• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: je nechapu, co je na tehle ekonomice nezdrave? Nikdo nic nedupuje, nebuguje atd. Proste jen hraje hru v ramci nastavenych pravidel, jen to proste umi o hodne lip nez my. Ale pokud ti tohle vadi, tak chapu, ze te sere kazda liga, protoze tak to proste funguje - nicmene GGG je tak hodne, ze i pro hrace s tvym pristupem je tu vhodny rezim, jmenuje se to Ruthless. Tam nepada nikomu nic, ultimatne zdrava ekonomika! :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Me se libi jak na stejnou vec mame uplne odlisnej pohled :D

Me to prijde totalne napiktchu ze neni zdrava ekonomika. A presne vtu chvily prestavam hrat a dal me to nezajima.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: na Steamu mas statistky, nemusis sledovat vykriky... :) S tim ze POE1 navic hraje slusne procento hracu mimo Steam.

Podle me tahle liga, nebo event rekneme, naopak ukazuje, co lidi chteji - zabavu a objevovani novych veci. Nikoli balance. Protoze balance ve hre obvykle znamena, ze existuje jedna optimalni cesta, kterou nasleduji vsichni, aby nebyli pozadu, viz D4 uplne kazdou ligu, nebo POE2 vlastne taky.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Myslim ze tohle vypovida za vse jestli se rychle neproberou tak pujdou na parek :D

Path of Exile
    Month Avg. Players Peak Players
    Last 7 Days 12,771.1 91,948

Je to sice jen nejakej vykrik do tmy na redditu ale docela mu verim.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: jj klasicky dojebana mini liga po 14 dnech nechapu co vtom GGG fetujou ze je hned nenapadne ze stackovani unikatnich modfieru na idolech asi nebude dobrej napad :d
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    The Legacy of Phrecia event will be extended by a month (it will end in late April).

super, dost jsem se bal, ze to utnou jen proto, aby meli free beta testery pro novej update POE2 - coz uprimne kdyby vyslo ted, tak nezajem :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tenhle idol setup uz stoji nekolik mirroru, a je pro to duvod :)

This Farming Strat Turns Phrecia Into Affliction 2.0 - 85
    https://www.youtube.com/watch?v=5JaoY4soWNQ
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jeste dobrej tip co jsem neznal, tool co vypocita trade string pro optimalni cluster

PoE Cluster Jewel Calculator
    https://theodorejbieber.github.io/PoEClusterJewelCalculator/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    uzitecnej odkaz, cenova heatmapa scarabu, automaticky se aktualizuje, takze se snadno prodavaji

Scarab Pricing Tool - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hao1sZzT7B50J5gBxaAIbxcvN6mKWoeFrlaHZUPJl8g/edit?gid=1774539217#gid=1774539217
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady jen pro pripomenuti jednoduche vysvetleni, jak funguji rekombinatory, u idolu je to jeste o level snazsi, protoze neni nutne resit exkluzivni mody, jelikoz tam zadne byt nemuzou a itemy nejdou jinak modifikovat

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1exyavx/325_updated_guide_to_recombinators/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: ja zacal delat to, ze proste mam jeden dump tab malej, kde to poidentim, a co neni dobry tak menim rovnou 1:3. Plus mam teda celej quad tam na prodej nez jsem zacal tohle delat, co casem vytridim, obcas s si z nej furt neco nekdo koupi.

Jeste by to slo vylepsit, ze i ten malej dump tab by byl na prodej, takze kdyby tam neco bylo cenneho, lidi me upozornej sami... :-)

Protoze realne maji cenu jen veci, co nejak manipulujou specificky s mechanikou, pripadne jsou v kombinaci s jinymi podobnymi, ale diky rekombinatorum to neni podminkou. Nejak sance na spawn neceho, to cenu proste nema, protoze to si na prefixech nasbiras nahodne az to budes potrebovat.

Plus mi az v noci dosel jeden velky rozdil proti atlasu - v atlase se chces pokusit vzit co nejvic mechanik, co jdou nejak dohromady, protoze je jen relativne maly pocet bodu na aktivaci kazde mechaniky, a nekam je dat musis. Idoly tohle omezeni nemaji, proto je lepsi jit all in do jedne veci, a tu vytezit na totalni maximum (viz Lanceho Einhar farma treba, nebo vlastne i moje petiminutove shrine pro expeni). To priznavam teda zatim nemam, protoze Alva i Jun maji relativne malo idolu, co staci k jejich aktivaci, takze muj startovaci setup vypada spis jako z atlasu. A to z Juna mam jeste prd bo me spis ser prd, ale Alva sama vydelala asi 50 div behem vikendu snadno.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    me se Phrecia libi, az na jednu vec.. samotnej system idolu (imho okoukanej z last epoch) je cajk a pro me osobne asi i zabavnejsi nez prekomplikovanej atlas tree, ale pada jich pokokot a sbirat to a ukladat v bedne me fakt nebavi. kdyby toho padalo relativne malo a s lepsimi rolly, byl bych spokojenej

njn, klasika ggg, navrhnout mechaniku, ktera te co nejvic "motivuje" pro zakoupeni stash tabu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: to mozna tak kdyz to chytnes mezi prvnima, jinak kazda optimalni strategie bude po zverejneni jeste mnohem drazsi. Jsem chtel dneska vecer zkusit jinou taktiku na goldy, protoze mi zatim na to nic nefunguje, a potrebuju tam 25x stejnej idol. V marketu jsou na prodej 3, za 5-10div...

Ale vylepsil a optimalizoval jsem svou strategii "co nejvic expu s co nejmensim rizikem hlavne nechcipnout" pro levelovani, a tam me idoly staly jen par div dohromady. Mam double efekt shrine na 5 minut, s asi 15 shrine na mape, takze staci vzit tak 2-3 na zacatku a uz jen proflickovat na konec. Jsem zoomzoom buildy nikdy nehral, ale po zkusenosti s POE2 jsem si uvedomil, ze to vlastne chci! :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: jj prave proto se me to nelibi jakakoli lepsi strategie budu do par dni stat 50 divu kdez to switchovani atlasu je skoro zadarmo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: me se ten system idolu libi, je to flexibilni, ted jsem si proste pro konkretni ucel jen ze sveho dump tabu poskladal neco, co mi na 4 minuty da shrine efekt, super! :-0

Bohuzel to ale prodrazuje dal hru, uz i jen se scarabam byly ty optimalni taktiky casto tak drahe, ze si je krome organizovanych grup nikdo nemohl dovolit. Tohle je jeste dalsi zed, protoze clovek si snadno vypocita co je idealni idol, a to jsou pak rakety. Jsem jich uz nekolik prodal za 2-5 div, i treba jen s jednim statem - a zrovna jako "all strongboxes are a least rare" je docela bezne mod co lidi chteji, takze to ze zacina na 5 div za single stat muze pro nekoho bejt docela sok.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Nevim no me to nejak nenadchlo Atlas je proste Atlas.

Jako nektery veci jsou cool treba 100% sance ze poberes vsechny policka v Harvestu s Crop rotation toje docela jizda ale celkove je to nuda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Event dobry, ale flicker mi nefunguje uplne jak jsem cekal defensivne... jsem dneska odemykal map slot patej, a prvni T17 jsem rovnou failnul, a druhou jsem dal jen proto, ze jsem tam tam narval scaraba na sanci ze nezmizi portal... :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Tak co jak se vam libi Event ?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Vsak ja mluvim o PoE 1 :D
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    WHITEANGEL: začíná novej mega event v POE 1, řekl bych, že naopak se teď zase přesunou všichni tam. Není to liga...ale obsahu je podobně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam