• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LIQUIDFREAK: Jsem vcera koupil 6 GJO a od ty chvile mi zacly padat, kdyz uz je nepotrebuju 😂😂
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Voltaic mark a conductivity muzes. Cond je curse a mark je mark.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    K3BAB: Ja bych tomu rikal, jak v dobach wow, creative use of gameplay.
    Res minionu je v pohode, ale spectry jsou nehratelny, protoze jak se misto portovani k tobe menej na wispy, tak se velmi casto zapomenou promenit zpatky a neutocej. (Ale moby do nich muzou porad mlatit a ubirat jim HP)
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: quadrilu se 3 aurama= se 3 statama :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: dneska si teda nestezuju, zacal jsem chodit mapy s perm deliriem, a 4 raw divine dropy za vecer :-) ty laciny omeny ze alch zaplni prefixy jsou na to dobry, protoze sufixy na mapach nechci, takze mam lehci mapy a muzu si dovolit to delirium maly aspon
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak cekam ze z nasetrim tak to uz nepotkam :-)

Zkusil sem rybarit na A3 s hunterou quadrilu podle navodu a Haste aura je fakt rero, stravil sem stim asi hodinu a videl sem Haste asi 6x, chtel sem Hasta auru s necim peknyn, bublinou nebo element resist aurou, Invulnerability Aura, Energy Shield Aura, Periodic Invulnerability Aura a podob ale vypada ze jen jedna uara je mozna :-/ ale zase je mozne tam mit i v A3 quadrilu se 3 aurama, jeto castejsi nez hastee aura, no a tohle vysledek meho rybareni, pro char na 32lvl docela bomba. Jo a je to nejlepsi fakt na A3 v jungle a ten camp, respawn je hned vedle, tzn staci vylezt z kempu kouknout a resetnout

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: btw kamos v gilde z te truhly na ctvrte zatoceni dal stack 10x div (na druhej pokus pak uz jen 10x chaos)
    Takze se to za ty 2m asi vyplati celkem... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja ho prave proto zalozil, cert vi jak dobre LE bude a kdy se k POE2 vratim, za me dobry, nejsem veteran nemuzu srovavat s POE1, ale bavim se to je pro me hlavni, musim rict ze ty upravy do kampane co prubezne provadeji trosku snizuji ten opruz opakovaneho pruchodu, hlavne ten A3
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Btw to LE asi taky prubnu dlouho jsem to nehral
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Obcas nechapu ten tvuj luck na drop :D mam teda jen 210k killu ale vseho vsudy jsem videl jen 3 raw divs.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ja jsem v pohode treba, loot by chtel trochu poladit ale jinak je hra v klidu - a hraju ballisty, takze zadnou OP huntresku :) na 294k kills mi tech 400 ex / 15 div prijde malo, ale urcite to neni ze bych se vesel. Progres urcite mam, konecne mam 8 bodu v Ritualech, to se mi minulou sezonu ani nesnilo, vsechno jde jako po masle. Kdyby ve ctvrtek nezacinal LE tak uz zakladam dalsi char, takhle se mi to nechce rozjizdet na den dva.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    WHITEANGEL: si si sem prisiel asi robit len srandu ze :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    K3BAB: Huntressku prave ze nehraju zkus taky nehrat LS Huntressu na ptakovi a pochopis o cem mluvim...
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    WHITEANGEL:ja si napriklad pamatam ako vyzera rozbita hra a jedna taka dost nedavno vysla, stihla uz aj datadisk a teraz chysta 8 sezonu, na release v nej nefungovali dokonca ani resist staty :).
    Co ti konkretne chyba na level 90 huntresskach? Zaregistroval si tu to zoomovacie lietadlo co som poslal ako video? Tiez som ho poslal aj jednemu kamosovi, asi za 2 hodky to postavil zo svojej amazonky a o den neskor lieta viac ako vo videu. Ak su tvoje upgrady uz len bis itemy s perfect rollnutymi statmi ala mirror tier, tak uz je to potom skoro az nerealna zalezitost. Skoro to az znie, ze si niekde pri konci hry a zacinas sa nudit :P
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WHITEANGEL: progress jen za cenu obrovsky casovy investice. Pro lamu jako sem ja..
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    No boys musim konstatovat ze uz asi zacinam chapat proc Chris odesel.... "uz se na to hovno proste nemohl koukat" :D

Tuhle ligu jsem udelal 2x90+Huntressu jsem protahl kampani a takhle rozbitou hru jsem nevidel uz dlouho misto toho aby za ty 4 mesice neco udelali tak tu hru akorad jeste vic dojebali...

Kdyz pominu jakoukli sracku co vte hre je tak jakekoli ARPG hraju proto aby muj panacek mel nejakej progress a tohle tady fakt necitim.

Jak to vnimate vy ? :D
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: tak dalsi, uz 4 ex :-)

Rozjel nekdo Ritualku, nebo vsichni jedou Amazonu ? Jako slusna svaca 22lvl a ztratil sem cestou jen 11 honoru :-)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: lvl 33, 1ex xD
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    EVILMIND: presne nech to upravia a da sa to tak hrat, kludne by som prijal podmienku, ze tu moznost v tej hre musim otvorit po prejdeni kampane s 3 roznymi classami a hoci aj na kazdy herny mod zvlast (sc,hc,ssf). zrazu by v tom aj bolo to jonathanove :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Uplne by stacilo otevrit waypointy ve vsech aktech, pak by sis to proskakal a sebral jen bonusy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam