• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: se ukazalo, ze muj uplne prvni strom, co jsem si naklikal instinktivne na zaklade znalosti z jednicky, mel o 30 procent vic damage nez ten, ke kteremu jsem se postupne propracoval opisovanim napadu jinych lidi... :-)

BTW ten link prestal fungovat, github je smazal, netusim duvod.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Releases · PathOfBuildingCommunity/PathOfBuilding-PoE2 · GitHub
    https://github.com/PathOfBuildingCommunity/PathOfBuilding-PoE2/releases
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PANVA: asi oba s kocickou hrajete jinou hru, mne fungoval vzdy na prvni :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    achjo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele to bylo prvni co jsem po update lognul, moje totemy, a hned jsem videl ze je s nima neco spatne ale myslel jsem jsem je rozbil ja jak jsem s v nich vcera vrtal... :-) ale stejne jsem nemel dost currency na potrebny zmeny tak jsem to zase zaparkoval

* Fixed a bug where Shockwave Totem would sometimes fail to attack if surrounded by enemies or if there were no nearby enemies at all.

Early Access Patch Notes - 0.1.1 Hotfix - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3697242/page/1#p25866611
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: j taky ho beru do toweru misto stunovaciho. A ta rarka mne nefreezla ale stunnula.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jako kvuli tem neviditelnejm jsem nosil charm na freeze, jinak me normalne freeze nevadi. Ted si myslim jsem je nevidel jeste, ale ten puvodni tower jsem sel zatim jen jeden. Kazdopadne nestunuje ale freezuje, proto neprocne charm na stun... :-)

Na charmy se ted budu muset podivat, kdyz konecne je videt poradne jestli se spinaj, protoze si treba myslim, ze na stun bych ho nemusel nosit se 14k ES vubec (beru +1 ve strome abych mohl mit 2 charmy i s Ingenuity).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    K0COUR: Nene, normalne mi funguje na prvni
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    LIQUIDFREAK: myslim, ze charm na stun funguje az po prvnim stunu, tzn. te zachrani akorat pred chain-stun
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: hmm. Tak ja ty towery beru stejne jen jako booster. Ty puvodni mne pekne sraly, zvlast ty stealting shades co se jich najednou objevi deset a cau. Ted zrovna mne ten samy kkt vyndal v megajuiced 16ce, kdy sem od nej dostal stun a charm na stun neproc takze nazdar
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jinak je otazka jak moc se to vyplati dlouho jeste delat - predevcirem jsem prodaval simulacrum klice po 2 div, pred patchem to bylo 190ex, po restartu 150ex, a dneska rano uz jen 120ex za klic. Pri 50-90 splinterech za 2-3 minuty je to furt celkem no brainer (navic i doslova protoze tam neni nic co te muze zabit takze jsem u toho koukal na Traitors v klidu :-) ), ale tipuju to pujde jeste hodne dolu, nedivil bych se kdyby treba k 50ex.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Hele zkusim to. Ja mam vlastni nastaveni pameti, protoze XMP u Intelu (nevim jak u AMD) se 4 memory stickama uplne nechce fungovat, takze jsem misto 5200 nekde na 4600. Vtipny, ze to ani nezamrzne, proste hraju a najednou jsem v desktopu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: asi mysli takt v biosu. Me to vlastne hned prvni tyden taky padalo tak, ze program proste zmizel z pameti, ale jelikoz to byl novej pocitac tak jsem tak prochazel jak mi ho Alza nastavila, a udelal jsem teda opak toho, co radi Liquid - pameti meli na default, a ja je prepnul na 6000 Mhz. Od ty doby tenhle konkretni pad zmizel.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: kazda se jmenuje jinak ted
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LIQUIDFREAK: Pockej, co tim myslis? Kde? Co? Lol 😂
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: je videt ktera konkretne mapa resp towera to je, nebo je to prekvapeni na zacatku?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: zkus dat tam kde to pada pameti na default. Kamaradovi s 13xxx a 4070 to pomohlo
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Mne to pada 0-20x za hodinu. Ale jak jsem psal, zadnej error, proste hra zmizi a jsem na desktopu. Ted se mi to jadny mape stalo 3x behem 5 minut.

Zkousel jsem reinstall (zatim jen steam, vecer prubnu stand alone clienta), reset nastaveni, vsemozny kombinace grafiky, novy drivery (game i studio), stary drivery, a nic. V zadnym logu nic neni a mne uz z toho jebe. Na zadnym jinym stroji mi to nedela 🤷‍♂️

Pada na i13900K + 4080
    Nepada na:
    i9-12xxxHK + 3070M (laptop)
    I7-10xxxHM + 2060M (NUC extreme)
    R3900 + Radeon VII
    R5950 + 4090
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak Bluff je z novejch toweru imho nejlepsi na farmu deliria, skoro perfektni ledgovka na 2 minuty run.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam