Jako osobne dalsi truhlu dam ty 2M, a natocim si to aby bylo videt, jestli kvalita odmen nejak stoupa. Ale od te doby, co ty goldy mam, jsem to nepotkal. Vubec mi prijde, ze jakmile das do neceho body, tak to neuvidis uz, postupne jsem vyzkousel vsechno, a jsem si stoprocentne jistej, ze kdyz jsem mel body ve strongboxech a sanci na unique, nevidel jsem ani jeden. Jakmile jsem je presunul do prave casti stromu, tak mam jeden uniq za druhym, bohuzel teda vetsinou ten co dava ten corrupted unique. To je taky bullshit mimochodem, proc furt GGG dava odmeny jako corrupt item, kdyz ma z Ultimata vyzkouseny, ze to proste kurva nefunguje v POE2. Takze z "garantovany uniq s extra socketem" samozrejme vyklube zbran, co ma prave jen ten 1 socket, dik za nic. Totez "rogue exile bude mit corrupt itemy". Cywe. Ty zebraci maji na sobe vetsinou veci, se kterejma by nedali ani A1, co na tom jestli to jeste navic bude corrupty? :-)
Proto jsem nakonec skoncil u esenci, to je aspon meritelna zpenezitelna vec. Ale i tady se ukazalo neco, co jsem necekal - vsechna ta procenta do sance na esenci neznamenaji, ze na mape bude vic esenci, a tedy i vic rare monster, ale ze ta jedna jedina bude vetsi. Pouze v pripade, ze si vezmete esenci i jako bonus v boss stromu, budou na mape dve, nicmene ta od bosse neni nija naboostena.