• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    peknej rozhovor s Markem

Path of Exile: Roberts’ 13-Year Journey to Secrets of the Atlas | Save State Plus
    https://www.youtube.com/watch?v=RuJEuZIFiBA
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    layout atlasu pro tuhle sezonu

docela parada, hodne dobrejch map vedle sebe (coz chces kvuli tomu, ze connected mapy vzdycky padaji vic)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW tu jeste nepadlo - v Q/A slibili, ze maji doreseny dev tymy, takze ted bude nova liga kazdy 4 mesice zase. V obou hrach! Coz mi prijde jako naprosto idealni, mit ligu 2 mesice, vetsinou mi to na intenzivni zabavu vydrzi mesic...
    NESS
    NESS --- ---
    Zkusil sem 0.2.1, projel A1 a ten zakladni problem s dropem tede nijak vyreseny neni, dal sem amazonu s lukem abych nemohl "podvadet" zasobama z truhly a stejne me vybavil gembl a vendor, protoze z dropu nepadlo vubec nic, ale vubec :-) musim rict ze ten luk je zlo, Geonora sem dal jako epicky souboj, pritom s kopim by to bylo hrc prc konec :-) hodne chvalim moznost refund all kterou sem mel sto chuti pouzit :-) (Added a 'Refund all Passives' option in the Passive Skill Tree. This will only appear if you're able to afford refunding every allocated point.), vyklikavat to po bodu bylo peklo, jako mohly by tam jeste pridat neco jako armory z diabla
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ok, jeste tejden casu tak se muze zmenit vsechno, ale zatim to po pruzkumu moznosti vidim na champion cyclone :-)
    - hraju ted furt wirlwind v Slormancerovi, takze vim ze mi nevadi ten playstyle
    - bude to v pohode urcite aspon do zlutejch s random rare equipem
    - champion zatim vypada bude hrat nejvic lidi, a fortif uniq veci budou pravdepodobne drahy jak svina, takze az si je budu moct dovolit, muzu swapnout do jineho skillu, coz presne chces od startera

navic jsem championa hral za 11 let jen jednou, a to tak davno, ze ma na standardu v ruce Kaoma... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jsem dokoukal QA a je tam videt, ze mercenary muze mit i aury, takze full support to vidim :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: přijď za měsíc! ;-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ja vim, ja vim :-)
    0.2.1 Patch Notes
    Early Access Patch Notes - 0.2.1 Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3787044
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: jo tech 25% buff za kazdeho dalsiho golema je painfull ale i tak si myslim ze to bude ok.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL:
    tak oni zkombinovali 2 nody do jednoho, takže přicházíš o buff effect (respawn není problém), ale zase máš body:

old:
    +2 Golems
    100% Golem buff effect
    25% golem buff effect per golem
    Golems Immune to elemental dmg
    Golems respawn after they die

new:
    +2 Golems
    100% Golem buff effect
    Golems immune to Elemental dmg

Asi záleží na konkrétním golem buildu, jestli jsou nějaký se single superchad golemem tak to je buff určitě. Ale samozřejme cokoliv minion může být OP, pokud AG/mercenary budou fungovat jak si teď myslíme...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Me nejvic zaujal Golems buffs i elementalist Ascendancka je buffnuta takze si dam asi na chill Los Golemos tuhle ligu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem to konecne cely detailne procetl, co zaujalo:

- hexblast dead
    - splitting steel dead (no return projectiles)
    - Ice Nova of Frostbolts dead
    - ralakesh nerf
    - trickster nerf, ale o moc mensi nez jsem cekal
    - rukavice prisly o vsechny +level neceho affixy
    - Resistance Modifiers can no longer roll or be crafted on Weapons - to je masivni buff pro craft elemental zbrane, pokud teda potichu do poolu modu nepribylo neco noveho
    - Life/Mana leech je nove suffix, tj. totez pro phys dmg zbrane, mnohem snazsi craft. Nicmene tady je to naopak velkej nerf pro lidi, co ten leech potrebujou treba na ringach.
    - oba predchozi body ve spojeni s tim weaver-like orbem znamenaji, ze bude extremne snadne udelat si god tier zbran (plus tu furt jsou rekombinatory, nove ted ve dvou modech]
    - s AG bez rizika ztraty veci + novym mercenary realne budu zvazovat miniony, navic tu jsou novy uniq unveil +1 spectre mody
    - mercenary se pocita jako pul hrace! se vsemi dusledky z toho plynoucimi
    - syndicate craftici stolecky s 90s, z toho jsem uplne slintal, uz jsem je nepouzil snad 5 lig protoze jako tech soucasnych 15s proste nedavam, to ani nedojedu mysi doprostred ;-)
    - message is now output to chat whenever the Nameless Seer or a Reflecting Mist spawns randomly in a map - to je super QoL, kolikrat jsem si jich nahodne vsimnul az pri backtracku
    - Atlas Memories have been removed - skoda, ale padlo to na oltar toho, ze se z toho stala ligova mechanika :-( predpokladam novy memory pujdou pouzivat na kompletaci atlasu stejne...
    - map rotace: +Park, Canyon, kupodivu prezilo Silo jako prakticky jedina mapa co beham na max juice uz x tou ligu, takze za me cajk :-)
    - Attempting to build or upgrade a Blight Tower now pauses the game when using a Controller. WTF, ja to chci na mysi taky... :-(

znervoznuje me u syndicatu tohle:
    Once you get your hands on a Safehouse Leader, your only option now is to Execute them.
    Pokud se tim nemysli, ze tam porad bude ta moznost neudelat nic, co pridali par lig dozadu, tak bude dost tezky udrzet si leadera jak chces, prestoze se tabule nebude resetovat. Samozrejme muzu ho proste vubec nenakliknout, ale to by vyrazne omezilo farmu jako celek, protoze se to muze stat klidne na prvnim encounteru ze tri, a pak kazdou dalsi mapu...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm, nejen ty novy mercenaries, ale i animate guardian uz neprichazi o veci, kdyz umre

to uplne zadoni o nejakej build, co bude benefitovat z toho, ze mam u sebe dve permanentni NPC, doufam pujde nejak udelat osobni aurabot nebo tak neco :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Content Update 3.26.0 — Path of Exile: Secrets of the Atlas
    Patch Notes - Content Update 3.26.0 — Path of Exile: Secrets of the Atlas - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3787013
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jo jeste to vypada na zase totalni over juice map, protoze se vraci allflamy z affliction ligy :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile: Secrets of the Atlas Official Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=MGlxGrVK2TE
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako hlavni body co zaujaly, ale jako mam problem po hodine sledovani novinek si pamatovat co tam bylo na zacatku :-) si budu muset pustit zejtra reakce youtuberu:
    - v podstate weaver system z LE, ale aplikovanej orbem na cokoliv
    - settlers v core ale bez staveni
    - mercenary, tj. fakticky free silnej animate guardian pro vsechny, kteryho muzes obliknout ale nemuze o ten equip prijit - tj. tuhle ligu oblikas CTYRI postavy :-)
    - betrayal vypada OP jako prase, hral jsem ho vzdycky a ted to bude jeste lepsi, kdyz muzes udelat permanentni setup co se neresetuje
    - druhej support pack vypada jako jasna volba
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jj, ale mnohem lip implementovany :)

Kazdopadne tradicni POE1 reveal, furt si rikam super super super a vzdycky nasleduje ALE TO NENI VSECHNO :-)
    NESS
    NESS --- ---
    POE se potkalo s LE :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja do poe2 aspon nakouknu, celou ligu nedam, stejne zacina az za tyden :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam