• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KUZZMA: Ja v minuly league tady odsud protahl tunu lidi :)
    Tebtokrat asi ne, ta minion witch na to zatim asi uplne nema 😂😂
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    EVILMIND: No jako to je jasne. Mam 4 na kazdem. Na monkovi 6. Dojit dejme tomu ke skorpionovi neni problem. Dojit dal je problem.
    Sanctum ma problem, ze potrebujes ty 3 casti do dveri a nasbirat to trva. Zvlast, kdyz mam 3 chary. Ultimatum je co jeden coin, tak 2 body, ale je potreba dojit az do 4act ty zrcadla. Tam vetsinou skapu. Uz me to sere. Kdyby to slo a nekdo me tim protahnul, tak by to bylo pecka. Pry to tak borci delaji, at maji vsechny ascendenty.
    NESS
    NESS --- ---
    PSYCHO: No ja beham v kruzich a doufam :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: koukam na ty skiny, a tohle mi prijde by mozna fungovalo, to vypada jako zmenenej burning ground, ne?

Path of Exile 2: Thaumaturge's Skill Effect Bundle
    https://www.youtube.com/watch?v=JekI8pFrO3g
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: je pravda, ze na chytani zvirat je cold dobrej, protoze rare zrovna v tom freezu chvili postojej :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Vzdyt ja vim, ja se o tom, ze tam nejaka mechanika je vetsinou dozvim, kdyz to dohori (protoze jsem mrtvej). A tak se vetsinou schovavam v rohu a necham miniony at si to vyresej 😂😂
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND:
    We have had quite a few reports of totems not surviving at endgame due to not gaining as much elemental resistance as the player does. In order to solve this problem we have made the following changes

Totems start gaining elemental resistances from gem level 15 up to 75% at level 20.
    The Ironwood support also adds some Maximum Elemental Resistance to totems.

Cool, vcera jsem jim sebral i tech 20 procent co meli, tak to bodne :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Nemaje rukavice sel sem rovnou fire, defakto tohle https://poe2.ninja/builds/dawnhc/character/Zizaran-6796/ZizaranStruggle?i=13&;search=class=Smith+of+Kitava

artillery + oil + flamma + time + Quadrilla

Vsechno super jen ten vizualni bordel je teda az moc, sance ze bych jeste chytnul nejake dalsi zvire je defakto nulova, pokud by mi ho balisty nevyparily, tak ho pravdepodobne nenajdu a nestihnu nanej hodit tame, to ze je tam nejake rero poznam podle jeho partaku ale nez ho najdu tak je vetsinou pryc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: jo, jenze ono je to super jen do chvile, nez najdes bosse co ma nejakou instakill mechaniku, ktera je signalizovana na zemi... :-) Ale koukam pridali prvni alternativni skill efekty, doufejme tam bude neco pratelskeho, jdu omrknout.

Early Access Announcements - New Microtransactions for Path of Exile 2! - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3754819
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    acendance respec!

Early Access Announcements - Respeccing Ascendancy Classes And More - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3755277/page/1
    HOUH
    HOUH --- ---
    Redoing an Ascendancy Trial allows you to respec which Ascendancy Class you have chosen at the Ascension device, but only if the Trial would grant you the number of points you already have.
    In order to respec your Ascendancy class, you must have zero points allocated in it, but you can now open the Respec window at Balbala or the Trialmaster who are standing next to the Ascension device.
    Ultimatums that have 7 chambers and thus grant up to 4 Ascendancy points now can be done from level 55 down from 60.
    Ultimatums that have 10 chambers and thus grant up to 6 Ascendancy points can now be done from level 65 down from 75.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Ja obcas nevidim ani bosse. Jakoze vazne. Pokud to je nejakej humanoid, tak je tam nekde mezi minionama v plamenech. A ja beham jak debil a smer jen odhaduju podle toho kde mi to ukazuje HPcka… uz se mi povedlo sejmout rogue exila aniz bych si ho vsiml. Jako videl jsem, ze tam nekde je, protoze HPcka, ale kde a kdy a jak vypadal, to vubec netusim.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem jeste rano nez jsem sel do prace swapnul do fire. Jsem puvodne mel ty rukavice na cold konverzi hlavne proto, ze jsem tak nejak instinktivne cekal, ze to bude vic safe v packu, kdyz bude vsechno zmrazeny. Ale tak to nefunguje, navic v te casti stromu neni nic co by pomohlo freeze buildupu, plus jsem nenasel zadny offhand uzitecny cold skill, co by nemel nejakou nevyhodu. Kdezto fire tam bude mozne skalovat do ignite, doufam teda, muzu je supportit oil granatama kdyz stejne mam kusi v ruce, atd. Co jsem zkousel v rychlosti rano, tak to zcela zjevne dava vic dmg, i kdyz tooltip ukazuje cca stejne.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    K3BAB: K tomu salvagi, ja poctive rozebiral vsechno. Na konci Cruel Actu 2 jsem dodelal svuj druhej regal orb, od actu 3 cruel to uz padalo lip.

Svoji prvni Unique jsem dropl az pri mappingu na T3 mape.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    super veci, hlavne ze rare jsou videt vzdycky v mape je fucking QoL jak prase

Early Access Patch Notes - 0.2.0e Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3754474/page/1#p26071512
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KUZZMA: muzes mit vsechny 4 ascendy hned jak mas splnenej ten A2 quest, a vubec tam nemusis chodit v parte, v Sanctu staci kdyz te nekdo pozve na finalniho bosse. U ultimata to nefunguje, tam byste to museli jit cele - Sanctum se lisi v tom, ze pred kazdou mistnosti jde vyskocit, takze se lze vratit s partou.
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Chlapi a jak je to s tím, že vás může někdo provézt ascendancies? Jakože jestli se tam dá jít ve 2ko a prochodit to celé, nemohl by mě někdo protáhnout? Moji Huntress popřípadě Monka a Sorcku? Fakt mě sere ten 4tý zrcadlový act.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jinak jsem dal level 90 konecne, a lvl 20 skillgem je fakt brutalni skok v cene balisty - 400hp, takze jsem to prekreslil trikrat do many a zpatky, nez jsem usoudil, ze vlastne nevim, pockam zejtra po patchi. Celkem me sere, ze s dmg narazim na strop asi, a je to pravdepodobne cena za ten ciste defensivni ascend... :-( Jeste zkusim asi v pres vikend hrat to bez te konverze do coldu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ne :-) ted jsem potreboval pomoct v citadele, a kolega se uvolil jen pokud budu ja stat v rohu a nebudu nic kouzlit, bo predtim uz umrel na to, ze nevidi, kam vlk dela to cerveny kolo. Jako, jeho problem, ja ani netusil, ze tam nejaky cerveny kolo je... :-)

Kazdopadne +7 kuse je zatim prvni vec, co se zjevne vyplati rekombinovat, takze zatim mam na konte 7 failu (s sanci 18 procent, ehm).
    NESS
    NESS --- ---
    Preklopil sem to do balisty, jako dobry ale jak soustavne hori cela obrazovka tak nevidim absolutne nic, nejde nejak potlacit efekty ?
    NESS
    NESS --- ---
    No ja sem v mapach v poho, problem mam v meste, jak vlezu mezi ostatni padne mi FPS na polovinu a casy se prodlouzi nasobne, nastesti od okamziku kdy jsem mimo kampan a lezu z mapy rovnou do hideoutu tak me to netrapi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam