• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to bych se skoro vsadil, ze pokud neni s tebou v grupe uz predtim nez umres, tak uz ty portaly neuvidi
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MARSHUS: Ok zejtra se ozvu nějak odpoledne. Až přijdu z práce. Díky moc za ochotu

LIQUIDFREAK: Klíčů mám spoustu, já doběhl až k tomu závěrečnému bosovi ve 3 patře, ale tam sem to posral a nemám sílu to dělat znova, kort když neznám ty mechaniky kterejch je tam milion (mistnosti jsou ok ale ty debufy ? Nemam paru) a učit se co kde jak koho proč.... na to sem už moc starej. I tobě díky
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    netušíte někdo jak vyhledávat time-lost jewely?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SKUNK23: ja bych rad ale mam dost problemu sam se sebou. Kdyztak mam ale dost klicu, 79/80
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    SKUNK23: můžu zkusit, uvidíme jestli to dám lol. napiš
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Najde se ochotná duše co mě protáhne 3 ascendancy ? Zkusil jsem jednou sekemas a je to jeste vetsi sracka nez jsem si myslel. Nechapu jak je napadlo nadizajnovat dve nejvetsi mrdky v poe jako trialy... omfg nenavidim to, je to sracka. Dekuji predem komukoliv kdo ma sadomasochysticke choutky a bude mit naladu tu srajdu se mnou probehnout. Dyztak posta diky.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    Proc, vzdyt to neni HC ne ? Zrovna tohle kdyz mas portal a nejakyho kamose neni issue..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WTB 15 mapy, pretty please! O:-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ver ze jeblo i ho :D se vsadim
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to by me asi jeblo, stat se to me :)

MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: No.. teď vím, že něco takového existuje, ale byl jsem fakt smutnej, protože bindings mě nenapadly.. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: to se pouziva tradicne aby te nerusil loot pri boji, pravda ve dvojce to asi neni tak akutni zatim... :-) A co hraju WSAD tak obcas prehnatnu taky, nastesti si toho vetsinou vsimnes hned, protoze pak nemaji popisky ani bedny v hideoutu apod.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MEPHISTO: ono se to da v options prekopat, ja mam vzdycky videt vsechno a pro sebrani musim drzet alt abych omylem nesbiral sragory
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    GURBON: Aha, to je nějaký bindings, co jsem si omylem zapnul, jo? :-D :-D :-D Lame me..
    GURBON
    GURBON --- ---
    MEPHISTO: klavesa Z nebo Y ? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak predpokladam za to utraceji penize lidi, pro ktery to jsou proste drobny na zabavu. Nikdo si tam neuklada investicni penize... :)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    mě fascinuje jak lidi utrácí peníze za něco, co jim pak ale reálně vůbec nepatří :))
    GGG může ze dne na den vypnout POE, smazat servery a nikdo s tím vůbec nic neudělá.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Děje se mi taková nepříjemná věc.. veškerý loot mi po pár vteřinách zmizí ze země. Mám filter, nějaký co byl jako jeden z prvních. Zkoušel jsem ho vypnout a vidím, že loot není fitlrovaný a nemá zvýraznění, ale stejně mi itemy na zemi mizí. Je to normální, nebo mám někde něco rozbitého?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    neco z jednicky pro zmenu, prvne v historii se nekomu podarilo zkompletovat vsechny alt art veci
    trosku teda na to vrha stin, ze je to ciste nahodou jen tyden pote, co byl hacknutej ucet co mel jeden ze 4 existujicich PvP dream fragmentu (ten modrej ring co tam je o samote)

ale kazdopadne je pekne videt takhle quad tab veci, za ktery byste si mohli koupit byt v Praze :-)

GURBON
    GURBON --- ---
    Ja ted doklepal 91 a je to teda tortura, ten rozdil 89-90 proti 90-91 je fakt mocnej, vylepseni, ktery bych potreboval jsou uz v radech divinu, ktery absolutne nemam. + takovydle sragory ( https://www.youtube.com/watch?v=rbg7YWkRJDA ) + pomateny ceny + citadely v nedohlednu
    Asi to na nejakou dobu odlozim, nez prijdou nejaky vetsi patche a chut rozehrat neco jinyho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam