• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NESS
    NESS --- ---
    Tak mi to zaclo taky lagovat, v sekehme uplne samovolne , kdyz sem vlezl do ritual mistnosti tak se z toho stala slideshow, restarnul sem hru a je to oka, nejak sem v to ztratil duveru
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Lol fakt? no vidis cece, jak clovek lital max afixy tak mu neprislo ze je malo poratlu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: to neni random ani to neni novy, je to podle poctu affixu. Tj. sest affixu na mape == 1 portal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem nasel konecne dobry jmeno pro svuj tab, kde flipuju veci co lidi nechaj lacino :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Prosim te, kde je kolik portu do map? MI prijde ze mi to dava random 2-4.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: To samy dnes blooming field, zabijes bose a dvere se neotevrou i kdyz nemas ete docisteny.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    kolik mám mít spiritu po kampani a interlude?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nebo treba strongbox/abyss otevirat na posledniho mrtveho rare, ne na posledniho miniaturniho zmrda schovanyho v krovi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me celkem stve ze u prodeju nevidis co to bylo, nejde mouse over ani pres tu hlasku ve chvili kdy se to proda, ani pak v logu prodeju
    jako proc delat log prodeju kde vidis jen nazev?

vubec je tam spousta takovejch malejch drobnosti, co vidis hned ze je treba to udelat jakmile to chvilku hrajes
    GURBON
    GURBON --- ---
    K0COUR: Ja ted kvuli nedostatku casu hraju tu nejvic proflaklou vec: https://mobalytics.gg/poe-2/builds/fubgun-deadeye-leveling
    NESS
    NESS --- ---
    Druha mapa Bloodwood a stale za bugovany :-/ Bohuzel sem neprisel na jiny reseni nez tu mapou otevrit jinym klicem a nechat ji vygenerovat znova, pak uz to bylo pruchozi

NESS
    NESS --- ---
    Slusna zrada, pokud nepouzijes na prvni mapu ten klic od Droiana, tak ti ten tvuj zmizi aniz by se otevrela mapa, fuck, sem si pripravil na prvni mapu takovej tucnej klic
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    K0COUR: Warrior, two hander :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak sem dnes dropnul pekny belt, neco mu chybelo.. vaal = prvni divina doma. Corupt nato za 10c :)
    Miluju ksefty kde nemusis byt :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    ahoj, prosím nějaký op ssf friendly build na proběhnutí kampaní jako nůž (i když rezavej) máslem?

nemám moc času na poe2 bohužel, jinak bych si udělal vlastní build
    GURBON
    GURBON --- ---
    ... no snad to vyresilo prepnuti na Vulkan. Vcera to lagy sice nezlikvidovalo, ale ted kdyz hraju cistou hru, tak uz se to znovu neobjevuje.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja jsem teda AWSD vzdal, kdyz jsem zjistil, ze 90 procent casu v mape travim ve sprintu, a tam stejne pouzivam jen mys
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak mne se nejvice osvedcil vsync/freesync. Jedine s nim to mam 95% casu cajk
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    JANDOS: Controler je docela dobrý až na chvíle kdy máš delší rotaci skillů, nebo bossfighty, pak je myška + ASVD určitě lepší. Mám všechny charaktery a některé se daly dojet až do endgame, ale třeba deadaye už ne. Potřebuješ furt přeskakovat a stavět se někam, tak jsem to vzdal už v druhém městě. Navíc mě sere to nastavování skillů atd. Je to výrazně komplikovanější, nebo spíš časově náročnější. Dokonce se mi stalo, že jsem něco omylem prodal a nevšiml jsem si toho (ono docela rád hraju zmaštěný, takže se není čemu divit, ale i tak. To by se mi na ASWD nestalo.).
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Hraje tu nekdo dvojku na controlleru? Jsem prezil porodni bolesti a ted me to uz prijde super. Jenom je sileny ze se behem hry nejde hned prepnout na mys treba kdyz se chci hrabat v truhle a inventari bez relogu, ale prej to casem dodelaj?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam