• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jako portal je fakt peknej, skoda ze je za subscribce jen no...

Jsem konečně měl čas kouknout na support packy pořádně, a ten s těma kostrama je skvělej, ale fakt me sere, jak dávají nějakou statistickou funkcionalitu konkrétním MTX. To prostě musí do budoucna změnit, protože já bych jim hned dal těch 90 dolarů, za suprovej map device co měří herní mechaniky - ale prostě se nechci vzdát toho, že už teď ve svém současném měřím čas strávený v mapě, protože vím, že mě to prostě motivuje k lepší hře. Ty efekty by prostě měly bejt nezávislé, jinak si to lidi nebudou kupovat jen kvůli tomu, že to nemají jak využít...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Announcements - Path of Exile: Secrets of the Atlas Launch Twitch Drops - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3789151
    twitch drops
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobry PSA - for new players. Running a Merc will give bosses 50% more health

sice Marc rikal v QA, ze chteji zmenit jak se pocita parta kvuli tomu, ale v changelogu to zatim neni, takze je klidne mozny, ze jelikoz mercenary je pul hrace, tak si spousta lidi nejakyho uplne zbytecnyho hned v kampani vezme, a pak bude busit do +50% hp vsude :-)
    bo to neni jako v D4, ze to mercenary da cely sam :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    garantovanej uniq v A8, to jsem neznal (predpokladam to pridali asi 2 ligy dozadu spolu s tema ostatnima "tajnejma" vecma v ruznych castech kampane, jako jsou ty klice, mistnosti se specialnima boxama adpo)

Get A GUARANTEED Unique While Leveling In Path of Exile
    https://www.youtube.com/watch?v=N_PcshEWaq4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako ruthless uz nehraje vubec nikdo ne? dokonce to melo v changelogu tentokrat jen asi tucet radku, takze to nikdo ani nevyviji... :)

S tim stestim me pobavilo jak jsem koukal vcera na Ruecat jak tim novym zpusobem zkousi kampan, a tam vezmes poison conc a jedes do levelu kde muzes nasadit explo conc, a hned si ji vezmes - a jemu to vyslo presne na izara, a z truhly pak dostal - poison conc of bouncing! :-) Jako nepouzil ho ale je vtipny jak jednou jedinkrat v zivote, kdyz nejrychlejsi levelovaci skill nechces, tak ti ho hra nacpe.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    POB 3.26 je out (musite mit zapnuty aktualizace i pro beta verze)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Vzdycky tu budou takový úchylové co hrají sef a ruthless a neřeší nějaký čas za jak dlouho se dostanou skrz kampaň :D

Stejne je to o tom jaky ma Clovek štěstí :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    We are currently working on getting the Skill Gems 20/20 information ready, and are keen to post it tomorrow (Thursday NZT). We will also post additional information regarding Sanctum changes as soon as we have it confirmed.

To je super jak jsou lidi co startujou Sanctum zbesily na redditu, bo vubec nevedi dva dny pred startem, jestli Sanctum bude nejak fungovat... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: to bylo spis takovy rejpnuti do Fubguna a jeho casu :) Ja to treba sam vetsinou dam tak za 10, protoze jsem notoricky znamej tim, ze bez ohledu na pripravu pred startem se rad kocham ve meste nebo novejma vecma, takze ani kamosi, co startujou se mnou na discordu, uz na me necekaji, protoze vedi, ze to nema smysl, a vzdycky budu akt dva za nima...
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: To uz v poe1 nezbyl nikdo normalni, pokud tohle dela "prumerny hrac" za 3-4 hod? :) Ja to nehral mozna 2 roky, pred tim hodne intenzivne a nedal bych to pod 6-7 odhaduju.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: no a lepsi hraci s tim daji kampan pod 2 hodiny :) ok, to budu startovat taky, spousta casu se rozhodnout jakej melee skill pak zacnu hrat

[PoE 3.26] 1:55:44 A10 Kitava any% Duelist Econc | Fastest fresh start kitava?
    https://www.youtube.com/watch?v=n4QmSWbIFk0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam novej tech na leveleni je Explo Conc, i prumerny hraci s tim davaji kampan za 3-4 hodiny, tak to tomu asi dam sanci misto Sunderu... minimalne nemusis resit zbrane behem kampane :)

The New Best Way to Level in Path of Exile - Explosive Concoction Campaign Guide - 3.26 Prep
    https://www.youtube.com/watch?v=9r9bQ9v3q-Q
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: je to normálně 317 dní od poslední ligy! Neuvěřitelný.

Když teda počítáš jako poslední ligu Settlers.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já to vidím na popcorn srs. SRS of enormity dostali hafo crit multi zadarmo a mám rád uildy, který můžu hrát už při levelování :)

Ale ta pauza mi udělala dobře, fakt se na to těším a mám volnou většinu víkendu, takže na to budu mít i hezky čas.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    par zajimavych odpovedi v nocnim FAQ, bych vypichnul:
    - interakce s mrtvym syndikatem pauzne hru, to je jako maximalni QoL pro me treba
    - za Catarinou uz nebudou truhly, to se bohuzel dalo cekat bo by bylo prilis OP, kdyz se to neresetuje a klic muzes koupit

Announcements - Secrets of the Atlas Frequently Asked Questions - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3788501
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ma buffy ktere realne nemuze mit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja zatim po prvnim dni theorycraftu - zatim vaham mezi cyclonem a ambidexteritou

jsem vcera koukal nekdo postnul srandovni video jak ma s ambidexteritou s shit equipem 1 miliardu damage, a kdyz jsem mu napsal, ze to je blbost, tak se chvilku hadal, a ted uz to video je neverejne :-) bylo vtipny, ze cely video bylo postaveny na tom, ze nama vubec nic nikde zaskrtnuteho, na rozdil od ostatnich clickbait tvurcu
    schvalne jestli prijdete na to, proc ve skutecnosti nema miliardu damage - https://pobb.in/RBXkRpt5k27c
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: No ja to spis myslel tak ze to prave kvuli kontestu otevru pres nejakej low budget Necro build kterej pravdepodobne nebude tak contested a az neco nafarmim tak pak budu mit volnejsi ruce na switch na Golemy pokud to bude good.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak to ale neni moc starter ze jo, to je klidne 20-30div jewel, jestli bude popularni tak dvojnasobek, ja bych do toho nesel...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Premyslim jestli nebude lepsi hrat ty Golemy s Necrem a pres jewely si vzit ten 1 Crucial Node u Elementalistky co si o tom myslis ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    z dnesnich zmen - The Facebreaker Unique Gloves now grant 600-1000% more Unarmed Physical Damage

jeste mam nekde legacy charakter z roku 2016, kdy to bylo nerfnuty na 800 :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam