• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NESS
    NESS --- ---
    99.42% a padlo to, si delaj asi prdel
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fronta jede
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Pokud smaznuti pomuze napis, ja jedu proxy error, zatim nejdal sem se dostal na 6.6%
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: to jsem měl taky, navázalo dojelo a teďka už 10 minut Cache cleanup in progress :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tree live

Passive Skill Tree - Path of Exile 2 - poe.ninja
    https://poe.ninja/poe2/passive-skill-tree/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: me ne, ted mam nejaky 403 errory pri pokusu to navazat... no pockam no, nez to smazu cele
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: už to zas jede.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: taky my to crashlo v 70% a ted to hazi error, ehm.

S tema tabama to mozna nebude tak horky, kdyz jsem si jich nekolik prevedl tak tam naskakaly dalsi, asi je ten dialog jen zblblej kdyz jich mas hodne. Kazdopadne jich vic delat nebudu zatim, ono je to maze i z POE1... i kdyz verim v dalsi lize bude merchant i tam.

Jinak dela se to tady:
    Path of Exile
    https://pathofexile2.com/my-account/manage/merchants-tabs
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak ja muzu upgradnout presne 0 tabu :-D, jak rychle myslite ze pujdou tyhle taby do slevy ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: plus vlastne jak mam tolik tabu, tak ja mam v truhle udelanou ascii artem takovou piratskou lebku :-) a kdyz mi to nerika jmena tabu, tak nevim, jestli mi to nerozflaka ten layout
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    spadlo mi to v půlce
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    necekana zrada - ty "premium stash bought before league started" ve skutecnosti znamena presne tohle
    nevztahuje se to na upgradnuty - takze z mych 45 muzu pouzit jen 8 co jsou 10 let stary :-)

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    46GB download už jede
    NESS
    NESS --- ---
    Podle me to je na zmateni nepritele, teda hrace, defakto kazdy den vydavaji nove updaty patchnotes 21-25-27-28-29.8. treba Cold Snap nastrelili v tom uvodnim patchnotes a pak to jeste upravili 25.8, 27.8 a 29.8. jako tezko rict jestli nekdo dokazal udrzet linku jejich myslenek :-) pritom je to skill co je pouzitej v mnoha theorycraft buildech, stejne jako Orb of Storms ktery nejak nastrelili v uvodnim poatchnotes a dneska to zase upravili, pritom ja tam nevidim rozdil :-) Tzn kazdek build co je ted vydanej stoji na hlinenych nohach :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No nevim kazdej do buildu pise neco jako "The skill tree might not be updated before Friday because we won't know the new skill tree until 0.3 goes live. This is just a plan and will update as soon we getting the new passive tree!" :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe jsem az ted zjistil, ze on neni venku ani skill tree vubec :-) tak to je hodne na blind start
    ja myslel ze GGG jen zabranili dataminingu tim, ze nedali do klienta index file, ale kdyz jsem videl jak kazdej theorycrafti buildy tak me fakt nenapadlo, ze to delaji uplne bez stromu, co bude mit tech xxx nodu navic
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    je tam dobra funkce "Auto Adjust for Build" na overview strance, pro nastaveni na pruchod aktama.

FilterBlade - PoE1&2 Filter Customizer - Finetuned for NeverSink's Filter
    https://www.filterblade.xyz/?game=Poe2
    NESS
    NESS --- ---
    Early Access Patch Notes - Content Update 0.3.0 — Path of Exile 2: The Third Edict - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3826682
    Updates to Patch Notes
    Updates for 29-08-2025
    Player Changes
    Player Evasion now works on all hits except boss skills that have a red flash.
    The Evasion formula has been adjusted to lower the percentage of hits that will be evaded by a given amount of evasion.
    Monsters have 30% more Stun Buildup against players who have their Shield Raised, and ~12% more Stun Buildup vs players who are Parrying.

Deadeye
    The Thrilling Chase Notable Passive Skill now has benefits from consuming Frenzy Charges for your Skills have 50% chance to be doubled (previously 100% chance).

Passive Skill Tree Changes
    The Acrobatics Keystone Passive Skill has been removed.

Deadeye
    The Eagle Eyes Notable Passive Skill has been renamed to Bulleseye. No longer removes the distance-based accuracy penalty. Instead, it applies 5 stacks of Critical Weakness to enemies when you consume a Mark on them
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    1. vytvorit problem
    2. nechat si zaplatit za vyreseni problemu
    :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: bacha, GGG reaguje, a uz chysteji update, kde ten pet dokaze zabit cele goblin trio a zastavit hudbu... :-)

Twitch
    https://www.twitch.tv/mathil1/clip/ViscousBlindingStarlingSquadGoals-Z5O4OoKpjLlKtnru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam