• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako kvuli dovolene jsi prisel uz o gauntlet, to by mohlo zene stacit ne? :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: So to nudu muset pustit vzdalene na kompu doma ;) tohle asi nebudu chtit streamovat z dovci ;) ale teitch dropy asi budou jako obvykle!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    potvrzen puvodne ohlaseny termin, uz jsem se bal trochu ze bylo furt ticho :)

Announcing GGG Live - Path of Exile 2: The Third Edict!
    GGG Live will begin at 1PM on August 20th (PDT) 2025 1:00 PM in your local time at twitch.tv/pathofexile!
    You'll be able to play The Third Edict content update at 1PM on August 29th PDT on PC and Consoles.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    statistiky gauntletu

nejvic prekvapive mi prijde, ze mezi top10 monster co zabila nejvic hracu je i Hailrake - ten byl v gauntlet verzi akorat dvojitej, a prisel mi snad lehci nez normalne, jsem tam i chvili farmil...

Announcements - Merciless Gauntlet Statistics - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3824611/page/1#p26278051
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    skvele vyargumentovanej soucasnej stav HP vs ES

Why Energy Shield has DOMINATED the Meta | Path of Exile: Secrets of the Atlas
    https://www.youtube.com/watch?v=ohMZiRAcNqs
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak Ben uz vyhral, sedmy gauntlet
    je videt se poucil a na uber exarcha sel bez merce, takze uz tam nemohl v ball fazi umrit (protoze tam ma minotaura na leech)

Ben Wins It All AGAIN!!!! 7-Time Gauntlet Champion 👑
    https://www.youtube.com/watch?v=s_Cdxrw6AUI
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak dead, na 93, skoda mel jsem to dobre rozplanovany na 95 pres blight... ale uz me sralo jak ne a ne dostat spravnej implicit pro ignite, tak jsem chodil vic a vic juice mapy pro vic currency, a nejakej random searing exarch mob me dostal
    ale aspon volnej vikend :-)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Nejlepší obrana je útok (:

No na to RNG bych to připsal spíš na to, že hodně háže kostkou a prostě jednou mu to padne.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    A jak rychle dokaze cist. Najede kurzorem na item na 0,2s a hned ho vendoruje, ja jsem nestihl precist ani prvni radek modu :)
    Proto v zasade uz davno ten jeho strym nesleduju, protoze ono to podle nikomu realne vubec nic neda.
    Nikdo nedokaze x dni v kuse farmit 16h denne nonstop ten content co dela, aby mel zdroje na crafting co potrebuje, navic tim zpusobem, jak to dela.
    A mechaniky se taky nenaucis, protoze jeho buildy jsou staveny podobne jako to hrajeme my v parte - tzn. ignoruje 90%+ mechanik a ten zbytek zabije driv nez neco udela.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: btw headhuntery uz dropnul dva. V gauntletu jsou k nicemu, ale jako vypovida to o necem... :-) Na druhou stranu kdyz ho sledujes jak crafti nebo dela veci, tak casto ani nestihnul pochopit co dela, jak to dokaze delat rychle. To je proste skill no. Co my nemame.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    a nebo corrupty... jak dlouho si myslis, ze mu trvalo sehnat Efemeral Edge s corruptem na Resolute technique :))
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND: Kdyz se podivas na jeho HCSSF gear, tak vetsinu veci ma fractured a ty fraktury mu vysly na prvni nebo druhej pokus, vcetne cluster jewellu. Nebo ma v ruce jeden Crusader Exalt, slamne stit a trefi presne ES gain on block max roll.
    skill no :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jako novou postavou uz vytahnul Nimise z reliquary... crafti si synth implicity na jewellech, protoze samozrejme v pohode na to nafarmil beasty... ma bilou lifeforce z Oshabi samozrejme kdyz potrebuje. I se zapoctenim toho, ze jede jako drak celej den, tak jeho stesti je proste neskutecny no.
    Mezitim me trvalo 3 dny udelat basic +3 luk, s tim jedinym divinem co mi v gauntletu padnul... :-)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    Ono je hlavne hodne vtipne sledovat, jak ten gear crafti :) Podle me neexistuje zadnej jinej hrac co ma tak konzistentni RNG jako ma Ben. Je to neskutecne, jak casto dokaze slamnou neco s pravdepodobnosti 1/30 nebo 1/100 na prvni dobrou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    novej sestrih, je tam dobre videt na co vlastne umrel Ben - na shotgunujici koule co mu sepnul jeho merc :-)

Ben HAS FALLEN!! ft. Jousis
    https://www.youtube.com/watch?v=OrLYNkOS0Xo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak Jungroan pres noc zacal ubery, a uz mu chybi jen Maven/Sirus/Exarch (tj. o jednoho min nez mrtvy Ben), takze realne fakt muze teoreticky vyhrat jako cistej support char... :-) Nicmene na dalsim umrel, a taky zacina znova. Kazdopadne je to fascinujici build.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: jo jsem koukal jak to nekdo "ripnul" z vedouci pozice kdyz si corruptnul ten fireball, a nedoslo mu, ze kdyz se mu to povede, tak na nej nebude mit level, a protoze si nemuze vzit jinej tak skoncil... :-)

A Ben zpatky v top50 druhym charem - to je neuveritelny jak hraje rychle, a jelikoz spousta lidi uz pomrela, tak bych si tipnul nakonec skonci v top5 obema charama. Navic tusim nikdo jinej zatim nedal zadnyho ubera, ale dost lidi to bude hrat jako vzdycky tak, ze budou farmit do posledni chvile a pak to zkusej teprve.

Jinak ja a muj zeroDPS build jsme lvl 91, coz znamena, ze jako side quest jsem konecne po deseti letech dotahnul HC char na 90, a mam vsechny achievmenty! :-)
    Achievements completed: 127 of 127
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    ted bezi zajimaci challenge.. zabij dominuse v A3, muzes pouzit jen fireball, nic jinyho. nelze vendorovat nebo pouzivat truhlu :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak Ben prave ripnul na exarchovi, facetank too much balls :) ale chybi mu jen 2 bossove takze je slusna sance, ze to i tak vyhraje, plus jeste zacal hned znova expit novej char

Twitch
    https://www.twitch.tv/ben_/clip/TriangularIcyToadTBTacoLeft-RrGwuV_yNjOOLK8d
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: pomoci poe-snipe to odhalis snadno co se deje, imexile hraje stejne jako skoro vsichni OP eartshatter, ale mezi top hraci panuje celkem shoda, ze pravdepodobne nebude mozne ten build pushnout tak, aby dal v gauntletu uber bosse - coz potrebujes, jinak nevyhrajes. Ben zatim jako jedinej uz swapnul do CI buildu s vaal smitem a epherealem. V tomhle clipu vidis, jak imexila zkousi presne totez, ale neni spokojenej s dmg, takze swapnul zpatky a pokracuje ve farmeni s puvodnim buildem.

Ben by mel jit na ubery zitra, ma to pry spocitane tak, ze pokud umre, porad jeste ma dost currency na to, aby zacal znova od zacatku a zkusil vyhrat dalsim charem... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam