• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: zkousim totok.

Open options in game, navigate to loot filter menu and click on folder icon. In there You can find config file. In this file find "networking = auto" and change it to "networking = predictive". I had issues with disconnects and rollbacks before and now it's fine.
    KOKES
    KOKES --- ---
    EVILMIND: aha, to zní logicky, to jsem jako laik netušil.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOKES: tak hadam na webu to nikdo neresi a proste tu session prepise? A dusledek toho, ze se hra proste snazi tu herni relaci udrzet. A tahle verze POE2 v tom zachazi fakt do extremu, kdyz ti to spadne tak se objevis pak presne na tom miste se stejnejma potvorama co na tebe maji naprazeno... :) Proto treba jak to zacne padat hned jdu delat nejaky trial, kde me zase tak nevadi kdyz me to kope obcas. A furt jsem jeste nedal ctvrtej ascend, v sanctu mam desnou smulu, a v ultimatu dostavam instanty na konci.
    KOKES
    KOKES --- ---
    EVILMIND: je to problém u dost her, mělo to často Wowko, chápu když je přetížený herní server(lagy) - ale logovací server? neviděl jsem jediný problém když se loguju na jakékoliv stránky. Snad jedině naše státní stránky:-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: vylepsovano na miste, nosim sebou nejaky cur
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: mne uz se stalo, ze mi to rollbacklo map explore, expy, ale nechalo mi to loot.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: tyhle pady instanci bezne znamenaji male rollbacky... ale ze by to rollnulo o dropy ze 2 ruznych zon se mi moc nezda
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ted sem vlozil dve ty casti medailonu a drop.. lognu a nikde nic, medalion prazdny
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: no spis padne good curency nebo item a jak ho vylepsim a nasadim lognu a nikde nic. ete ze nehraju hc :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: padlo tam o ailmentech jen v souvislosti s charmama, ze by GGG nevadilo kdyby jich hraci meli vic (maji interface ready pro 6 na nejakej uniq), a v padlo ze ailmenty nejsou moc issue. Krome freeze.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: to se nemusis bat, to je to o bylo vcera, jak jim padaji ty instance tak jsi nalogovanej vickrat takze se vzajemne kickujes. Ale jako mohli by s tim neco delat, se na to Ziz bohuzel nezeptal zrejme je to totiz problem jen v EU.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Si to musim poslechnout, nepadlo tam zvraceni tohohle "Player base Ailment Threshold is now half of Maximum Life (previously all of Maximum Life)."
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: opakovane, a "another person is logged to this account" Novinka :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    krásný kick ze hry zase. kvalitka
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: asi staci nejaky vytah, diskuse byla dlouha a na necem se zjevne neshodli, ale zase nejaky zmeny udelali pres noc uz - teda nejsou ve hre jeste. Treba ten argument, ze ve strome chybi veci co beres docasne na zacatku, s umyslem vyresit nejakej akutni problem co pozdeji fixne equip (+30 stat, leech apod). A tady treba souhlasim s GGG ze tuhle roli presne plnej ve dvojce runy, i kdyz teda jsem zvedavej, jakou hodnotu dali tem novejm stat runam, aby to resilo tohle, ale soucasne se na to nevrhli stat stackeri... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jsem nejak minul POE2 mystery truhlu
    jako ten demon map device, ten bych fakt chtel ♥ i kdyz se mi nejspis nevejde do meho minimalistickeho hideoutu

btw to je celkem nevyhoda toho, ze portaly nemizej, ja mam historicky problem s tim, ze jak mam malinky hideouty tak lezu omylem do map kdyz nechci, takze jsem zvyklej otvirat ten co je nejbliz truhle
    ale ted to nefunguje protoze on nikdy nezmizi :-)

What's in the Dawn of the Hunt Mystery Box?
    https://www.youtube.com/watch?v=FwJ-oZiclc8
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Hezký změny. V kombinaci se zkrácením map v kampani mi dovolí dát téhle sezóně ještě šanci.

Má smysl si pouštět celý Zizův podcast, nebo stačí výtah třeba od Raxxe?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jak to vcera rikal Mark, Season of the Buffs! :)

Early Access Announcements - Path of Exile 2 - Upcoming Changes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3750853/page/1#p26060340

jinak - We have banned 301 accounts that were clearly exploiting this, and they will remain banned until the end of the current league.
    celkem jako klika, kdybych mel tu currency na to koupit si ho, tak to delam taky, zase jednou se vyplatilo ze jsem permanentne chudej! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak je to mineno jako ze budes smysluplne postupovat tierama. Akorat se to miji ted s tim novym tech nakupovani map, kde vlastne s dobrym buildem das jen 15 map a jsi v 14kach s nekonecnym prisunem map, akorat bez bodu v atlasu... :-) Nic si z toho nedelej, oni jsou navic docela rare, sice uz jsem dal dvakrat Kinga ale atlas mam furt na corrupt 8 teprve.
    NESS
    NESS --- ---
    To se musi postupne ty atlas body ? sem se dobelhal k prvnimu corrup nexusu, udelal ho rovnou na T2, dostal dva body a novy ukol zni udelej Nexus 2+, tyve to jako vazne ?
    NESS
    NESS --- ---
    Skoda ze je nenapadla podminka ze ta sama mapa nemuze navazaovat na tu samou, vlezl sem do map a prima cesticka k neblizsimu Corrupted nexusu je vydlazdena "Hidden grotto", mam za sebou 4 mapy a z toho 3 jsou grotto, mam pocit ze me jebne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam