• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako tri dny jsem to stavel, z toho celej patek jsem se snazil dostat Rina do Fortif, marne... a dneska prijedu z vikendu, a sup, Rin je tam na prvni mapu, konecne mam nastavenou nekonecnou farmu! :-)
    sice tam jsou navic ty dva zeleny linky do Januse, ale teoreticky by to melo znamanet jen to, ze muze byt trosku pomalejsi rebuild, coz je lepsi nez vykopnout InThatFleda a obetovat dalsi den rebuildu researche

NESS
    NESS --- ---
    nejaky himt na lab3 a "Transform a non-Transfigured Skill Gem to be a random Transfigured version" ? Uz sem vypiloval cestu, davam to za 7 minut a beham to jak krysa ale zatim marne, priste "Volcanic Fissure of Snaking" nehraju jako sff a rovnou to koupim :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je prvni aspon tak po 5 ligach :) vetsinou hraju cervenyho teda, ale ted jsem zrovna nemal body atlas na nej
    14 div padlo
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak od vcerejska na amer servrech, ani jeden pad a ping 100+ max.
    YORK
    YORK --- ---
    K0COUR: Dvojka se pořád dost hledá, ale má mnohem lepší core design.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw posledni patch fixnul itemizovanej temple, tak jak byl pri prvnim zavedeni toho scarabu (resp. lepe protoze to dava aktualni level pro vsechny faze Alvy)
    docela husty ze to, ze to 3 ligy hazelo level 1, a tuhle ligu level 10, a celou dobu to byl bug :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Sou hodny ze to restartnou, jinak bych sel spat kdovikdy :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WINKBLINK: myslim ze ne, ze to bylo to kvuli tomu co bude za pul hodiny fixed :)

Patch Notes - 3.26.0c Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3794727
    WINKBLINK
    WINKBLINK --- ---
    EVILMIND: A nebolo to kvoli tym unique gloves s "8% of Damage from Hits is taken from Marked Target's Life before you"?
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    My to prvni den behali a zabijeli s freezerem.
    pak nam znamej poslal video, kde v bilejch mapach bez modu do relativne otankovanyho guardiana se 5ti shrinama a 13k life dostal za 12,5k z nejakyho vaal skilu
    A okamzite jsme to prestali chodit :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: koukam Ben ripnul svyho OP HC trickstera na merce, co mel support gem "30 percent chance to ignore defences" :-))) Coz pro CI char znamenalo, ze ho mlatil do 1hp, protoze ES je defence, a tak se nepocita.

Pouceni z toho je, ze na HC musi cist nez da fight! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    po 200k goldu z mapy je tady modifikace strategie pro jine allflame
    a jak se rika, kdyz vypukne zlata horecka, zacni prodavat lopaty, takze dneska vecer zkusim nejakou co nejvetsi optimalizaci syndicate setupu... :-) ono allflame je sice garantovany drop z kazdeho safehouse, ale stejne treba tenhle jsem nevidel ani jeden jeste

Poe 3.26 - The Best Farm introduced this League - Ethereal Allflame Farming - Crazy Loot Explosions
    https://www.youtube.com/watch?v=FTbhjs5Y4O4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jako podle me jsou nebezpecny pro hrace jen v nejakym velice specifickym casovym useku, kdy uz jsi v mapach, ale jeste nemas uplne funkcni defensivni vrstvy. Takze nekdy od zlutejch do red map jsem je fakt preskakoval, bo to byla jasna rakev, ted mam sice porad build se shit damage, ale farmim T16 8mod a jako zabijim vsechno, i kdyz nic nemaj (kdyz jen koukas ztracis reputaci a neprijdou ti lepsi).

Kazdopadne zatim jsem z nich nevytahnul nic, jedinej divine byl prave v tom obdobi, kdy jsem se nechytal, equip zadnej. Navic jejich batoh zjevne neni zavislej na levelu, kamas s druhou postavou nasel na lvl 40 merce s 3x div. A ani nepretrzite zabijeni nejak moc nedela, ze by chodili ty infamous vic, porad jich mam zabitych jen par v challenge.

Celkem me mrzi, ze muzes mit jen 3, protoze to dava jako dost malou moznost manevrovat. Jsem dlouho chodil spokojene traperem co ma skitterboty a light cursu, ted jsem ho kvuli mapovani vymenit za tornado shot s grace/haste, a jeste mam v zaloze jednoho s wrath aurou, kdybych chtel tu svou vyhodit. Takze kdybych ted nasel cokoliv zajimaveho, musim skocit do mesta a jednoho z tehle proste smazat... :-( A to hraju jeden build zatim, kdyz se o ne jeste delis s charama na acc, tak jsou tri rozhodne malo.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak bud rad ze aspon neco tahas. Koukam na HC strymery a vsichni se jen kouknou a jdou dal.
    Ziz si sice stezuje, ze tam nikdy nic nemel, ale vsadil bych se, ze i kdyby tam nasel divine, tak to nepusti :))))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kvalitni build :-)

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1ldlnpg/wormblasters_back/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: ja bych vlozil Slormancer nekam mezi poe1 a 2 jeste - je to ultimatni pro casual hrace co nemaji moc casu (protoze tam nejsou zadny FOMO triky), nejlepsi crafteni v aRPG (vysledek je item co vypada presne jak chces, kdyz investuje cas), a je to hlavne zabavy, nic tam neni voser, vsechny respecty jsou free, nikoho nesere ze buildy jsou OP, hlavne kdyz to lita! :-)
    Tohle jsem si puvodne myslel, ze je mezera na trhu co bude plnit D4, jednoduche principy, casual hra, ale Blizzard ma obdivuhodnou schopnost vzdycky to nejak posrat.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    imho
    * poe1 - mistr
    * poe2 - jina hra, otrocky dodrzena "vize" na ukor zabavy; endgame nic moc, nemam rad nekonecnou mapu. odemykani atlasu je oproti tomu excelentni
    * last epoch - na papire dobry, v realu koseni potvor neni moc zabavne, ale lepsi nez diablo
    * diablo 4 - nemastny neslany, nebavi
    GURBON
    GURBON --- ---
    Achjo, tak jsem do toho dnes investoval nejakej cas, konecne se rozehral a musim konstatovat, ze PoE1 je porad o parnik nejlepsi ARPG vsech dob. 2ka, last epoch i diabla se muzou jit zahrabat. Jen bych ocenil vetsi odzoomovani, panacek mi pripada zbytecne velikej. Ale ten pocit z koseni potvor je porad nejvic.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: betreyal ted fungujou zabavne, jsem je zatim delal spis tak nahodne, protoze ty house jsou skvely expy, takze to proste beham jak to jde hned, ale zjevne tam pujde udelat 5-5-2-2 jeste lip, nez to fungovalo ve starem systemu, protoze popraveny leader dvouclenne frakce se automaticky vraci na svou pozici (bo safehouse nemuze mit mene jak 2 cleny).

Ty novy stolky mi prijdou jako celkem promarnena sance, u vetsiny tomu chybi malo, aby to bylo dobry - treba u gemu je sice 1 vaal orb, ale expu daji dost jen na lvl 19, takze... :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    K0COUR: já v ssf od někdy prvního aktu používám na mercovi The Ignomon amulet s "nearby enemies are blinded" a přijdu si, že tím trochu podvádím :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam