• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: To jsem kdysi jednou dohral a ted uz se mi k tomu nechce vracet. Prvni session kdy me to chytlo byla od patku vecer do nedele do rana, tak uz se toho bojim :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Zkus Factorio, super hra!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Po x dnech konecne citadela, samozrejme jamanra mi zalaguje a nazdar. Jebat toto, sracka debilni
    GURBON
    GURBON --- ---
    jdu to preventivne odinstalovat, abych si priste aspon chvilku normalne zahral :(
    GURBON
    GURBON --- ---
    je to supr, zahral jsem si asi 5 map bez lagu, pak stravil cas nad vybiranim novyho luku a jak ho chci vyzkouset, spiky jsou zpatky. Kurvaaledoprdeleuz!!!! Jebu na to minimalne do pristi ligy.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak moje zoufani nad network spiky dneska dospelo k radikalnimu kroku. Odinstaloval jsem hru jako standalone klienta. Smazal vsechno krom filtru z documents\mygames\path of exile 2\, nainstaloval hru pres steam, nastavil par nezbytnosti v options, nastaveni grafiky jsem se nedotkl a nechal co mi to dalo. Prvni mapa absolutne bez spiku - predtim jsem je mel uz jak jsem to zapl v HO. Nastaveni co mi driv delali graficky glitche je najednou nedelaj. Budu dal referovat.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Kopec - mrtev
    Dori - mrtev
    Ange - odemknuta
    endgame vybava za 5ex celkem - nakoupeno
    Maui z Moany - mrtev

Docela me prakvapilo, jak byl treti akt dlohy a ted tam je jeste dalsi kontent? wow...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HOUH: jako ta interni detekce crashe funguje dobre, ale každopádně teď trvá řádově déle to točení koleček, než v poslední verzi. Se mi osvědčilo hitnout esc ihned jak se objeví crash, protože to hru pauzne. Když hitnes pozdě, tak potvory začnou hrát dřív než ty a to nekončí dobře. Když to náhodou nestihnu a vidím, že se pod pauznutou hrou něco začalo hejbat tak instantně hituju alt-f4.
    Každopádně je to děsnej voser, a upřímně si myslím, že by i kvůli tomu měli zrušit tu věc s počtem portálů dle počtu affixů na waystone. Protože hrát nějakej aspoň trochu juice, mít jen jedinej portál, a riskovat že celá investice jde do kytek protože můžu náhodně umřít na takovej zámrz, to je prostě pakárna.
    HOUH
    HOUH --- ---
    mě to tak 4x denně crashne , naštěstí se hra už umí celkem dobře pauzovat
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: vrat se na dx co ti jede lepe, ale je to proste bolistka celyho poe2, bohuzel
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: Zkusil jsem, nepomohlo, imho to u me finalne rozesral ten posledni patch. Do ty doby to na vulkanu slo rozumne. Asi mi pomuze leda jina GPU ale kupovat ji kvuli hre, ktera ji stejne nevyuzije se mi vazne nechce.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    z ascendance. jsem blb :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    asi jsem úplně blbej. kde seženu Fire spell on hit gem? nebo to se mi jako warriorovi vůbec neukáže?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: Mno je to obecne nestesti, mne nakonec pomohlo nastavit FPS cap o JEDNO fps mene nez mas hz monitoru a jede to krasne, a vypnout ten lock.
    GURBON
    GURBON --- ---
    No tak bohuzel ani vulkan nepomaha, resp. je to sice lepsi, ale zalagovny lokace se porad nahodile vyskytujou, nekdy to zacne uprostred mapy, nekdy hned jak tam vlezu, jindy se to bezduvodne rozjede i v HO. Nekdy se to nestane 2 hod, jindy 2x za 10 minut. Restarty nepomahaj. Nejsem schopen vypozorovat co to spousti. Uz na to nemam nervy :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kdyby nekdo chtel, jsou v akci g stashe. Tak kdyztak prispejte a napiste, dokoupim
    Item: Guild Quad Stash Tab
    Original Price: 185 coins
    Sale Price: 145 coins

Item: Premium Guild Stash Tab
    Original Price: 50 coins
    Sale Price: 35 coins
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WHITEANGEL: Annul se temer stava novou meta currency dpc :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: presne, dneska si davam pauzu a koukam na serialy, a uz jsem asi 80 div v plusu za veci z thorn buildu co rozprodavam... to mozna bude dost na to zmenil hollow palm monka na staff monka, bo od nejakych statu hole je to upgrade... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ale jedno musím uznat, trade je pecka, 4 dny kalby na chatě a zbohatlík se vrátí jako ještě větší zbohatlík :D ♥
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Vtipne je jak je ten craft ted stupid ze to dela kazda Lama tak i obycejnej Annul vcera stal 40ex :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam