• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: a nevzal sis ten Lich ascend "life cant be changed"? :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GGG, nefunguje mi hp regen, ani potky :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Jel jste nekdo v 0.1 Expedition a pokud ano neprijde vam ze nejak brutalne nerfly tu nodu na ten jeden velkej vybuch ?

v 0.1 jsem to mel pres celou obrazovku dokonce jsem musel behat sem a tam abych videl kam az to jde a ted to mam tak na 1/3 :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    masivni QoL!

- Added an Equipped Gems section to the Gemcutting interface to make levelling up cross-class skill gems more convenient.
    - Added rarity borders to items available to purchase from vendors.
    - Shrines are now easier to click on.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pinnacle Bosses now have unlimited respawn attempts at Difficulty 0.

tohle uz mi prislo SKORO bylo, jsem sel Arbitera, a tri jako hodne tesne pokusy, bohuzel nemam dost postreh na to abych dodgoval jeho random instakill mechaniky, ktery navic obcas jsou nemozny udelat kdyz se vygenerujou bezpecny mista daleko od sebe, ani DPS na to abych je skipnul
    tak jsem pozval kamose co tvrdil jak ho instantne
    mno... ne :) ale byla to sranda, umreli jsme tam spolu jeste asi 7x, s tim ze me to pak proste vyhazovalo do hideoutu ale on zustaval uvnitr mrtvej, nicmene me furt fungoval portal pro navrat, az pak to z niceho nic na portalu hlasilo, ze nemuzu dovnitr
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Early Access Patch Notes - 0.2.0f Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3762929
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe ta vecna vira GGG, ze divine orby se pouzivaji na tohle :-)

Massively increased the values on the Prefixes that Restore Life, Mana or grant Guard when Charms are used. You can update existing items to the new values with a Divine Orb.

jinak teda zklamani ze charm implicit nedostanou uz existujici belty, jsem myslel uz mam equip hotovej :-(
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    LIQUIDFREAK: jo taky mi přijde..
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    act 2 start toto a 2 unique

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ASi hraju jinou hru, s tema dropama..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo, plus skoro z kazdeho minibosse padly nejaky rare itemy. Jsem je teda nesbiral v twink gearu, ale myslim to bylo o dost lepsi nez minuly tyden s prvnim charem...
    NESS
    NESS --- ---
    Ted jsem v A4 a hned na zacatku me to uvitalo dalsim ex, tzn za me podstatna zmena
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja to pocital a delal carky A1-A3 10ex, 3x Alch, 4x chaos a 2x vaal
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem zalozil novej char, rangera, a jako nevim na co si lidi stezujou - 4ex za A1. Co by jako chteli vic? :)
    NESS
    NESS --- ---
    Kua, vykrafits jewel podle predstav, server te diskonektne, roolbacknete to zpet a na na druhy pokus vykraftis uplnou sragoru, fuuuu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K3BAB: jsem tuhle videl neco, co za sebou nechava chilling ground stopu kdyz chodi, hned jsem si rikal to by byl na tornada partak... :-)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    EVILMIND: na meatshield mi staci last gasp, to uz si za ten cas vsimnem, ze to ide umret a pojde boss po mne :). kedze ma este stale uz na tretie rozohranie bavi to tornado, tak by som rad nasiel haste/shocked ground aby som o tu zem mohol zelektrizovat tie tornada pre vacsie pohodlie :). jo ten spirit cost je haluz, kvoli tomu hram asi vzdy scepter a meatshield na start v podobe skeletonov s last gasp je asi top defka za mna.
    btw po novom scepter aury pridavaju aj na postavu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: je to snadny, protoze ta zbran se pocita dvakrat (se to na ni i pise), a to nezavisle na sobe, a crit das i kdyz vyjde jen jeden, kdyz vyjdou oba das dvojitej crit. Cim lepsi zbran, tim mene pak toho musis investovat jinde. Presne nevim, kde je ten sweet point, kde nepotrebujes strom vubec, nejspis to bude videt na cenovem skoku te zbrane na trade.
    Na zacatku to asi vyresis supportama, Ambush treba.
    Damage pak nasobis hlavne obrovskym crit multi, proto to hrajou blood magove.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: chce to strelce, drzi se u tebe a nejde do mele, bohuzel sou hrozne pomaly, zkousem ted hledat neco co je tak rychle aby to semnou udrzelo krok
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K3BAB: mozna jedine jestli je vic tanky, muj vlk je mrtvej nonstop, ale pochybuju o tom, protoze jsem zkousel i nejaky potvory co vypadaly velky, a nic tam nema extra moc HP, pokud to nijak nesupportis ve strome. Takze mym cilem je chytit s tou aurou nejakyho malyho pavouka, ktery rezervujou jen 31/27% spiritu, a diky tomu si vmacknout do bildu dalsi auru... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam