• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: poe1 ocividne, a urcite si bohatsi hh :D Hrajes vubec dvojku?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Ci screenshot ukazujes?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Dotaz pánové. Vyplatí se v mapování doject k towru nasrat tam 3 tablety vyzobat všechny mapy kolem a na konec ten corrupted nexus, nebo jinak ? A jak tvoříte mapy s 6 modama, alch a slamnou 2 exa nebo je nějakej levnej zpusob, protože stim málem currency co mam je tohle kurevsky drahá sranda.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    casual player stash..

K3BAB
    K3BAB --- ---
    SKUNK23: za pokus nic nedas, mozno ta to zacne aj bavit, je to len hra :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    K3BAB: Jako že bych měl jít hrát hc ? :DD No nevim bro jestli je to dobrej nápad, ale asi to prubnu, protože tohle je fakt voser !!!
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    SKUNK23: hc toto vobec nerobi... je cas :) inak niesi jediny, kto sa na to stazuje, kamos ma podobny problem... tvrdi, ze este nedohral mapu bez toho aby to laglo.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tvl tak ty pády sou fakt super. Nejdřív mě to dojebe 3 trial a ne, opravdu se nenačetl progres co jsem v něm měl, byl jsem uz ve 3 patře takze rip 3 ascendancy a pak v mapě mi z bosse dropne prvni t4 mapka nejake exa a vse v pice i s portama zpatky do ni.... to je nehratelnej shit ze to neni ani mozny. To jako jebou servry ze je vikend a hraje vic lidi nebo co ? zkusil sem i jine servry nez frankfurt vsude to same....
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Ještě mam dotaz, jak se teď získávaj atlas body ? Přes ty corrupted zóny a unique mapy ? Musim tu mapu mít aspoň ze 4 modama v tom corrupt sráči abych dostal ty pointy jestli to dobře chápu ? Diks za info
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Klasika, dostal jsem se do map a hned na 2 mapě co jsem otevřel to potkám. Předpokládám, že to vidím naposled :DD

K3BAB
    K3BAB --- ---
    EVILMIND: cenam hlavne nemozes konkurovat preto, lebo je tam extremne vela botov a ludi nakupujucich currency za real prachy, tak ako poslednou dobou uplne v kazdej jednej online hre. urcite je specialny, ked hlada factorio v arpg hre... ma postavu co dava vsetko na ranu, ocividne mu ku stastiu chyba uz len milion mirrorov a idealne aby si to vedel nastavit tak na jeden za hodinu a nemusel tak stracat cas v pocitacovej hre. :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Early Access Announcements - Upcoming Plans for 0.2.0g - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3765101
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K3BAB: jo, protoze ji hraje specialnim zpusobem no :) ma pravdu v tom, ze pokud bys chtel hrat optimalne, tak te stoji hrozne casu priprava. Ted jsem chtel treba jen udelat trojici toweru kde budou mapy kolem buffnuty na expy, coz je vicemene stejna priprava jen z malicherneho duvodu :), a jako... nevim no. Na to, ze prave tohle je top endgame, protoze kdyz to nedelas, tak nemuzes konkurovat cenam.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    EVILMIND: zabavne je na tom aj to, ako par dni na to vysvetluje ako ho ta hra nebavi. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: hmm, jako Tangletongue neni moc rare, mi padly dve uz, a jde to hrat i se spatnym rollem (to ted ostatne hraju bo jsem ho pri corruptu dojebal). Pak tam je amulet Beacon of Azis, at o je proste spousta damage, diky tomu nemusis resit ele pene. Ale fungovat to principielne bude.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: plus jsem zapomnel zminit, jak je hrozne uspokojujici zabijet bosse knockbackem o zed... :-) tam mi pak vubec nevadi ze musim delat nejako kombo a pozicovat ho
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw, dolar je velmi dole, kdybyste chteli nejaky body je imo idealni cas. Pilgrim ring doma
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: nemam ted cas to studovat, ale zni to lakave. pujde to na ssf, myslis?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako musim rict, kdo chce uplne pohodu hru, tak deadeye lightning spear je fakt volba. Ciste jednotlacitkovej amazon-like clear, nejvic movespeed ze vsech, jeste efektne celou dobu na rhoa, a na single target serpety co pravdepodobne muzou instantnout cokoliv, kdyz to kombo zahrajete dobre, a i kdyz blbe jako ja tak furt cokoliv krasa. Ta jeho finalni verze jsou stovky divine, ale funguje to i za 2-3 div v pohode.

This is why i rerolled to Deadeye - Wind Serpent Fury/LS Build Overview - Path of Exile 2
    https://www.youtube.com/watch?v=T7CikVIaNeo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: prvni divine v A4... fakt to je hodne potuneny pro ty novy chary :-) snad stihnu dobehnout do map nez se na tyden dva presuneme na Last Epoch :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam