• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    beast s haste aurou je fajn :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Fixnuto :-)

Fixed a bug where taming a beast in the Trial of the Sekhemas or Trials of Chaos could prevent you from progressing the encounters.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    hele kdy bude ten dev stream se Zizaranem?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW par prijemnych prekvapeni, co jsem zatim videl v mapach, aby to nebylo tak depresivni jako na redditu kde si kazdej jen stezuje ze to neni tak lehky jak cekal... :-)

- kdyz umrete v Ritualu, tak po respawnu vas to portne zpatky do nej, takze neprijdete o tu jednu instanci
    - kdyz umrete v necem co ma nejake faze, treba ta nova uniq mapa kde postupne davate 10 map bossu, tak vas to respawne zpatky do faze, ve ktere jste byli, ne na zacatek
    - absolutne nulovy tlak na map sustain, diky tomu, ze nejvyssi tier co mam jdu na bosse, a tim dosahnu toho, ze mi Doryiani bude za goldy prodavat neomezene map o 1 tier mensi, tj. nikdy uz se neopakuj neprijemna situace, ze z nejakeho vysokeho tieru padnete nekam zpatky do bilejch, bo to nepada
    - vedlejsi efekt toho je, ze nemusite chodit tezky mapy od zacatku, a palit do nich currency - vsechno chodim magic, tj. s modama co mi vyhovujou. Vyjimkou jsou jen corrupt mapy pro progres atlasu (tam musi mit mapa 4 mody) nebo mapy pro otevreni toweru (6 modu aby se otevrela vsechna mista pro tablety). Nicmene tower muzete odemykat klidne nizsim tierem, nema to vliv
    - Untainted Paradise konecne opravdu dava expy! v prvnim EA byla ta mapa moc mala a neobyvana, ted je tam tuna potvor, s levelem +5 nad tier mapy jsem tam stejne dal skoro dva levely
    - fractured orb neni sto procent drop, jak jsem si myslel ze bude, ale pada dost casto na to, aby nic nestal. Asi hlavne proto, ze ono to tu neni lehky jako v POE1, ze po uspesnym fracture date scoure/esenci a za chvili mate item, tady je to o dost min deterministicky spam currency. I presto jsem koukal se mirror tier veci z fractured basu objevily na tradu uz druhej den, takze ocividne to jde... :-)
    - krome run padaji i talismany, a na rozdil od talismanu v POE1 se davaji do run slotu ve specifickem equipu - cooldown recovery do bot, rage on melee hit do rukavic, nebo rarita do chesty apod. Nic nestoji.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    EVILMIND: jj presne exploit to proste nieje a s tym breachom... este aby nedali bany za to, ze ved mal si tu priseru zabit :D. mna by podobny ban v early access hre, ktora je v tazkej testovacej fazi vazne ze hodne nasral.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K3BAB: jako nesmysl to samozřejmě byl, ale pointa je, že tam nebylo ani slovo o fee (ostatně ani teď po změně tam není), takže bych to nenazval exploitem. A to jsem z toho já nijak neprofitoval, takže jsem nezávislý... :-) Jsem docela zvědavej, jestli to ovlivní cenu vstupenky na Kinga, která teď je neobvykle nízko na 30ex asi. Nebo jestli to prostě padá obecně víc, už jsem jednu sám získal, a to se mi za celou minulou ligu nepodařilo.

BTW jsem se teda podíval na všechny ty tablety (ten co je must have na skákání po mapě leze nahoru), a teď nejvíc OP asi vypadá ten co dělá, že breache na mapě se nezavřou, dokud je uvnitř nějaká breach potvora... :) Jako LOL, stojí asi 60ex zatím.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    EVILMIND: zevraj tam ma byt nejaky minimalny cost rerollu pod ktory to nema klesnut, ale hra to nikde neukazuje. Hram sa pomaly a len tak na chill, zatial som presiel len 2 akt (ja vim uplna lama), ale nejakym sposobom by som mal vediet, ze minimalny roll v ritualoch nema klesnut pod 30 favor, teda v pripade, zeby som dosiel do tej casti hry a nasiel ten tablet :D. Za mna cisty nonsens.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: diky, asi mi uniklo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: myslim jsem to sem hazel pred ligou, tenhle

Path Of Levelling 0.1.3 Demo
    https://www.youtube.com/watch?v=iSzbu-6Ncwk
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jaky overlay pls?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam par nerfu probehlo potichu celkem, jewely uz nemaji +2 max resist, a relicy nemaji +2 merchant volby... jsem si rikal ze je divny ze na to mam alert od prvniho dne a nic :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jo jeste jsem zapomnel, v POE1 mas od lvl 4 k dispozici Quicksilver lahev. Tady mi prijde, jak kdyby nekdo zapomnel, ze tady ji nemas uz, to pak ty velky zony vypadaji jeste vetsi.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: pokud nebude uplny skip, tak at aspon po prvnim uplnem pruchodu kampane otevrou vsechny wayiponty i pro ostatni chary, to je minimum co muzou udelat aby se to urychlilo, pokud by otevreli jeste jednotlive pointy i na mapach tak znacka ideal, pak by ani ten skip nebyl treba

Za me ACT1 je uplne oka, ACT2 je fajn az na vozy, ty jsou principialne spatne ale stim se asi nic neudela, no a ACT3 zbytecne dlouhy, hlavne The Drowned City - Utzaal - The Apex Of Filth, tyhle tri jsou pro me trvale utrpenim, to ze znam priblizny layout nepomaha, obzvlast Drowned city je peklo
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Spectre omg*
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: A jo, Liche, momentalne sem si otevrel jewel socket a ten unholy buff tam vlevo nahore, ted si nevzpomenu na jmeno. A pak uz pojedu zbyvajici dva ascendy asi pro ten no life change if you have ES. Zatim lvl 58, asi 1k hp a 2,5k ES
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NESS: Nejak 224 nebo tak neco (60 z questu, zbytek pasiv tree a sceptre, jinde zadnej dalsi spirit zatim nemam - jsem jeste v kampani).

A mam tam ted dva warriory, jednoho snipera na poison a dva ty vaal guardy (50/1), k tonu withered touch co zere 45 a Convalescence za 40, ale ta asi pujde pryc , protoze potrebuju misto na clericy, jestli nesezenu unset ring, pac mam nejak moc skillu 😂😂
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja chtel zkusit neco vetsiho, jestli by to nebyla volba v kombinaci Loyalty (10 procent dmg do beasty), pak toho supportu jak beasta zustava u tebe jeste 4s po smrti, protoze kdyz mrtva dava auru furt, coz vim ze jo, tak mozna i furt dostava dmg za me? :-) Zatim nejmensi beastu jsem mel 31 procent spiritu.

Ja mam tusim lvl 15 ted, plus pripravenej jeden gem kdyz nahodne potkam dalsi beastu nekde, i kdyz teda s ballistama to je vetsinou problem nakliknout. Jeste jsem si rikal, ze bych zkusil jak se to bude chovat pri snapshotovani z druheho stromu kde bych mohl mit vic dex, ale zatim jsem nemel cas to zkusit, kdyby to fungovalo tak si tam vezmes dve dex veci a jsi v pohode (ted tam nosim spear/stit co jsem mel v predchozim buildu, abych mohl skakat tim thunder leapem).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zrychleni kampane...

Osobne si myslim, ze pokud nejde o uplnej skip, kde je GGG vytrvale nepochopitelne proti, tak to neni takovej rozdil. Jsem trpel v prosinci, ale ted uz si myslim jsou ty layouty docela predvidatelny, ostatne jsem pouzival ted v patek ten overlay, co ti ukazuje moznosti, a v pulce jsem ho vypnul bo jsem zjistil ho vlastne nepotrebuju. Co problem je, ze mapy jsou velky a nemas MS ani movement skilly, tak jako je mas od zacatku v POE1.

Early Access Announcements - Changes to Act 3 Areas in Path of Exile 2 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3748698
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: levlis tame postupem jak levlis postavu ? Ty naroky na dex jsou sileny, ja se musel zastavit na lvl14 - dex 133, vic do dexu nechci davat, potrebuju to cpat do str

Jako podle "The Spirit Reservation is percentage based depending on the size of your beast" chces neco maleho, ale ja na male rera mam nejak smulu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    The Freedom of Faith Unique Tablet now has "Can Reroll Favours at Ritual Altars in your Maps twice as many times" (from being able to reroll them infinitely). This affects existing versions of the item, as well as existing maps influenced by this tablet. This change is in the wake of an item exploit that was occurring, the exploit was fixed approximately 8 hours ago preventing any further abuse and we are currently in the process of banning those who abused it and removing the wealth generated by it from the economy.

Jako... normalne jsem prvni, kdo vola po banech kdyz nekdo abusuje ekonomicky bugy, ale GGG to nikdy nedela. V tomhle pripade ale fakt nevidim jakej bug, delalo to uplne presne to, co na tom bylo napsany.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam