• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    K0COUR: já v ssf od někdy prvního aktu používám na mercovi The Ignomon amulet s "nearby enemies are blinded" a přijdu si, že tím trochu podvádím :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    jsem dal mercovi equip na regen a ma 2200 hp / sec :D (s vitality)
    narval jsem mu decentni zbran + blunderbore armor a docela to kraji. ten armor normalne pozaduje silu 700, ale mercovi je to fuck

casem bych chtel merca spis na support a planuju mu dat (pro elemental ailment imunitu)
    Sign of the Sin Eater | PoE Wiki
    https://www.poewiki.net/wiki/Sign_of_the_Sin_Eater

mate nejake dobre tipy na jejich equip? ssf friendly :]
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    K0COUR: ale jebat celej us server, resime to tady jak dlouho, 13+ let? Banda nekompetentnich hovad, bohuzel diky dire na trhu je to jedna z mala her, kide mas pocit ze ti pada, muzes craftit a ja nevim co.. At se nikdo nezlobi ale za ty leta to meli mit vymakane, ale kdyz si debil a pustis se do neceho cemu nerozumis vypada to takhle
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    LIQUIDFREAK: ja dal na radu EVILa a jel jsem celou sobotu na US serveru. v nedeli jsem pak prepnul na frankfurt a zadnej rollback se nastesti nekonal..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Twe to je sracka, pondeli par dni po uvedeni, mercs furt mizej, rollbacky i dnes. At dou nekam kua
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    NESS: to neni milovnik, to je uchyl :D
    NESS
    NESS --- ---
    Ciste ze zajimavosti kdo z GGG je ten milovnik posmrtnych efektu, ziskavam dojem ze potvora ktera sebou nevezme i hrace nesplnila zadani :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ty resety map v kampani to je za trest :-/ kvestem te to zazene do podmapy a mezitim ti tu hlavni ze ktere si tam vlezl vyresetuje, takze si ji das uspesne znova
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: tak je nesmysl to resit hlavne, kazdou ligu party tisknou diviny a mirrory, ja to beru jako zajimavost, lidi co fakticky hrajou jinou hru...
    YORK
    YORK --- ---
    GURBON: Přijde mi to stejný jako vždycky. Normální mobové a bossové easy, ligová mechanika těžce přepálená. A umírání je o tom, jak máš OP build. Se spectral bladama a pokusem o totemy mě zabil každej druhej merc, kolem dvacítky jsem přehodil na RF a od tý doby jsem neumřel.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    lol. koukam YT je plnej videi, kde mercove na mapach bez modu rozdavaj IKcka.. meanwhile party co hrajou permafreeze rejzujou divines :)))
    tahle liga je hodne party included.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jo proto pisu aniz by chipnul, zmizi mi z mapy v kampni, vlezu do nove lokace mam ho zpet, vratim se do te puvodni a je zase pryc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: kdyz zmizi tak ti proste umrel, a musis ho ozivit, sviti tam na to i tlacitko?

GURBON: to je tim, ze jsme dlouho hrali lehky pomaly hry, taky mi to chvilku prislo jako turbo! :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    [GURBON @ Path of Exile] prehodnocuju na 60-70 hod :DDD
    GURBON
    GURBON --- ---
    ono se za posledni 2 roky neco delalo s obtiznosti, nebo je to jen tim ze nemam cvik? prijde mi to absurdne tezky, pred koncem a1 na druhej pokus mam 17 smrti :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Funguje to!

Exalt slam dohodil ty životy a sbral 6 strandů. :D

NESS
    NESS --- ---
    Ok, tak US, dalsi vec mizej vam mercove ? nemyslim ze by chcipnul ale proste ho mam nabranyho ale zmizi, muzu ho dismissnout, muzu ho reservnout ale proste tam neni, k dokonalosti sem to dotahnul kdyz mi takhle zmizel ja nasel dalsiho merce, tak sem ho nabral a toho zmizeleho poslal na stridacku, jenze podle hry mam aktivniho porad toho stareho zmizeleho, pritom v meste jsou oba, jako prijdou mi fajn ale nemam silu je nenahet kdyz se vyparej.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: je to nejakej problem jen na EU serverech, DDOS nebo neco. Na USA serveru me to nekoplo ani jednou za poslednich 12 hodin - a 100ms ani nepoznas proti normalnim 30ms, pri kampani.
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: drive uz se dalo obvykle druhy den celkem normalne hrat, ale tentokrat to kvuli dlouhy pauze mezi ligama vypada na dyl
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: A bajoko kdy to zacina byt hratelne ? nemam problem pockat tyden, spis me stve to kopani ven
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam