• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo no, todle je/byla dost psycharna. Ono nejhorsi je kombinace,jak ta rarka to samotna nekasti, ale kasti to nejaky shadow minion jeji uplne mimo ni a idealne do tebe. Na todle sem umrel tak 100x, a dost mne to tocilo. Pac proste jedna, dve, tri rarky z abyssu zaraz, a stuck.. Nefungovaly charmy nic. Takze to radostne vitam
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: tohle me myslim srandovne zabilo vcera, jsem mel abyss v boss arene, jako smaznul jsem ho kdyz jsem tam vlezl jakmile zacal spawnovat boss tak se to zastavilo a zustala tam jen ta zelena dira. Tak chvilku builduju combo, dam bossovi instant, a v te chvili najednou exploze abyss monster, asi tri ty s tou phys dot aurou, a arena furt zavrena takze i kdyz jsem to pauznul vcas, tak jsem po navratu nedokazal vyskocit mimo aury... :-)

BTW mi docela dobre funguje na to ten lacinej omen co ti jen z lowlife obnovi vsechno, protoze ti presne dava moznost reagovat lip na blizici se smrt...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo dik. Mne slo o to, jestli neprobehly nejaky zmeny prave. Vim ze sem v minuly sezone docela vydelaval na currency. Ted by to mohlo byt ete zajimavejsi, s tema greater atp.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Wohoo
    The Abyss Monster modifier Eruption of Souls will no longer cause the player to become stuck when spawned by a player or player minion.
    NESS
    NESS --- ---
    Doufejme ze k dalsimu patchy pribalej slepeckeho psa, pac kdyz se potka delirium s abysem, tak to muzes hrat tak maximalne po zvuku, tohle se jim moc nepovedlo, v okamziku kdyz to hrajes z dalky, tak pul bidy, proste totam solis, na blizko si davas slepou babu
    NESS
    NESS --- ---
    tak thorny no prehledny, no, fakt bych kecal kdybych tvrdil ze mam predstavu co se tam deje, vim uplny prd, bych to mohl stejne uspesne hrat po slepu, pac ani nevidim svoji postavicku

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: bych zkousel spis ten random belt s omenem, to jsem videl nekoho dat uz :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Yety ma celkove nejaky problem, kdyz ho sel druhym charem tak mi to hned ukazalo ze to mam hotovo a to sem na tu jeho mapu ani nevlezl. Bludicky aka "Roving wisps" sem neudelal ani s jednim.
    NESS
    NESS --- ---
    Jaka je sance na heavy belt+chance orb ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: tak jako vzdycky, akorat navic je v atlase vide, v jakem biomu je mapa. Ja to beru treba neumyslne jen proto, ze nechci jet druhou stranou pres truhly, celkove dropy, raritu/kvantitu atd moc neresim, ve finale vim ze stejne nebudu delat zadnou taktiku dlouhodobe, proste hraju, hledam citadely, prodavam veci, easy game... :)

Jedine co delam cilene je desecrate map, a pak unveil tech co trefilo prefix, protoze tam jsou samy dobry veci (100% exp, zarucenej abyss, zarucenej drop ze vsech abyss der atd).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele Evile, nemas prosim te tucha jak je to ted s "local knowledge" talentem v atlasu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam crafteni s omenama a desecratem je jako neskutecny, se jim podarilo udelat jeste komplikovanejsi setup nez v POE1 :-)

Self Craft Deterministic +5 Chaos ED/Contagion Wands For Cheap! (I made 200 Div Doing This)
    https://www.youtube.com/watch?v=AX0YRyvcyLI
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAXI_SHIT: jinak nehraju storm wave, sel jsem do ice strike, s tim to ma trosku feel jako flicker, coz mi presne vyhovuje :-) uz to kraji krasne, jeste par levelu a pujdu zkusit ty T4 bosse, co thorns build mel problem dat...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: btw moje zkusenost z obou postav - pokud vam sviti Yeti, prestoze jste ho zrovna zabili, a dostali za nej 2 body, tak mi pomohlo pokazdy jit do prostredniho interlude a zabit skorpiona, pak Risu da ty zbyvajici body a Yeti se skrtne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAXI_SHIT: jsem jel ted LA az do interlude posledniho, pak mi prislo to byl extremni pain uz, tak jsem swapnul hollow palm uplne bez zmeny equipu, jen jsem sundal luk, a v pohode jsem prosel dal.

Ale zase mi chybi 2 body nekde, me to extremne sere protoze kurva uz, maji perfektni system z POE1 jako /passives, proc to nemuze bejt tady? Proc musim lustit debilni skrtnuty ikonky, ktery jsou navic (yeti) zabugovany? Musel zurive vynalezat kolo furt? :-(
    NESS
    NESS --- ---
    Kdo ma nejlepe zpracovane thorny, sem si rikal ze zkusim :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Koukam, ze debilni moda davat ritualy do nejdebilnejsich moznych mist este neskoncila :D
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    EVILMIND: Šel jsem to podle tohodle, začátek (prvních 22 lvl) je LA.
    Po switch na open palm to teda bylo wextrémní trápení. Až kolem lvl 60 ca to začalo docela fungovat. Největší trouble je v tom, že ten storm wave “neprochází” přes žádné překážky (terénní zlom, šutr, cokoliv) takže musíš mít “přímý” vhled na mobky.

[0.3] HOLLOW PALM Unarmed Monk - League Starter to Endgame - Build for Invoker / Chayula - PoE 2 Monk Build Guide
    https://mobalytics.gg/poe-2/builds/ronarray-unarmed-hollow-palm-monk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: nerikam ze je to jedinej skill, jen je to idealni pro twink level - tj. druhej char co si muzu dovolit obliknout do uniq kompletne
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ja uz tomu asi nerozumim vubec, hraju LA a nemam pocit ze by to bylo buhvijak jednoduchy, pokud i pro tebe je LA jedinej pouzitelnej skill na lvleni tak kde je kua cokoli pro "normalni" lidi. Fakt "PoE pro masy" moc nefunguje. Rikal jsem si to uz prubezne u patchnotes a ted si rikam cim dal vic, ze se mi nechce ani dohravat akty :/ Zlata jednicka, kde to probehnes skoro s cimkoli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam