsem blbe umrel na poslednim bossovi a nechtelo se mi to delat znovu (+ kupovat klicky).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: nevim zatim, ale vecer se tam chystam pac mi pad dalsi 75 nesmysl. Dam pak vedet
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jak moc velkej vopruz jsou ty ultimata na 4tej ascend? Je neco bez ceho tam nema cenu chodit? ( caplej chaos res, boty speed 35+ nebo takneco myslim).
    GURBON
    GURBON --- ---
    KVIIIK: kdyby dosly, hodil jsem tam nejaky dalsi
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    GURBON: ujal jsem se jich, děkuji :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam