• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Those are rookie numbers.
    Blizzard ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw vcera jsme dali smutny rekord, 200 dni od posledni verze
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: heeej, to je nasich 8 programatoru, ruce pryc od nich! :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Uplne mne vytaci ze se serou s poe1 kdyz maj rozmrdanou "novou" hru.. Refund ftw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dalsi 4 nove ascendy (oznacene NEW)

Announcements - The Legacy of Phrecia Teasers - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3718913
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    GORDHART: Tohle uy jsme videli mockrat nejdriv reknou ze ne a pak o dalsi ě patche dostanes pozmenenou verzi a stejne to udelaj :d
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GORDHART: (sorry za repost videa, který je jen shrnutí odkazu níž, přes firewall se na web poe nedostanu)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tady Ziggy prochází to FAQ. Do PoE2 to nejde, místní apokalytický vize zase jednou nebyly naplněny :D

PATH of EXILE 1 News: GGG's Rapid Response on Idols vs Atlas Passives Concerns - Legacy of Phrecia
    https://www.youtube.com/watch?v=71e8EACtz2w
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: plus teda pisou, ze to balancujou tak, aby idoly se specializaci byly 3x silnejsi nez Atlas
    OK, sold :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ranger vypada ma potencial :)

Announcements - The Legacy of Phrecia FAQ - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3721171
    GURBON
    GURBON --- ---
    Uff lvl95 a fakt uz nevim proc 2ku hrat dal, gear co jsem nakoupil za max 10div ma ted cenu 100+div. Vsechno davam s prstem v nose kdyz nepocitam superretardovanyho hlavniho bosse u kteryho je jedno, jakej gear mam. Ale bavil jsem se hodne, to ne ze ne. U dalsiho velkyho patche nashledanou :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Vlastne ted kdyz nad tim premyslim tak ten nejvetsi problem bude vtom ze v roce 2018 uz GGG o nicem poradne nerozhoduje viz Asijskej client. Mozna bylo neco jako rocni embargo ale od 2020 jsou to rozhodnuti fakt jen k horsimu.

Evidentne dozorci rada asi chce videt vysledky pro akcionare.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Nevim me prijde ze ztoho treamu fakt vyhodili nekoho kdo mel zdravej rozum pac jedeme z kopnce a uz radime 5.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tohle je prave presne zpusob, jakym jsou mechaniky prevadeny do POE2, akorat aplikovanej zpetne a to si nenechame libit, uvidis ty zmeny jeste... :-)

Jako mozna kdyby byly idoly craftitelny. Mozna. Ale jinak vidim v POE2 svoje tri taby relicu, tohle bude presne to samy. Akorat v masivnejsim meritku. Bud to nebude padat vubec, a pak lidi budou rvat ze nemaji jak hrat endgame. Nebo to bude padat, a pak budes furt vylejzat z mapy kvuli baglum plnejm neprakticky tvarovanejch idolu s shit stamama.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: kazdemu na redditu je jasne kam to miri :)

ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ups ja uz hraju tri mesice Factorio :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    WHITEANGEL: Mám z toho obdobnej pocit, proto jsem už 14 dní zpátky v jedničce abych si to ještě užil dokud je to normální, než to totálně dojebou.... :-/
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Uplne vidim kam tim GGG miri a mam ztoho husi kuzi...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Doufam ze se tohle nedostane do Base kvuli PoE 2 kde lidi nadavaj na ten Atlas jak prase. Aby to rovnou poresily GGG stylem...
    WASQ
    WASQ --- ---
    LIQUIDFREAK: Jasný chápu. Já jsem se teď smířil s tím, že mi to několikrát za večer padne. Buďto nějakej D3D 12 error, nebo se to prostě vypne bez hlášky.

Moc si nedovedu představit, že bych šel na D4 a točil Baala nonstop v kuse :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: mne uz to tak nebavi, hlavne ty lagy na top pc, ze sem sel hrat diablo 3 sezonu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam