• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LIQUIDFREAK: jj dekuju, dobry vedet, me jde spis o to, jestli ma smysl do te 1 investovat, kdyz se vsichni presunou do 2 (predpokladam), vim ze urcite budou hraci co budou hrat 1, stejne jako ve wowku classic, nebo diablo 2 ktery teaky porad nekdo hraje, ale vetsina pozornosti uz bude mit asi 2 ne? (predpokladam)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: kazdy mesic sou slevy na stashe, byly pred tydnem myslim. Poickej si na ne
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    jsem ted ve stadiu kdy me ceka prvni investice do rozsireni batohu .. 20€ tak si rkam, jestli to ma smysl do PoE 1, kdyz tu je PoE 2 ... kam zrejme vsichni migrujete ..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: je to nestesti, ale porad neni jasne jestli za to muze mrkvosoft nebo ggg.. xkrat reinstalnuty system, vymeneno secko v pc a naprava zadna. Cpu vytizene na max 20+% a lagy lagy lagy
    GURBON
    GURBON --- ---
    poe2 saga pokracuje: po delsi dobe co jsem to mel odinstalovany jsem dostal radu at si v biosu zapnu "x3d game mode" v nastaveni procesoru. Nainstaloval jsem, hral asi 3 vecery, dodelal postavu uplne bez lagu. Vcera vecer mi padla jakasi divna vec "Tacati's Ire" a lagy jsou zpatky. Fakt uz asi poslu do GGG vyhruznej mail :/
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ELIDOR: teda jinak. V poe 1 muzes gem mit x krat ale stejne se ti nebude scitat. V poe 2 je jeste vic omezeni.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ELIDOR: nope
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    prosim, mohu mit jeden gem vicekrat (pasivni skill) aby se efekt scital? nebo by se pocital jen 1x ?
    priklad:

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JJOXER: ja se vetsinou divam z lenosti do trade, protoze pokud to nikdo neprodava, vetsinou to neexistuje... :-) a prijde mi to nejrychlejsi
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Tady se koukam, co vsechno muzu mit na rukavicich: https://poe2db.tw/us/Gloves_str#ModifiersCalc

Kde se muzu kouknout obracene - tedy na cem vsem muzu mit napriklad leech %physical damage as life?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    EVILMIND: vyzkousel jsem ji ted (a v prubehu tech xy let znova a znova) ... to kouzlo se mi vytratilo. jak nikdo dneska nepracuje s pribehem (logicky nejnarocnejsi aktivita), tak to je naprosto nezajimavy system s pro me nepochopitelne obsesivnim trvanim na katastrofalne zastaralym klientovi a grafice ...
    btw na OSI jde hrat ted zdarma nejakou formu ... takze nejnovejsi klient, nejnovejsi grafika .. a fakt ma clovek pocit, ze je rok 1999/2000 - naprosto nic se nezmenilo, az se clovek boji podivat na zpravy, jestli treba zrovna neutek Kajinek z basy ...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ty ses nepoucitelnej :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no nevim hele, jeste kdyz jsem hraval Ultimu Online pred 20 lety, tak jsem vzdycky zavidel jak hraci s detma maji vyhodu, bo jim deti muzou jet crafta i kdyz oni jsou v praci... je to ciste o organizaci detske prace! :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Vyhoda vas zamestancu, bez deti :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: challenge na pristi ligu bude dat 40/40 v lize, a pak to dat i na SSF ruthless :)

a kdyz je rec o nove lize, se nam to blizi:
    Oct 31st release date and reveal livestream on the 23rd (PDT)

dobry vedet, mam jeste desne moc nevybrany dovoleny :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HUGILA: A pod to se hrdě také podepíšu :)
    ačkoliv bývali časy, kdy jsem v tom utopil času a splnil i vsechny challenge v lize:D
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    ELIDOR: o endgame nemusíš mít strach, tam je toho tolik co dělat/plnit/zabíjet, že jsem jako rekreační hráč snad v žádné lize ještě nikdy nezabil všechny bosse a nesplnil všechny achievementy:D
    GURBON
    GURBON --- ---
    ELIDOR: tahle hra vyslovene zacina, az kdyz dohrajes kampan .)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR: ne, vsechno ve hre je delane na solo. V parte ma vsechno jen vic HP.

POE1 ma zdaleka nejlepsi endgame ze vsech aRPG, vlastne bych rekl je to jedine aRPG, co nejaky endgame ma :), je tam mnozstvi veci co se da delat co vubec ani nesouvisi s kampani. Kampan je proste jen neco na prvnich par hodin.
    V prubehu kampane vlastne uvidis nejake easy verze ruznych mechanik, ktere pak v endgame jsou, ted nevim jesti vsech bo my to samozrejme preskakujem.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    EVILMIND: děkuji a jak tedy vypada alespon hra v parte? jsou jiné mapy? jsou nějaké dungeony? ono tyto mapy co zatím znám (i když občas je to faaakt dlouhé) jsou dělané imho pro solo hraní.
    Jakpak vypada hra v endgame? je to defakto stale to same co v prubehu levelovani? nebo se v urcitem okamziku hra rozsiri o nove moznosti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam