• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    Teda vlezt na vytah zpatky jsem asi fakt nezkusil.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ta paka otevre/zavre cestu, ale soucasne udela lavku, a kdyz vyjedes vytahem, mozna dokonce tim samym, co jsi do areny prijel puvodne, tak se tam pak da prejit nahore jinam, a tam jsou dalsi paky.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: teď mě to taky potkalo, byl tam switch kterej přepínal stěny nahoru a dolů, bylo potřeba se vrátit nahoru.

jinak teda padá v ultimátu currency..
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: muze bejt, ze slo o to samy, muzes to pls trochu rozvest?
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: bylo to souls core, jedna paka na cely mape, otvirala 2 cesty, ale obe nikam nevedly, behal jsem tam dost dlouho na to, abych videl, ze to dal nejde, ale rad se necham pochytrit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jakej bug? dneska mi dvakrat kolega tvrdil, ze ma v Ultimatu bug, a kdyz to nasdilel na discordu tak se ukazalo, ze nevi, ze nektere packy v tech ukolech se soul core oteviraji cesty, ke kterym se musi vytahem... :)

Minulej tejden jsem na tom byl btw stejne, v Sanctuary je ukol kde se prehazujou packou barevny dvere, a proste jsem dospel po pulhodine k tomu, ze to nema reseni - nez jsem nahodou slapnul na neco, co teleportuje zpet v casovem limitu, a razem to bylo trivialni.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Davate k tem mapam i nejaky fregmenty nebo neco? Jsou tam 4 policka a ja zatim davam porad mapu a nic... ted beham 13-14.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: ... lvl 85 a mam presne 2ks .]
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    prave mi padla prvni jak se bavim u ultimata.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: neresim, ale nejsou tak drahy, abych je pripadne nenakoupil, kdybych mel pocit, ze je potrebuju
    Podobne jsem ted premyslel nad GCP a pak jsem zjistil, ze 1 da 5% a ne 1% jak jsem cekal, takze jsem pak ani nakupovat nemusel.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    btw. kde berete bubbles na flasky? me nepadla ani jedna..
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ta "nekonecnost" atlasu taky nebude uplne nekonecna, nasel jsem konec :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: To cekem chapu, me se zacinaji hromadit Djinn kde bych to mohl taky udelat, ale po minuly zkusenosti se mi do toho ani nechce. A ten bonus co za to dostanu je sice hezkej, ale rozhodne ne nezbytnej.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: GURBON: Já to zatím ignoruju, raději.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Treti pokus - 5ta mistnost boss, tornado, IK 8,5K es, resy 76/76/76/77 :( Achjo, ja uz ten posledni ascend ani nechci. Fakt nechapu co jsou ty tornada za dmg.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Druhej pokus o ultimatum pro 4. ascend - 3ti mistnost mela bug, takze smula :/ grrrrr
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MARSHUS: Diky, ten felled mne uz sral :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    btw hromady layoutu na hideouty: https://hideoutshowcase.com/
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    pokud někdo potřebujete hideout napište si ve hře. já jich tu mám děsně moc
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: no on odnekud vyrazi na tebe, zrovna vcera mne krasne takhle vyndal, ze sem behal a skocil na mne a IK :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam